Bedre sent end aldrig, kæmpe anbefaling herfra.. Efter vi havde haft vurdering ude efter vandskade i væggen fra sne fyning, havde vi Michael maler ude fra Tønnes & Ulstrup til at både ordne muren, ta... See more
See what reviewers are saying
Virkelig imponerende, hvor hurtig de rykkede ud efter vores første kontakt. De fik lynhurtig et overblik over udfordringerne ved tagkapslerne og fik løst vores problem. Vi blev hele vejen løbende info... See more
Virkelig ringe. Vælg ikke dette firma, hvis i ønsker at få et tilbud fra dem, eller vil have udført arbejde af dem ! De vendte aldrig tilbage på et forespørgsel vdr stormskade på huset. De... See more
Vi har benyttet Tønnes & Ulstrup Tømrerforretning i forbindelse med udskiftning af vinduer, og kan kun sende de varmeste anbefalinger. Prisen var god og tilbuddet holdt, servicen var helt i top og v... See more
Written by the company
Har du brug for en tømrer til en tilbygning eller andet tømrerarbejde? Så kontakt os. Vi er specialiseret i tilbygning, ombygning og renovering af parcelhuse. Få et tilbud!
Flegmade 11F, 7100, Vejle, Denmark
- toennes-ulstrup.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Ventetiden
Jeg havde en haglskade d. 28-08-22 som blev set på af top danmark mand v. Tønnes og Ulstrup Jeppe d. 30-08-22 og god tog skaden, og fik det godkendt ved Top Danmark en uge efter men kom først for at lave den d. 11-11-22 ca 75 dage efter, så det regnede ind i alle de dage uden de sørgede for afdækning så man kan ikke sige hvad der er blevet af de el ting som stod i skuret. carporten er stadigvæk ikke rep og nu har vi så d. 18-11-22.
Har idag snakket med Jeppe C men han siger han ikke har været her for at se på skaden, en Lars Vinther, men på papirene som vi har modtaget står der Jeppe C mvh. Poul Helbo
Jeg vil på det kraftige IKKE Anbefale…
Jeg vil på det kraftige IKKE Anbefale Tønnes og Ulstrup.
De kom hos os, og lavet et stykke arbejde på vores udhæng, hvor der løb vand ind, og videre ned i vores stue. Alt var fryd og gammen, indtil to år senere, hvor det kom ind igen!
Vi kontakter vores forsikring, som bruger tønnes og Ulstrup som firma.
I halvandet år, er vi blevet kørt rundt i cirkler af Tønnes og Ulstrup!
Det eneste der var helt sikkert, var at det var i hvert fald ikke dem, der havde lavet en fejl!
Vi for vores egen tømre ud, der konstatere med det samme, det er inddækningen som Tønnes og Ulstrup har lavet, for 2-3 år siden, der ikke er lavet godt nok.
Men Tønnes og Ulstrup, nægter at det kan være grunden, på trods af billeddokumentation, hvor man tydeligt, kan se inddækningen er faldet ned.
Vi har i halvandet år, forsøgt at gøre hvad de sagde der kunne være fejlen, men påstanden blev bare mere og mere mærkelig.
Den sidste påstand, fra dem af var at vandet løb op på anden side af taget, løb lodret op, videre hen over tagryggen, for at løbe nogle meter ned, og drejer skarpt til venstre, og en meters penge ind, for så at løbe ned i vores stue. Den påstand, valgte vi ikke følge at da det i vores verden er imod alle fysiske love, plus det kun kom ind når vandet stod, direkte på udhænget!
På et tidspunkt, fortalte de mig, at der havde siddet en mand op under taget for, at se præcis hvor vandet løb ind. Dette er mig uforståeligt, da jeg ikke lukket en tømrer ind, for at tjekke efter vand. Jeg har alarm, på hele huset, og kan ikke forstå den ikke er gået amok. Det næste, er så man kan diskutere hvorvidt, der har været nogen I mit hus, uden min tilladelse.
Der findes INGEN adgang i hele huset, gennem skunkene til netop det område! Og kommer op inden fra vores stue af, under taget, er umuligt! Jeg er et lille (kvinde) Menneske, og efter et kvarters ihærdigt forsøg, på at skubbe mig igennem det åbne hul, i vores stue, måtte vi opgive. Det var umuligt, at komme derop!
Vi ender med, at få vores egen tømrer, til at lave udhænget, og han laver masser af billeder som dokumentation. Det nægter Tønnes & Ulstrup igen, og vi for vores tømre til at lave en mail, til dem, hvor han forklare hvorfor og hvordan.
Tønnes og Ulstrup svar er de har monteret inddækningen, men afviser blankt det er derfor! Selvom billederne, viser inddækningen har været faldet ned, og vist et stort hul, afivser de blankt!
Efter vores egen tømrer, lavet inddækningen, har vi ikke haft vand inde.
Vi står tilbage, med en regning, på trods af vi for 2-3 år siden, betalte dem for at lave udhænget!
Jeg ønsker ikke for nogen andre, de går igennem det samme. Det har været en sindssyg dyr fornøjelse, for os da vi jo samtidig har fået lavet de ting, som de påstået var fejlen! Intet af det, vi har betalt for, der skulle laves, for at lukke hullet, har virket! Det eneste vi har fået ud af det, er en regning.
Så hold jer væk! De er gode første gang, men når der skete en fejl, så afviser de, på trods af billeddokumentation!
Vi har fået lavet en totalrenovering af…
Vi har fået lavet en totalrenovering af Tønnes & Ulstrup. Fantastisk stykke arbejde de har lavet i vores hus. De har hele vejen igennem været pålidelige, strukturerede og meget kompetente! Kæmpe stor anbefaling herfra.
Nye vinduer til topkarakterer
Prisen var god og tilbuddet holdt, servicen var helt i top og vi har kun mødt flinke folk, klare aftaler og godt håndværk.
STOR TAK!
Kunne nemt give 10 stjerner !!!!!
Har altid brugt Tønnes & Ulstrup Vejle. Kan kun varmt anbefale dem. 100% flot arbejde. Alt i orden til mindste detalje og meget behageligt personale der overholder hvad der skal laves. Har sans for den mindste detalje og rydder pænt op efter sig. Hvis der kunne gives flere stjerner, skulle de have det.
Varm anbefaling herfra!