See what reviewers are saying
Toeslagen zijn goed geregeld en er was een fout die ik per ongeluk gemaakt had. Deze hebben zij zelf opgelost, anders zou het nog langer duren voor ik de toeslagen zou krijgen.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
PURE OPLICHTING
Eigenlijk is dit bedrijf geen eens 1 ster waard. Het zijn puur en dan ook echt puur oplichters. Ze doen niets meer dan wat jij zelf kan doen in het aanvragen van toeslagen. Sterker nog, bij mij is het ook nog eens niet goed in werking gezet, waardoor de belastingdienst zelf contact met mij heeft opgenomen om het in orde te maken. Kortom, dit is puur een bedrijf dat weet dat ze hun klanten oplichten door kosten te vragen voor het invullen van je situatie wat betreft toeslagen. Deze mensen hebben geen empatisch denkvermogen en hebben puur een bv bedacht met de onwetendheid van de mens te spelen en op die manier 50,- van je af te troggelen.
Is totale misleiding
Is totale misleiding, je wordt belazerd en voor je het weet ben je 49,50 euro lichter voor iets wat je gratis met de belastingdienst kunt regelen.
Is er al een bedrag afgeschreven storneren (terug laten boeken). Niets aan trekken van bedreigingen met incassobedrijf hebben geen poot om op te staan.
Zijn gewoon een ordinair stelletje oplichters.
Misbruik makende van net 18 jarige die…
Misbruik makende van net 18 jarige die hun toeslag aan willen vragen. Deze jeugd is nog onwetend maar, voor dat ,e het weten schrijven ze 49 euro af. Je kan ze geeneens bellen of bereiken. Schandalig. Politiek doe hier wat aan. Dit is grote misbruik
Oplichting
Oplichting, waarom doet de overheid niets aan dit soort praktijken
Zonder handtekening geld AD 49€
Proberen af te schrijven...
Storneren NOGMAALS, TRAP HIER NIET IN
18 worden en gelijk misbruik van gemaakt
Mijn dochter is 18 geworden en wou zorgtoeslag aanvragen ....niet wetende dat ze ok een foute site zat en zo aangevraagd.
Nu 39 euro van haar rekening .
Misleidend dit hoe ze geld afbrokkelen.
Ze hebben geen eens een telefoonnummer om verhaal te halen .
Ik wil dat ze haar geld terug krijgt want het is misbruik maken van iemand die geen idee heeft gehad met wat ze deed .
Ontoerekeningsvatbaar .
Nooit mijn gegevens bij deze klup…
Nooit mijn gegevens bij deze klup achtergelaten. Wel gekeken op hun website. Zonder hun "bemiddeling" een aanvraag gedaan bij de belastingdienst-toeslagen. Toch meende hun het recht te hebben "administratie kosten" van mijn rekening af te halen. Meteen weer teruggehaald. Hoe ze aan mijn gegevens zijn gekomen is mij een raadsel.
VIEZE OPLICHTERS
Helaas ben ik hier ook ingetrapt. Vuile honden dat het zijn
SCAMMERS
Ik ben hier zojuist ingetrapt. Ik was niet scherp en dacht even snel een toeslag aan te vragen. Toen ik op deze site keek las ik meteen dat anderen hier ingetrapt waren en ik dus blijkbaar ook. Weet iemand hoe ik verder moet?
Oplichters zijn het ben er 2 jaar…
Oplichters zijn het ben er 2 jaar geleden per ongeluk ingetrapt. Nu na 2 jaar incasseren zij weer en zeggen dat zij wederom zorgtoeslag aan hebben gevraagd, dit terwijl ik hun geen opdracht he gegeven. Heb het bedrag laten storneren. Vraag aan hun om met bewijs te komen van mijn opdracht die ik hen zou hebben verstrekt. Die kunnen ze mij niet geven . Nee natuurlijk niet aangezien ik die nooit heb verstrekt
Misleidende website!!!
Spijtig genoeg zijn ook wij op het verkeerde been gezet door deze website.
We gingen er van uit dat dit een officiële aanvraagsite was.
Nadat het geld vd rekening was afgehaald zag ik pas de fout.
De juiste site staat een plek of tien naar beneden.
Jammer dat deze site zo misbruik maakt van hen die (vaak) toch al krap bij kas zitten. Deze site zou niet mogen bestaan.
Maar eerlijk is eerlijk, het is slim bedacht en zoals ik lees zijn we ook niet de enige die erin tuinen.
Misleiding!!!!!!!!!
Misleiding!!!!!!!!!! 18 jarigen denken via deze site gemakkelijk een toeslag aan te kunnen vragen, maar moeten daarvoor betalen!!!!!!! Trap er niet in. Wat een schandalige methode. Ze schrijven direct geld van je rekening af. Altijd via directe lijn aanvragen indienen. Dit is oplichterij.
Dit is echt walgelijk
Dit is echt walgelijk. Je denkt dat dit een onderdeel is van de overheid. Het is de eerste link die je krijgt als je zoekt op huursubsidie aanvragen. Maar het is een tussenpersoon die hier niets te maken heeft met je persoonlijke gegevens. Je kunt de aanvraag direkt bij de belastingdienst doen met dezelfde moeite, zonder voor 39 euro opgelicht te worden. Dat de belastingdienst of de overheid hier geen aktie tegen onderneemt tegen dit soort misleiding snap ik niet.
Zorgtoeslag over 2021 zou €276,= zijn
Zorgtoeslag over 2021 zou €276,= zijn. Direct €39,= geïncasseerd. Vele e-mails later is de aanvraag te laat ingediend bij de Belastingdienst, met als gevolg: Geen uitbetaling van de toeslag, en €39,= armer. Drie keer claim ingediend van €276,= Krijg steeds ander argument terug…bla bla bla
Kunt rechtstreeks zonder kosten toeslagen bij de Belastingdienst aanvragen
Dit soort partijen maken slim ge- en misbruik van internet!
NIET MEE IN ZEE GAAN!
Toeslagen zijn goed geregeld en er was…
oplichters toeslagenaanvraag .nl
Geachte mevrouw, mijnheer,
Uw mail heb ik ontvangen, In uw mail uit u dreigementen zoals incassokosten etc.
Bij navraag heb ik uw bedrijf onder de loep laten nemen en in het bijzonder uw algemene voorwaarden die misschien vervaardigd is door iemand die zich jurist noemt en gebruik heeft gemaakt van verbintenis rechten van onze leuke vriend ( de Google) die totaal en totaal verwarrend en onnodig is.
Langs deze weg en conform artikel 4 BW Zoals beschreven is in het BW : Artikel 4: Opschorting, ontbinding en tussentijdse opzegging van de overeenkomst.
Uw werkzaamheden zijn puur een internet verbintenis zonder dat u mensen per post en in ieder geval op de hoogte stelt van uw algemene voorwaarden en opsturen ervan. Voorts veroorloof ik mij een opmerking te maken dat uw zogenaamde werkzaamheden door de belastingdienst zelf gedaan kan worden zonder bijkomende kosten. U had eerst van mensen schriftelijk
(en “ ondertekend door een client ”- betekend machtiging in normale taal gebruik) de belangen van hun mogen behartigen.
1.Conform Artikel 4 BW ( zie google verbintenisrecht), beëindig ik mijn contacten of de door u genoemde “ verbintenis ” met uw organisatie.
2. wilt u zo vriendelijk zijn om de door mij gestuurde (die ik nooit gestuurd heb) naar mij te sturen zodat ik binnen een zeer korte termijn rechtsbijstand in te schakelen?
3. U mag mijn gegevens niet aan anderen doorgeven en/of misbruiken.
Indien u na het lezen van mijn betoog vragen heeft , kunt u met mij contact opnemen.
Hoogachtend,
M. Kalhor
Oplichters aan het werk
Oplichters aan het werk! In een onbewaakt moment zit ik op deze site. Ze schrijven €39,50 van mijn rekening af. Hoe komen ze aan mijn bankrekeningnummer?Gelukkig terug kunnen boeken en hen geblokkeerd.
Let op toeslag aanvragen is gewoon…
Let op toeslag aanvragen is gewoon gratis. Deze mensen lokken via Adwords klanten en brengen kosten in rekening voor iets dat je zelf gratis kunt aanvragen... Gewoon bij de website van de belastingdienst aanvragen dus..Of iedere dag even aanklikken zodat ze wel de kosten maken (adwords) maar geen klanten krijgen...
Misleidende website!
Update 9 september.
Nav mijn klacht een nette mail teruggehad:
Geachte heer, mevrouw,
Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u als ouder geen toestemming heeft verleend aan uw kind dat ten tijde van het indienen van de aanvraag, minderjarig was. Wij zullen om deze reden de aanvraag en de openstaande vordering nietig verklaren. Hopende u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Geld had ik zelf al teruggeboekt via de bank.
————————————————————-
Als je op Google zoekt op zorgtoeslag aanvragen, kom je meteen op deze site terecht. Voor het aanvragen van de zorgtoeslag betaal je 39 euro. Dit wordt niet duidelijk gecommuniceerd. Je kunt de aanvraag van de zorgtoeslag gemakkelijk zelf KOSTELOOS regelen via de site van de Belastingdienst.
Mijn minderjarige zoon heeft hij jullie gisteren de zorgtoeslag aangevraagd. Deze overeenkomst is niet rechtsgeldig, omdat hij minderjarig is en ik geen toestemming heb verleend.
Ik heb zojuist via het contactformulier op de website een verzoek ingediend om de overeenkomst te vernietigen wegens minderjarigheid kind. Ik heb hier ook een mail over gestuurd en bij de bank een verzoek ingediend voor stornering van de 39 euro.
Ik ga er vanuit dat jullie op hele korte termijn mij laten weten dat de overeenkomst vernietigd is.
Helaas heeft de klantenservice geen telefoonnummer. Ik hoop dat jullie op de site duidelijk aangeven dat de kosten van aanvraag 39 euro zijn en dat je als minderjarige dit niet zonder toestemming van je ouders kunt aanvragen.
Als jullie mijn klacht op een nette manier afhandelen, zal ik dit ook hier bij mijn review laten weten. Bij voorbaat dank.
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Heb via hun toeslag aangevraagd maar niets gehoord, dus rechtstreeks bij de belasting zelf gedaan. Moet nu toch betalen voor iets wat ik niet heb gehad anders komen er deurwaarderskosten bij.
Niet met dit bedrijf in zee gaan.
zeer slechte website omdat er niet…
zeer slechte website omdat er niet duidelijk wordt aangegeven dat je moet betalen voor de aanvraag. via de website van de belastingdienst is het gratis. GA NIET IN ZEE MET DEZE WEBSITE1
The Trustpilot Experience