Company replied
Jeg tog ned til Kim ved ToForm for at få lavet en forlovelsesring til min kæreste, og hvilken oplevelse det var! Fra 1. sekund tog Kim sig tid til at tage mig igennem processen, tegne en skitse,... See more
Company replied
En hyggelig lille guldsmed i centrum af Århus. Kim Vestergaard har lavet vores vielsesringe, og vi kunne ikke være mere glade for den beslutning. Vi har fået en helt fantastisk service, og hele vejen... See more
I To Form har vi et stort udvalg af vielses- og forlovelsesringe eller frierringe 💍 Derudover har vi et bredt udvalg af smykker til forkælelse af kæresten, konen, din ven, veninde eller dig selv. I To Form finder du vores eget design lavet på vores eget værksted, lige her i hjertet af Aarhus. Vi laver også specialopgaver, så du kan få netop det smykke, du går og drømmer om.
Vestergade 24, 8000, Aarhus , Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg indleverede en ring 18/12 som skulle ligges ind. På grund af juletravlhed, kunne de først have den færdig efter nytår. Det er så også fair nok. Da jeg ikke hører noget, ringer jeg til dem 14/1. De mener det er for risikabelt at ligge den ind. Da jeg så siger at jeg kommer og henter den, viser det sig at den ligger hos en reparatør i Rønde. Hun kunne ikke sige hvornår jeg kunne hente den, men nok engang i næste uge. Det her er så langt fra ok og så skuffende service fra en guldsmed jeg havde større forventninger til. At de ikke engang selv kontakter mig, efter så lang tid er jeg meget uforstående overfor. Hun blev ved med at sige at det var deres procedure, til næsten alt jeg sagde. Så skulle de måske overveje at ændre proceduren.
I fremtiden vil jeg bruge Dauf og Pede. Der har jeg udelukkende haft positive oplevelser.
Svar til To Form: Jeg blev ikke informeret om at I kun havde 9 arbejdsdage fra 18/12-16/12, jeg blev heller ikke informeret om at I ikke selv stod for ændringen i ringen, men sendte den ud af huset. Hvis jeg vidste det, havde jeg jo ikke valgt en lokal guldsmed. Aftalen var at ringen var klar senest 16/1 på grund af juletravlhed. Nu I ikke kunne udføre opgaven, så syntes jeg det er helt rimeligt at få besked på det noget før. Vi bliver nok ikke helt enig om hvad der er rimelig service.
![To Form [guldsmed] logo](https://consumersiteimages.trustpilot.net/business-units/569239de0000ff0005876b59-198x149-1x.jpg)
Reply from To Form [guldsmed]
En rigtig god oplevelse, hvor servicen var i top fra start til slut. Vi fik vores vielsesringe lavet hos To Form, og vi er meget glade for resultatet.
Vi fik lavet vores vielsesringe hos guldsmed Kim og er meget tilfredse med resultatet. Ringene har et råt og organisk udtryk, som føles personligt og anderledes end det klassiske. De ligger godt på fingeren og føles solide og vellavede. Processen med Kim var enkel og ukompliceret, og vi fik det, vi havde håbet på.
Reply from To Form [guldsmed]
God service og rådgivning. Ringene blev super fine, ligesom vi havde håbet og så blev de lavet til tiden, som aftalt.
Reply from To Form [guldsmed]
Fra 1. sekund tog Kim sig tid til at tage mig igennem processen, tegne en skitse, lave en voksfigur i 1-1 størrelse således at vi kunne arbejde videre med placeringen af sten, indgravering (som i øvrigt blevet lavet i hånden).
En KÆMPE god oplevelse hele vejen igennem og mine kraftigste anbefalinger! TAK KIM!
Reply from To Form [guldsmed]
Vi har brugt Trine til at lave vores bryllupsringe, og vi elsker dem - de er unikke og lavet præcis som vi gerne ville have dem!
Trine tog sig god tid til at hjælpe os, selvom vores situation var lidt snørklet, og tidslinjen lidt presset. Jeg kan kun anbefale at arbejde med To Form, og vi kommer til at lave mange smykker ved hende i fremtiden.
Reply from To Form [guldsmed]
På den varmeste anbefaling fra vores naboer kørte vi forbi Trine, med en pose arve guld- og vi var solgt fra første sekund, med de muligheder Trine bød os, og uden begrænsninger. Det er blevet til de smukkeste vielsesringe, og en special designet halskæde , med gammel guld og sten.
Tak for hjælpen Trine og de varmeste anbefalinger til jeres skønne butik.
Michela & Morten
Reply from To Form [guldsmed]
Vi købte vores vielses ringe, rigtig Flot design og dejlig service. Top herfra
Seriøst smukt arbejde.
Jeg har fået repareret en hul guldarmring. Et betydningsfuldt arvestykke, som gik meget i stykker i en ulykke. Den er blevet som før. Intet tegn på to alvorlige skader. Huller og skævheder er helt borte.
Desuden har jeg fået støbt en Reef ring af arveguld. Med valgt sten og diamanter
Jeg kan kun anbefale Trine og To Form
Tusind tak
Reply from To Form [guldsmed]
Jeg har fået designet to smukke ringe ved Trine. Det var en fantastisk god oplevelse.
Planen var egentlig at de to ringe skulle kunne sættes sammen, på en finger til en ring, ved særlig lejlighed. Sådan er det ikke gået 😍jeg går dagligt med dem som en ring♥️ For hverdag er en særlig dag. Tak for ringene Trine
Reply from To Form [guldsmed]
Dejlig personlig betjening, som gjorde at vores vielsesringe blev præcis som vi ønskede. Nemt og uden komplikationer eller ekstra betaling at få dem tilrettet inden dagen. Stor anbefaling!
Reply from To Form [guldsmed]
Både min forlovelsesring og begge vores vielsesringe er herfra. Trine har været så god til at vejlede hele vejen igennem og vi er utrolig gode for designet. Hun har også været utrolig tålmodig både i fht. os, men også ift. vores toårige søn der var med inde og ligge. Kan varmt anbefalede Trine og toform både som virksomhed, personer og utrolig smukt design!
Reply from To Form [guldsmed]
Fantastisk smukke vielsesringe vi fik lavet af dygtige Kim. Rigtig behagelig service fra personalet. Vi er meget glade og tilfredse
Reply from To Form [guldsmed]
Venlig og rar service og betjening og vi er rigtig glade for vores vielsesringe som ToForm lavede til os, og som Kim vejledte os i. De har vores varmeste anbefalinger.
Reply from To Form [guldsmed]
Lille hyggelig guldsmed med fantastisk service og kvalitet. Kan kun varmt anbefales
Reply from To Form [guldsmed]
Intet mindre en fantastisk professionel rådgivning og vidunderlige vielsesringe af Trine Wilkens.
Reply from To Form [guldsmed]
Fantastisk hyggelig butik, med stort udvalg af special designede smykker. Meget glad for de øreringe jeg har købt hos jer.
Reply from To Form [guldsmed]
I 2014 fik jeg lavet min vielsesring hos ToForm af arveguld, og den blev helt perfekt. Smukt udført, og med en behageligt pasform på fingeren.
Før valget faldt på ToForm havde vi været forbi andre guldsmede, som også laver smykker af arveguld, men vi syntes alt fra dem var ens og masseproduceret i udtrykket. Hos ToForm var der en anden kreativitet, en taktilitet og forståelse af materialer, som vi godt kunne lide, og Trine fangede hurtigt, hvad vi ønskede os.
Da jeg i 2021 ville have lavet endnu en ring af arveguld i forbindelse med en livsbegivenhed, var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle være hos ToForm igen.
Jeg er meget glad for begge mine ringe, har dem på hver dag, og de er lige så smukke, som da de var nye.
Det er dejligt at kunne genbruge smykker, jeg aldrig ville gå med, til noget jeg bruger hver dag.
Reply from To Form [guldsmed]
Vi har fået de fineste, klassiske vielsesringe af delvist nyt og delvist gammelt guld, vi havde liggende.
Vi oplevede en dejlig atmosfære og også stor hjælpsomhed ved alle vores besøg.
Reply from To Form [guldsmed]
Vi fik lavet vores vielsesringe hos Kim fra ToForm og er SÅ glade for resultatet. De er fantastisk smukke. Derudover en kæmpe ros til processen, hvor vi følte os utroligt godt behandlet hele vejen igennem. Der var et minimalt bump på vejen, og det håndterede Kim med beundringsværdig ro og stor empati for to unge mennesker, der nok var lidt nervøse før den store dag. Vi er uendeligt glade for at vi valgte ToForm.