To Form [guldsmed]  Reviews 29

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog ned til Kim ved ToForm for at få lavet en forlovelsesring til min kæreste, og hvilken oplevelse det var! Fra 1. sekund tog Kim sig tid til at tage mig igennem processen, tegne en skitse,... See more

Rated 5 out of 5 stars

En hyggelig lille guldsmed i centrum af Århus. Kim Vestergaard har lavet vores vielsesringe, og vi kunne ikke være mere glade for den beslutning. Vi har fået en helt fantastisk service, og hele vejen... See more

Company details

1. Jeweler

Written by the company

I To Form har vi et stort udvalg af vielses- og forlovelsesringe eller frierringe 💍 Derudover har vi et bredt udvalg af smykker til forkælelse af kæresten, konen, din ven, veninde eller dig selv. I To Form finder du vores eget design lavet på vores eget værksted, lige her i hjertet af Aarhus. Vi laver også specialopgaver, så du kan få netop det smykke, du går og drømmer om.

4.1

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Skuffende oplevelse

Jeg indleverede en ring 18/12 som skulle ligges ind. På grund af juletravlhed, kunne de først have den færdig efter nytår. Det er så også fair nok. Da jeg ikke hører noget, ringer jeg til dem 14/1. De mener det er for risikabelt at ligge den ind. Da jeg så siger at jeg kommer og henter den, viser det sig at den ligger hos en reparatør i Rønde. Hun kunne ikke sige hvornår jeg kunne hente den, men nok engang i næste uge. Det her er så langt fra ok og så skuffende service fra en guldsmed jeg havde større forventninger til. At de ikke engang selv kontakter mig, efter så lang tid er jeg meget uforstående overfor. Hun blev ved med at sige at det var deres procedure, til næsten alt jeg sagde. Så skulle de måske overveje at ændre proceduren.

I fremtiden vil jeg bruge Dauf og Pede. Der har jeg udelukkende haft positive oplevelser.

Svar til To Form: Jeg blev ikke informeret om at I kun havde 9 arbejdsdage fra 18/12-16/12, jeg blev heller ikke informeret om at I ikke selv stod for ændringen i ringen, men sendte den ud af huset. Hvis jeg vidste det, havde jeg jo ikke valgt en lokal guldsmed. Aftalen var at ringen var klar senest 16/1 på grund af juletravlhed. Nu I ikke kunne udføre opgaven, så syntes jeg det er helt rimeligt at få besked på det noget før. Vi bliver nok ikke helt enig om hvad der er rimelig service.

January 14, 2026

Hej Kiki

Vi er som sagt kede af din oplevelse. Vi ville meget gerne have opdateret dig på ringens status tidligere i processen. Det havde været rart. Vi var simpelthen ikke selv opdaterede endnu.
I forhold til tidsperspektivet, vil vi gerne understrege, at aftalen var, at vores reparatør, der er ekspert på det her område, ville vurdere opgaven og mulighederne i det nye år. Knapt en måneds ventetid føles som lang tid, men der har ikke været mere end 9 arbejdsdage fra at vi afleverede smykket hos reparatøren og så til anmeldelsen her. Når man som kunde afleverer smykker til reparation lige op mod en ferie, vil der være mere ventetid end ellers. Din ring kunne i øvrigt afhentes i butikken på den aftalte dato, 16/1. Desværre ikke lagt ind, da reparatøren netop vurderede det som for risikabelt.
Vores procedure, helt kort, er at de opgaver, som vores reparatør har mere erfaring med end vi har, afleveres (og afhentes) af os selv i et rimelig fast interval. Det gør vi, da vi mener, at den, der er bedst til opgaven, bør være den, der vurderer og løser opgaven. Det betyder også, at der nogle gange - for eksempel efter ferier - ligger flere opgaver, som reparatøren skal kigge på, og også, at der ind i mellem vil være opgaver, som vurderes for risikable. Vi holder os selvfølgelig løbende opdateret, men har selv haft travlt efter ferien, så den del er smuttet her, hvilket vi som sagt er kede af.

Mvh
Trine og Kim
To Form

Perfekte vielsesringe

Vi fik lavet vores vielsesringe hos guldsmed Kim og er meget tilfredse med resultatet. Ringene har et råt og organisk udtryk, som føles personligt og anderledes end det klassiske. De ligger godt på fingeren og føles solide og vellavede. Processen med Kim var enkel og ukompliceret, og vi fik det, vi havde håbet på.

May 16, 2025

Reply from To Form [guldsmed]

Tusinde tak for de pæne ord! Vi er så glade for at høre, at det hele sidder lige i skabet :D

God service og rådgivning

God service og rådgivning. Ringene blev super fine, ligesom vi havde håbet og så blev de lavet til tiden, som aftalt.

March 24, 2025

Reply from To Form [guldsmed]

Tusinde tak for den flotte anmeldelse :). Vi er vildt glade for, at det var en god oplevelse hele vejen igennem!

Forlovelsesring v/ Kim

Fra 1. sekund tog Kim sig tid til at tage mig igennem processen, tegne en skitse, lave en voksfigur i 1-1 størrelse således at vi kunne arbejde videre med placeringen af sten, indgravering (som i øvrigt blevet lavet i hånden).

En KÆMPE god oplevelse hele vejen igennem og mine kraftigste anbefalinger! TAK KIM!

December 16, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Sikke en anmeldelse! Tusinde tak for de flotte ord - og hvor er det bare godt at høre, at oplevelsen var lige som den skulle være :D

Bryllupsringe

Vi har brugt Trine til at lave vores bryllupsringe, og vi elsker dem - de er unikke og lavet præcis som vi gerne ville have dem!

Trine tog sig god tid til at hjælpe os, selvom vores situation var lidt snørklet, og tidslinjen lidt presset. Jeg kan kun anbefale at arbejde med To Form, og vi kommer til at lave mange smykker ved hende i fremtiden.

December 18, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Sikke nogle pæne ord at komme ind til - tusinde tak Christian! Det bliver sjovt at se, hvad fremtiden kommer til at byde på at spædende opgaver :)

Rated 5 out of 5 stars

På den varmeste anbefaling fra vores…

På den varmeste anbefaling fra vores naboer kørte vi forbi Trine, med en pose arve guld- og vi var solgt fra første sekund, med de muligheder Trine bød os, og uden begrænsninger. Det er blevet til de smukkeste vielsesringe, og en special designet halskæde , med gammel guld og sten.
Tak for hjælpen Trine og de varmeste anbefalinger til jeres skønne butik.
Michela & Morten

October 23, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Ejmen det er jo dobbelt op på en skøn anmeldelse - tusinde tak til både jer og jeres naboer :D! Det var en fornøjelse at få lov til at hjælpe jer i mål med både ringe og den smukke kæde.

Seriøst smukt arbejde

Seriøst smukt arbejde.
Jeg har fået repareret en hul guldarmring. Et betydningsfuldt arvestykke, som gik meget i stykker i en ulykke. Den er blevet som før. Intet tegn på to alvorlige skader. Huller og skævheder er helt borte.
Desuden har jeg fået støbt en Reef ring af arveguld. Med valgt sten og diamanter

Jeg kan kun anbefale Trine og To Form
Tusind tak

November 8, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Vi er så glade for, at vi fik lov til at hjælpe med at redde dit fine armbånd. Nu kan det få lov til at stråle sammen med din nye Reef <3

Hver-dag er en “fest”♥️

Jeg har fået designet to smukke ringe ved Trine. Det var en fantastisk god oplevelse.

Planen var egentlig at de to ringe skulle kunne sættes sammen, på en finger til en ring, ved særlig lejlighed. Sådan er det ikke gået 😍jeg går dagligt med dem som en ring♥️ For hverdag er en særlig dag. Tak for ringene Trine

November 6, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Årh, det var da den skønneste opdatering! De passede simpelthen også bare så fint sammen - jeg tror altså heller ikke, at jeg kunne lade nogen af dem ligge <3
Og du har jo ret. Hver dag er jo helt speciel <3

Dejlig personlig betjening

Dejlig personlig betjening, som gjorde at vores vielsesringe blev præcis som vi ønskede. Nemt og uden komplikationer eller ekstra betaling at få dem tilrettet inden dagen. Stor anbefaling!

October 11, 2024

Hvor er det bare godt at høre! Det er jo lige præcis sådan, at det skal være <3

Rated 5 out of 5 stars

Både min forlovelsesring og begge vores…

Både min forlovelsesring og begge vores vielsesringe er herfra. Trine har været så god til at vejlede hele vejen igennem og vi er utrolig gode for designet. Hun har også været utrolig tålmodig både i fht. os, men også ift. vores toårige søn der var med inde og ligge. Kan varmt anbefalede Trine og toform både som virksomhed, personer og utrolig smukt design!

September 21, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Hvor er det bare skønt at høre, at både forlovelsesringen og vielsesringene er lige som de skal være :D <3
Og jeres søn var jo så skøn - en rigtig lille charmør.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk smukke vielsesringe vi fik…

Fantastisk smukke vielsesringe vi fik lavet af dygtige Kim. Rigtig behagelig service fra personalet. Vi er meget glade og tilfredse

September 21, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Mange tak for de pæne ord :)! Det er altså godt at høre.

Varmeste anbefalinger til ToForm

Venlig og rar service og betjening og vi er rigtig glade for vores vielsesringe som ToForm lavede til os, og som Kim vejledte os i. De har vores varmeste anbefalinger.

October 11, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Åh, tusinde tak :D! Hvor er det godt at høre, at vi fandt de helt rigtige ringe til jer.

Special designede smykker

Fantastisk hyggelig butik, med stort udvalg af special designede smykker. Meget glad for de øreringe jeg har købt hos jer.

October 18, 2023

Reply from To Form [guldsmed]

Hvor er det dejligt at høre :)! Mange tak.

To ringe af arveguld.

I 2014 fik jeg lavet min vielsesring hos ToForm af arveguld, og den blev helt perfekt. Smukt udført, og med en behageligt pasform på fingeren.

Før valget faldt på ToForm havde vi været forbi andre guldsmede, som også laver smykker af arveguld, men vi syntes alt fra dem var ens og masseproduceret i udtrykket. Hos ToForm var der en anden kreativitet, en taktilitet og forståelse af materialer, som vi godt kunne lide, og Trine fangede hurtigt, hvad vi ønskede os.

Da jeg i 2021 ville have lavet endnu en ring af arveguld i forbindelse med en livsbegivenhed, var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle være hos ToForm igen.

Jeg er meget glad for begge mine ringe, har dem på hver dag, og de er lige så smukke, som da de var nye.
Det er dejligt at kunne genbruge smykker, jeg aldrig ville gå med, til noget jeg bruger hver dag.

September 1, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Det her - det er lige præcis den oplevelse, vi håber, at folk får hos os. Hvor ER det dejligt at høre.

Meget tilfreds

Vi har fået de fineste, klassiske vielsesringe af delvist nyt og delvist gammelt guld, vi havde liggende.

Vi oplevede en dejlig atmosfære og også stor hjælpsomhed ved alle vores besøg.

April 20, 2024

Reply from To Form [guldsmed]

Årh, det er godt at høre! Og endnu engang tillykke med brylluppet.

Fantastiske vielsesringe

Vi fik lavet vores vielsesringe hos Kim fra ToForm og er SÅ glade for resultatet. De er fantastisk smukke. Derudover en kæmpe ros til processen, hvor vi følte os utroligt godt behandlet hele vejen igennem. Der var et minimalt bump på vejen, og det håndterede Kim med beundringsværdig ro og stor empati for to unge mennesker, der nok var lidt nervøse før den store dag. Vi er uendeligt glade for at vi valgte ToForm.

October 12, 2023

Reply from To Form [guldsmed]

Hvor er det da dejligt at høre - vi er også glade for, at I valgte os :). Og endnu engang tillykke med den store dag <3

Take a closer look