Ryddig treningsprogram og lett app å bruke. Kan være til tider litt vanskelig å forstå framgangsmåten hvordan man skal forholde seg til RIR og hvilken øvelser er bra å kombinere sammen. Antall rep... See more
See what reviewers are saying
Jeg meldte meg på større og sterkere for å få et mer skreddersydd treningsopplegg uten at det skulle koste meg for mye. Dette har hjulpet meg med å få enda dypere forståelse innenfor trening og kosth... See more
Har sverget til tankegangen hans når det kommer til baseøvelser i over et år og fått veldig god progresjon der. Solgte meg helt til hele programmet hans for et par mnd siden og er veldig fornøyd. Kjen... See more
Meldte meg på programmet etter lang tid med stagnering i treningen. Hadde fulgt Thomas en stund på Instagram og fann til slutt ut at eg måtte prøve noe annet enn det eg hadde gjort så langt. Har på 2... See more
Company details
Written by the company
Dersom du er til stede, fokusert og gjør ditt beste her og nå, skal du være fornøyd med det resultatet du får. For hva mer kunne du gjort? Det er prosessen som får deg i mål, så det er her fokuset bør ligge.
Contact info
Skiveien 148, 1415, Oppegård, Norway
- tomas_fjeldberg@hotmail.com
- tomasfjeldberg.no
Smartere trening
Variert, morsomt og et lærerikt konsept med gode begrunnelser basert på forskning. Jeg trener færre økter med dette konseptet, og har mer progresjon og energi enn tidligere!
Programmet er veldig godt sammensatt…
Programmet er veldig godt sammensatt for formålet. Og det er opplagt på hvordan man får steget videre med progresjon for di som føler di står på stede hvil. Vil absolutt anbefale dette for alle med mål om bedre helse og sterkere kropp
Ikke vent, prøv det ut!
Har trent med både styrkeløft-coach, bodybuildingcoach og vanlige PTer de siste ti tolv årene. Programmet jeg har via Tomas Fjeldberg er forskningsbasert og tidseffektivt godt strukturert som et rammeprogram med et kremutvalg av øvelser. Både for hjemmegym eller kommersielt gym. Appen er kjempegod med masse innhold, og man får følelse av å delta i et lite samfunn, tross meg som er i hjemmegym. Prisen er kanskje litt stiv, men jeg føler virkelig jeg får valuta for pengene. Har fulgt programmet i 4 måneder nå og er storfornøyd!
Motivasjonen hadde stagnert og jeg…
Motivasjonen hadde stagnert og jeg valgte å gå for "Større og Sterkere" online program.
Motivasjonen gikk da raskt fra 0 til 100.
Her kan man enkelt velge om det er 3 eller 4 styrkeøkter i uka og det er også lagt inn bonusøkter med kondisjon.
Programmet tilpasser man enkelt selv, da det er flere alternativer per øvelse.
Trenger du et lite push og et utvalg av gode øvelser for å komme deg videre med treningen så anbefales virkelig dette.
Jeg har anbefalt "Større og Sterkere" til flere.
Liker at programmet oppdateres og endres underveis av Tomas.
Appen er også veldig gjennomført og fin å bruke til logging av økter og det er mye nyttig læring i "ressursdelen".
Veldig fornøyd
Jeg slet med motivasjonen og med å ha kontinuitet i treningen. Etter jeg meldte meg på større og sterkere har jeg fått ny motivasjon og har hatt kontinuitet med 3 styrkeøkter pr. uke i over 30 uker nå.
Dette er så mye mer enn bare et treningsprogram. Man lærer ekstremt mye om trening, hva som faktisk skal til for å få fremgang og får alltid svar på spørsmål som man lurer på. Det er også en egen “ressurs-bank” der man får servert teknikkvideoer og nye fagartikler om forskning. Jeg har aldri hatt så god progresjon, på så kort tid som jeg har fått etter at jeg meldte meg på større og sterkere.
Det er også store valgmuligheter i programmet. Man kan velge om man vil trene 3 eller 4 ganger pr. uke og et vidt spekter av ulike øvelser. Om det er en øvelse som ikke passer eller man ikke liker finnes det alltid flere ulike valgmuligheter av øvelser.
Er utrolig takknemlig for jobben Tomas har lagt ned her, og anbefaler større og sterkere på det varmeste.
Mye for pengene
Ryddig og gjennomførbart program. Tilrettelagt for både 3 og 4 treningsdager i uken. Ressursdelen er en kjempefin bonus med foredrag og ekstra materiell om man vil «nerde» litt. Thomas svarer raskt på spørsmål og er «til stede» i chat og kommentarfelt.
Bra konsept og program
Veldig bra konsept! Programmet er bra og godt balansert. Fint at det også fins alternative øvelser viss ein ønsker å bytte ut ein øvelse, eller ønsker å fokusere på muskelvelst i steden for styrke f.eks.
Super oppfølging!
Super oppfølging!
Varierte og utfordrende programmer. Godt samhold i chatten med andre deltagere og selvfølgelig Thomas selv.
Appen er veldig brukervennlig.
Anbefales virkelig!
Jeg er kjempefornøyd med programmet. Liker at en kan velge mellom 3 og 4 dager. Og at en kan velge mellom forskjellige øvelser. Fin og oversiktlig app hvor en logger rep og kg.
Alt er bra forklart. Og hver uke kommer en infovideo om treningsuka som kommer.
Lurer en på noe er det bare å spør Tomas direkte på melding.
Anbefales virkelig!
Treningsprogram Større og Sterkere
Treningsprogram fra Thomas er veldig bra! Det er flere base øvelser og noen isolasjons øvelser, som gjør at det er enkelt og greit uten for mye om og men. I tillegg er det gode alternativer dersom man ikke har utstyr tilgjengelig. Genialt! Appen hvor man ser øktene er veldig lettvint og lett å forstå, personlig har jeg aldri vært flinkere til å skrive treningsdagbok, som nå. Jeg har lært mye gjennom de første ukene som jeg aldri har satt meg inn i før, har vært overrasket over at noen av øktene har vært relativt korte og med bare 2 sett på flere øvelser, men det har gitt resultat! Det er gøy! Jeg har økt i alle øvelser og kjenner på progresjon på hver økt!
Med program fra Thomas kommer du garantert til å øke i styrke og prestasjon! 🥳
STØRRE OG STERKERE :)
Programmet som er utviklet av Tomas har gitt meg ekstra motivasjon til å starte opp regelmessig med styrketrening igjen.
Mye av motivasjonen har kommet gjennom at man kan velge ulike øvelser som passer til den enkelte, følge egen progresjon og være en del av en gruppe som hjelper med å motivere hverandre gjennom at man har oversikt over status på gjennomførte økter(konkurranse skapende) og gruppechat.
Et annet viktig moment for meg som har vært videoene og Tomas sin tilnærming til programmet. Det gir meg en bedre forståelse for hva som skjer i kommende periode og uke.
Veldig godt jobbet Tomas og jeg vil anbefale andre å delta i treningsprogrammet Større og sterkere😊
En flott reise
Trives veldig godt med programmet. Selv om det er laget for mange, er det alikevel tilpasset for meg og min hverdag. Har hatt mye mestring gjennom de månedene jeg har trent med det nå og hver økt har nesten alltid gitt meg en boost ved en ny progresjon, enten i form av en ekstra rep, økning av vekt eller bare enda bedre teknikk utførelse. Det er og veldig fint at Tomas tar oss igjennom sin tankegang med hvordan han bygger opp programmet og henviser til forskning som han forenkler for oss så det er kortfattet og greit å lese. Har lært mye nytt om trening og kroppen på denne måten.
Generelt tipp topp tommel opp til Tomas og større og sterkere! En reise som jeg er glad for å være med på!
Bra opplegg!
Bra opplegg!
Veldig motiverende og et bra program som fungerer for meg. Treneren er faglig dyktig og kan sine saker
Ekstremt fornøyd!
Veldig bra program
Veldig bra program! Kommunikasjonen mellom deltagere og Thomas er kjempe bra. Mann får mye informasjon og god oppfølging. Alt i alt anbefales dette på det sterkeste.
Svært fornøyd
Jeg har fått tett oppfølging og veiledning ved behov. Programmet er svært fleksibelt og jeg kunne tilpasse det slik at det møter mine behov og forutsetninger, som gjør treningsøktene morsommere å gjennomføre.
Bra programmer
Bra programmer, mange valgmuligheter, spennende progresjonsstrategier, +++
Garantert fremgang om du følger opplegg👍
Jeg falt fort av og ble ikke fulgt opp…
Jeg falt fort av og ble ikke fulgt opp utover en henvendelse etter knapp uke. Her mener jeg at en oppfølging kan få i gang en sovende kunde og gi et lenger kundeforhold og ambassadør på sint.
Veldig fornøyd!
Motiverende program som er enkelt å gjennomføre i en travel hverdag! God fremgang på kort tid!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.