Stelletje oplichters.
Bij de proefrit in maart hoorde ik een tikkend geluid. Hiernaar gevraagd, verkoper gaf aan dat een driecilindermotor anders klinkt dan een viercilinder motor. Dit uitgezocht en dit werd overal bevestigd. Auto gekocht. 1,5 week na aankoop was het tikkende geluid heel sterk aanwezig, ik kreeg die dag een motorstoring. Contact opgenomen met Topcarcenter, ze zeiden dat ik tot dag 15 moest wachten, want dan kon ik de garantieclaim indienen. Garantieclaim indienen lukte niet, omdat het binnen in de eerste twee weken vóór de garantie viel. Voorwaarden van de garantie zijn dat het defect niet in die 15 dagen opgemerkt mag worden, gebeurd dat wel, moet de verkopende partij het oplossen. Topcarcenter weigerde dit echter. Uit noodzaak de auto vrijwel niet gebruikt, want het voelde niet veilig. 5 weken na aankoop moest ik de auto gebruiken, ik ontkwam er niet aan. Die dag is de motor ontploft. De auto is total-loss. Nog steeds blijft het autobedrijf naar de garantie wijzen. Garantiebedrijf geeft aan dat ze met de garantie niets kunnen, omdat Topcarcenter het in de eerste dagen al had moeten oplossen. Topcarcenter onttrekt zich hier van, ze onttrekken zich ook van de 12 maanden wettelijke garantie en weigeren een oplossing te bieden. Met als gevolg dat ik binnen 2 maanden na aankoop zonder auto zit.
Extra vervelend, omdat ik er bij de proefrit al naar gevraagd heb en ik met een kluitje het riet in ben gestuurd. Gezien alle gevolgen en hoe Topcarcenter zich hierin opstelt door een oplossing te bieden gewoonweg te weigeren, vind ik Topcarcenter grote oplichters.
April 28, 2025
Unprompted review