Topcarcenter Reviews 16

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

VW Polo 1.0 TSI

Ik heb onlangs een Polo 1.0 TSI Comfortline gekocht bij TopCarCenter in Veen en ben zeer tevreden. De service was vriendelijk en professioneel, alles werd duidelijk uitgelegd en de auto zag er perfect uit bij aflevering. Ook de afhandeling verliep snel en soepel. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een betrouwbare occasion!

April 5, 2026

Uitstekende service en een prachtige Seat Leon

Recent heb ik bij Topcarcenter een Seat Leon aangeschaft en ik ben zeer tevreden over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en alles duidelijk uit te leggen.

De auto verkeert in uitstekende staat en komt volledig overeen met de beschrijving. Ook het aankoopproces verliep transparant en soepel, wat mij veel vertrouwen gad in het bedrijf.

Kortom, een zeer positieve ervaring. Ik kan Topcarcenter dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en goede service.

December 29, 2025

Top service

Vorige week vrijdag onverwachts langs geweest voor een Opel corsa, was geen probleem goed geholpen afgelopen vrijdag hem kunnen ophalen top service.

March 6, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Ik hb in februari een opel meriva turbo…

Ik hb in februari een opel meriva turbo gekocht. Na 2 dgn had de auto problemen. Ik hb hun gebeld en ik mocht de auto voor hun brengen of naar een erkende garage in Amsterdam aangezien ik zelf uit Amsterdam kom en helemaal naar Veen gaan niet zou lukken mt die auto. De garage waar ik het gebracht hb hft t probleem gevonden en opgelost. Alle kosten zijn betaald door Topcarscenter. Ik heb de rekening betaald en zij hbbn alles weer netjes naar mij overgemaakt. Al met al is t goed afgelopen. Top service. Goed gedaan jongens!

March 6, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een positieve ervaring vanwege inzet en betrouwbaarheid

Ik heb bij Topcarcenter (TCC) een Renault Scénic gekocht. Het contact was netjes en zorgvuldig. Bij de koop zat een beurt en nieuwe APK inbegrepen. Evt. kosten door tekortkomingen aan de auto voor de APK-keuring zouden voor rekening van TCC komen. Er bleken twee onderdelen te moeten worden vervangen. Hierdoor duurde het iets langer voordat ik de auto kon ophalen. Dat was een kleine tegenvaller, omdat we een aantal dagen weg hadden gepland met ons gezin. Het was dan ook fijn te merken dat er vanuit TCC alles aan werd gedaan om de reparaties z.s.m. uit te voeren.

Helaas kwamen er in de eerste weken nog twee gebreken van de auto naar voren. Nooit ideaal, maar bij een occasion is zoiets mogelijk. Ik kan niet anders zeggen dat TCC in beide gevallen heel prettig en professioneel heeft gereageerd. Beide zaken zijn snel verholpen en financieel netjes gecompenseerd.
Het mag duidelijk zijn dat ik een hele positieve ervaring heb gehad met TCC.

February 18, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Super slechte Service en wil mensen waarschuwen om daar geen auto te kopen

Wij hebben in november een Renault Captur bij dit bedrijf gekocht , de verkoper was vriendelijk en alles leek in orde , tijdens de deal zei hij dat ze alle vloeistoffen en dergelijke zouden gaan nakijken , voor onze oude auto die we ingeruild hebben kregen we een mooie inruilprijs , hij heeft ons nog een garantieverzekering ( Autotrust) erbij verkocht om in de toekomst als er problemen mochten voorkomen dat we daar op terug konden vallen , na anderhalve maand , kregen we een storing en wat bleek toen we naar onze eigen garage gingen om dit uit te laten meten , deze meting gaf aan dat de distributieketting vervangen moest worden , doordat er al een tijd geen onderhoud gepleegd was de olie zo dik dat het wel stroop leek,puntje bij paaltje konden we niet terug vallen op de verzekering die we afgesloten hadden ( 600 euro lichter ) omdat er geen onderhoud gepleegd was aan de auto , hij wilde wel 300 euro terug geven ter compensatie want het was zeker niet zijn fout .Omdat het geen Bovag garantie is hebben we geen poot om op te staan en heeft het ons 2700 euro extra gekost om de auto te laten maken bij onze eigen garage (daar hadden we tenminste we tenminste vertrouwen in ) dus wij willen iedereen waarschuwen om daar geen auto te kopen , dit zijn handelaren en het gaat hun alleen maar om het geld en maken de autobranche hierdoor kapot . wij hebben er van geleerd en gaan voortaan bij een gecertificeerde Bovag garage een auto kopen

March 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Recent heb ik hier een auto gekocht

Recent heb ik hier een auto gekocht. Het contact verliep prettig en ik kreeg de ruimte om rustig te kijken en vragen te stellen. De verkoper was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg, zonder dat het opdringerig werd.

De auto stond er netjes bij en was zoals beschreven in de advertentie. Bij de aflevering duurde het iets langer dan verwacht, maar dit werd goed gecommuniceerd en uiteindelijk netjes opgelost.

Al met al een fijne ervaring en een betrouwbaar autobedrijf. Ik zou hier zeker weer kijken bij een volgende auto.

January 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is zo vreselijk

Dit bedrijf is zo vreselijk. Geld verdienen met kapotte auto’s, schaam jullie. Wij hebben een auto gekocht begin september met goede hoop en binnen 2 maanden kwamen we erachter dat de auto ernstige motorschade had. Na ons voor een langere tijd te laten wachten wilt meneer niet meewerken en geeft ons de schuld terwijl we netjes de auto hebben bijgehouden. Een goede dealer zou naar een passende oplossing zoeken waar wij voor open stonden, maar helaas hebben we een oplichter getroffen. Koop
Aub je auto niet hier tenzij je je geld in de prullenbak wilt gooien!!

January 20, 2026

Ibiza fr

Hier een een mooi autootje gekocht,na een paar weken was er een klein mankement maar zonder garantie gekocht,maar toch contact opgenomen en ze hebben een mooie regeling getroffen.
Dus ik zal zeggen mannen ga zo door .

November 15, 2025

TopCar Center

Top Car Center, absolute aanrader!
Op 3 november hier een auto gekocht en de service was top. Heldere uitleg, eerlijke communicatie en je merkt dat ze echt met je meedenken. Ik voelde me meteen serieus genomen. Als je zonder gedoe een betrouwbare auto wilt kopen: dit is de plek!

November 3, 2025

Tevreden

Heel erg tevreden over de persoonlijke aandacht en het meedenken van de personeel. Tevens top auto gekregen, dus ze doen waar aan hun naar. TOPcarcenter

November 20, 2025

Teleurstellende ervaring – Auto gaf na 2 dagen storing

We vonden een auto op hun website en kochten deze voor mijn vrouw. Al na twee dagen ging het motorstoringslampje branden en verschenen meerdere ernstige fouten. We meldden dit direct aan de verkoper, maar zij weigerden zowel gratis reparatie als het terugnemen van de auto. Daarom hebben wij een officiële klacht ingediend bij de Nederlandse instanties. We zijn zeer ontevreden en willen andere klanten waarschuwen.

October 25, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Geef de mening van een monteur en laat het niet op een verkooppraatje lijken.

In mei een fijne auto gekocht voor een redelijke prijs.
Na wat een ernstig probleem leek te zijn, contact opgenomen en we leken er niet goed uit te komen.
Het commentaar leek op dat van een verkoper. Uiteindelijk een zéér ervaren Peugeot-monteur gevonden die vertelde dat het een normaal probleem was van die auto en hoe we daar mee om moeten gaan. DUS
Alsnog een FIJNE AUTO voor een redelijke prijs.
PRIMA

August 15, 2025

Stelletje oplichters.

Bij de proefrit in maart hoorde ik een tikkend geluid. Hiernaar gevraagd, verkoper gaf aan dat een driecilindermotor anders klinkt dan een viercilinder motor. Dit uitgezocht en dit werd overal bevestigd. Auto gekocht. 1,5 week na aankoop was het tikkende geluid heel sterk aanwezig, ik kreeg die dag een motorstoring. Contact opgenomen met Topcarcenter, ze zeiden dat ik tot dag 15 moest wachten, want dan kon ik de garantieclaim indienen. Garantieclaim indienen lukte niet, omdat het binnen in de eerste twee weken vóór de garantie viel. Voorwaarden van de garantie zijn dat het defect niet in die 15 dagen opgemerkt mag worden, gebeurd dat wel, moet de verkopende partij het oplossen. Topcarcenter weigerde dit echter. Uit noodzaak de auto vrijwel niet gebruikt, want het voelde niet veilig. 5 weken na aankoop moest ik de auto gebruiken, ik ontkwam er niet aan. Die dag is de motor ontploft. De auto is total-loss. Nog steeds blijft het autobedrijf naar de garantie wijzen. Garantiebedrijf geeft aan dat ze met de garantie niets kunnen, omdat Topcarcenter het in de eerste dagen al had moeten oplossen. Topcarcenter onttrekt zich hier van, ze onttrekken zich ook van de 12 maanden wettelijke garantie en weigeren een oplossing te bieden. Met als gevolg dat ik binnen 2 maanden na aankoop zonder auto zit.
Extra vervelend, omdat ik er bij de proefrit al naar gevraagd heb en ik met een kluitje het riet in ben gestuurd. Gezien alle gevolgen en hoe Topcarcenter zich hierin opstelt door een oplossing te bieden gewoonweg te weigeren, vind ik Topcarcenter grote oplichters.

April 28, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look