Toysstore Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Endnu engang har Toysstore hjulpet. Jeg søgte et sæt som man kun kan købe for insiderpoint hos Lego. Toysstore havde det ikke på hylderne - men efter 3 dage skrev han at han havde skaffet sættet.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Webshop med en fysisk butik som åbnes efter aftale (og ikke faste tidspunkter). De havde en sjælden Lego-æske som jeg kunne hente 22. december. Kenneth og hans butik dukker måske ikke op når du søger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlet i Toysstore flere gange og er aldrig blevet skuffet. Havde opgivet at få en specialæske Star Wars Lego til min søn til jul, men da alle de "store" butikker havde opgivet, hjalp en meget ve... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har handlede på deres hjemmeside et par gange og trods en lille bummert fra pakke afdelingen den ene gang, så fik kundeservice hurtigt fundet en løsning Klar anbefaling herfra.

1. Toy Store
  2. Children's Toys Store
  3. Toy and Game Manufacturer

Written by the company

Danmarks største Pick a Brick‑udvalg hos Toysstore Toysstore på Møllevej 21 i Rønnede Danmarks største udvalg af Pick a Brick LEGO®-klodser. Her kan du frit udforske et kæmpe sortiment af klodser i alle størrelser, farver og former, hvilket gør butikken til et sandt paradis for LEGO-fans. Uanset om du søger sjældne detaljer, ønsker at erstatte en mistet klods, eller bare vil lade fantasien løbe løbsk, giver udvalget uendelige bygge‑muligheder. toysstore.dk Fordele i butikken Titusindvis af klodser samlet ét sted – nemt sorteret, så du hurtigt kan finde præcis det, du mangler toysstore.dk Personlig rådgivning fra passionerede medarbejdere, som hjælper dig med at finde de rigtige dele til dit projekt toysstore.dk Mulighed for at røre ved klodserne og se dem i virkeligheden – en taktil og inspirerende oplevelse, som online-shopping ikke kan matche Pick a Brick i Toysstore Toysstore kombinerer det største fysiske udvalg af Pick a Brick-klodser i Danmark med venlig, kyndig kundeservice, der gør det nemt at finde og vælge præcis de LEGO-detaljer, du ønsker. Det er et mekka for både hobbybyggere og kreative sjæle – perfekt til at bygge særlige projekter eller blot lade sig inspirere af mulighederne!

4.7

3-star
2-star
1-star

Fantastisk butik

Fantastisk butik. Man tænker ikke at en lille by kan have en så vidtrækkende special forretning, men det har den altså. De kan konkurrere med de største legetøjs kæder, både på kvalitet og på pris og så er der en suveræn betjening. Det er dejligt at man ikke behøver køre langt efter gaver og så sender de til hele landet. Mine bedste anbefalinger.

November 9, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god butik med et stort udvalg

Virkelig god butik med et stort udvalg, kundeservicen er i top specielt fordi de altid prøver at få præcis den vare hjem man ønsker, hvis det ikke er noget de har i butikken, derudover gør de også ekstrem meget for lokalsamfundet, hvilket er fantastisk i vores lille by...

August 30, 2018

Flink ejer og rigtig god butik * * * * *

Handler ofte I Toystore I Rønnede/Kongsted og kan varmt anbefale det, super betjening og fantastisk sød ejer som ved utrolig meget om alt slags legetøj, var lige dernede igen idag, for at købe lidt LEGO til mine nevøer og lidt pokemon kort til min datter, rigtig fine priser og stort udvalg, der bliver vi selvfølgelig ved med at handle.

August 17, 2018

hyggelig butik

Super hyggelig butik med god service.
stort udvalg af LEGO også det der er svært at få..
Børnene elsker at gå ind i butikken og kigge mest af alt fordi ejeren syns det er fedt de kommer og kigger og han hygget om dem..
God og positiv atmosfære

August 10, 2018

Vildt god kundeservice

Vildt god kundeservice, de holdet sommerferie, som jeg fik oplyst på deres site, og man fik 10% ekstra rabat hvis man kunne vente med at få sendt sin ordre. Det kunne jeg godt, alt pakket fint ind, og med ekstra gratis gave, fik hårbørste fra topmodel gratis. Jeg kommer igen..

August 7, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Har stadig ikke set mine varer...og ordren blev annuleret uden at nogen skrev, så professionelt (ironi kan forekomme)

Jeg bestilte et krystalsæt og nogle andre ting den 8 juli. Der stod intet om sommerferie lukket på hjemmesiden og jeg kørte uden problemer bestillingen igennem. Jeg skulle bruge sættet til den 14 og da der den 12 ikke var sket noget (ikke afsendt) kontaktede jeg firmaet, som påstod at de havde skrevet på hjemmesiden at der var sommerferielukket 7-27 juli, alle varer ville blive sendt den 27 juli og man ville få 10% rabat. Ind på hjemmesiden igen, og der stod stadigt ikke noget om sommerferie, der stod at levering var 3-5 hverdage. Nu har vi den 30 juli og jeg har INTET modtaget om at min ordre skulle være sendt den 27 som de hævdede. Jeg har skrevet for at hører hvad der er sket, men må erkende at her handler jeg ikke igen. Meget uprofessionelt. Og historien slutter desværre ikke her - jeg fik en meget sur, personlig og uprofessionel mail fra ejeren af firmaet (tror jeg at han er) som var ekstremt sur over denne anmeldelse. Jeg finder det dybt bekymrende at man som professionel ikke kan tage mod kritik og per definition hævder at have ret. På det tidspunkt skulle min vare iflg hjemmesiden være sendt - men ejeren er så beklageligt uprofessionel, at han vælger - uden at notificere mig- at anullere ordren. Seriøst - det er det mest barnlige og pinlige opførsel jeg nogen sinde har set fra et firma. Jeg er helt målløs. Jeg vil ikke gengive hvad han skrev til mig, ud over en sviner om at jeg er en dårlig kunde etc (nu er det jo altså kunder, man lever af, når man er i den branche) da jeg simpelthen synes det er for barnligt, pinligt og det mindst professionelle jeg nogen sinde har set, og jeg kan ikke få mig selv til at udstille ham.. Selv min datter på 5 år udviser mere modenhed. Er i den grad chokeret. Bedste råd - hold Jer LANGT væk...

July 30, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Hos Toysstore får man altid god …

Hos Toysstore får man altid god service, vi har handlet der en del gange i butikken i Rønnede. Kenneth som der er indehaver af butikken er altid i godt humør og ved en masse om det forskellige legetøj, til de forskellige aldre. Et af deres virkelige stærke brands er trælegetøjet VOILÁ TRÆLEGETØJ, som er fri for kemikalier og andre farlige ting + at det har green label logoet fra Thailands Miljø Institut for produkter fremstillet af gummitræ. På deres hjemmeside, som er nem at navigere rundt på, finder man blandt andet forskellige top lister over de mest solgte/nyheder produkter osv. Jeg kan varmt anbefale at besøge enten toysstore's hjemmeside eller deres fysike forretning som ligge på Møllevej 21 i Kongsted/Rønnede.

September 27, 2017

fantastisk service

Kan kun anbefale at handle hos Toysstore De giver en fantastisk service og Jeg har handlet der masser af gange og de gear en ualmindelig god service

January 19, 2017

Take a closer look