Trdae Forge od początku wyglądało jak…
Trdae Forge od początku wyglądało jak profesjnalna i wiayrgonda platforma inwestycyjna. Strona była dopracowana doradcy mil i regularnie ię kontaktowali zapewniając że inwestycja jest bezpieczna i szbko zacznie pzrynosć zyski. Saldo na koncei fatycznie rosło więc przez dłuższy czas wierzyłem że wszystko działa zgonie z obietnicami. Problemy zaczęły się dopiero wtedy gdy spróbowałem wypłacić środki. Najpierw pojawił się „podatek” później opałta za rzekomą weryfikację ALM a n końcu kolejne koszty pod groźbą zablokowania konta. Do teog dochodziły uporczywe elefony z rónych numerów w których próbowano wymusić ode nie dalsze wpłaty. Sprawę zgłosiłm na policęj jednak po miesiącu otrzmałem edcyzję o umorzenui. Zotałem z tym całkwicie sam bez realnej pomocy. Doiero na froum poszkodowanych trafiłem na kontakt do kancelarii. Już pierwsza rozmowa pokazała e to specjaliści którzy naprawdę wiedzą jak działać w takich sprawach. Kancelaria ziała w oparciu o licencję detektywistyczną znan jest w całej oPlsce – prowadzi szkolenai dla policji z odyskiwania kryptowalut i korzysta z narzędzi których organy ścigania nie posiadają. Dzięki ich działaniom udało mi się odzyskać wszystkie rśodki. Jżeli ktoś szotał oszukany przez Trade Forge nie warto zwlekać. Polecam kontakt d kancelarii: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomogli w 100% – wam też mogą.