Jeg har fået lavet en speciel hylde i kirsebærtræ med særlige krav til udførelsen. Den er fantastisk flot lavet, og samarbejdet med firmaet har været helt i top.
See what reviewers are saying
Jeg var en smule bekymret, efter at have læst om træ af dårlig kvalitet på flere anmeldelser herinde. Forsøgte alligevel, og har absolut ingen klager. Træet og håndværket er helt i top (købt vinreol... See more
Written by the company
Træ Design er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktion af møbler og tilbehør i træ af høj kvalitet. Deres produktsortiment omfatter elegante hylder, køkkenrulleholdere og magasinholdere, alle fremstillet af massivt træ såsom eg og valnød, ofte kombineret med læderstropper for et moderne og funktionelt design. Virksomheden er stolt af sine danskdesign produkter og tilbyder ugentlig levering for at sikre kundetilfredshed.
Denmark
- trae-design.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Super tilfreds.
Jeg har modtaget den skønneste…
Jeg har modtaget den skønneste svævehylde og jeg bliver bare nød til at sige at jeg ikke forstår de dårlige anmeldelser. Alt er perfekt og jeg skal have 3 hylder mere. Tusind tak til Treadesign
Flot kvalitet
Har bestilt to skærebrætter. De er ankommet, solidt pakket ind og de er så flotte.
Helt uacceptabelt forløb
Jeg købte en vare, der stod som på lager på deres webshop. De trak omgående betalingen, og dagen efter sendte de mig et tracking-nummer til GLS. Et par dage efter modtog jeg en faktura, men min pakke eksisterede ikke hos GLS - TræDesign havde bare fået et nummer. Jeg skrev til dem for at rykke, men fik at vide, at GLS bare var langsomme, og at jeg ville kunne se pakken dagen efter. Det fik jeg at vide 4 gange over 8 dage, hvorefter jeg også ringede til dem. Beskeden var den samme, og de nægtede at refundere mit køb. Da GLS stadig ikke havde modtaget nogen pakke, kontaktede jeg min bank. De anbefalede, at jeg spærrede mit kort og oprettede en indsigelse. Da jeg havde gjort det, skrev jeg det til firmaet, og så skete der endelig noget. GLS modtog pludselig en pakke, og jeg modtog den dagen efter. Helt uacceptabelt forløb. Desværre kan jeg se, at andre har oplevet præcis det samme (jeg skulle have tjekket TrustPilot på forhånd).

Reply from Trae Design
Ophæng til svævehylde er simpelthen for…
Ophæng til svævehylde er simpelthen for dårligt. Det er ikke stabilt. Øv.

Reply from Trae Design
Svævehylde god kvalitet + god kundeservice
Bestilte og modtog en flot oliebehandlet svævehylde i egetræ med montagebeslag. En anelse leveringstid (7 dage) men alt ok, inklusiv hurtigt svar ved henvendelse til Trae-Design. Kan kun anbefale firmaet - tålmodig og god kundeservice.
Svævehylde i Egetræ
Svævehylde i Egetræ
Simpelthen den flotteste hylde jeg længe har set!
Det er virkelig flot design og kvaliteten er helt i top.
Vi bestilte 1 stk og var lidt spændte på at se kvaliteten.
Men blev så positivt overraskede at vi bestilte endnu en.
Var lidt spændte på om den var i samme fine kvalitet og passede til den anden, men det var fuldstændig perfekt.
Synes det er en flot leveringstid også ifht. det håndværk og arbejde der udføres.
Meget flot kvalitet og så er jeg vild med den organinske form.
Perfekt oplevelse :)
Jeg var en smule bekymret, efter at have læst om træ af dårlig kvalitet på flere anmeldelser herinde. Forsøgte alligevel, og har absolut ingen klager. Træet og håndværket er helt i top (købt vinreol i valnød)!
Leveringstiden er lidt lang, men det står på hjemmesiden, så det var forventet (bestilt lørdag, afsendt torsdag, modtaget fredag) :)
Jeg har købt en toiletpapirsrulle…
Jeg har købt en toiletpapirsrulle holder., til 624 kr.
Laaaang leveringstid.
Kvaliteten ligner noget jeg kunne have købt på Temu eller lignende for 27,95.
Føler mig godt nok snydt.
Scam… “dansk firma” som holder kunderne…
Scam… “dansk firma” som holder kunderne hen. Kom nu ud af busken og fortæl at det kommer fra udlandet. Hvis det skulle vise sig at varerne kommer, sletter jeg opslaget… men indtil videre er de åbenbart glad for at narre folks penge ud af pungen.
Lang leveringstid og forkert info
Virksomheden skriver på deres hjemmeside, at der skal bestilles senest tirsdag, hvis varerne skal nå med om torsdagen, hvor der åbenbart kun sendes pakker ud.
Derfor bestilte vi allerede i weekenden op til. Vi fik hurtigt en mail fra virksomheden om, at varerne var pakket og på vej. Vi fik en track and trace nummer til GLS, så vi kunne følge pakken. Desværre blev der ved med at stå, at pakken endnu ikke var registreret hos GLS.
Ved kontakt til virksomheden skrev de, at vores pakke ikke var på vej, den var blot gjort klar, og at GLS ville komme fredag og hente forsendelsen. Vi har endnu ikke set noget til vores hylder og GLS bliver ved med at skrive, at pakken ikke er registreret.
Vi har foreslået firmaet, at de klart og tydeligt skriver, at der ikke sendes pakker ud torsdag, men fredag, og at de skal være lidt mere tydelige omkring, at varen ikke er sendt, når de sender mail ud om, at varen er på vej - det har de selvfølgelig ikke svaret på.
Vi har bestilt hos firmaet før, så vi håber da, at vores hylder dukker op på et eller andet tidspunkt.
Det er åbenbart en meget god ide at bestille i ekstra god tid hos dette firma, da de bestemt ikke ridder den dag, der sadles - pengene er selvfølgelig trukket for længe siden!!!
Ordre annulleret, fik hurtigt pengene retur👍🏻
Bestilte to varer og fik dagen efter på sms at vide, at den ene vare var udsolgt og den anden tidligst kunne leveres om 1 måned. Jeg valgte helt at annullere min ordre og bad om at få pengene, som var betalt med mobilepay, tilbage. Det fik jeg ret hurtigt.
Selvfølgelig træls, at varerne ikke kunne leveres, men jeg synes nu, det var en hurtig og fair ekspedition.
Premium pris, tredjesorteringstræ
Lige en advarsel til potentielle kunder:
De tager sig godt betalt for deres produkter (vi betalte 1500 kr for to 100cm egetræshylder). Men kvaliteten af træet var i vores tilfælde helt i bund. Den ene hylde er så misfarvet, at den er fyldt med med meget tydelige lyse pletter og streger på begge sider. De ligner at der er gået noget galt under olieringen. Men Ifølge trae design dk er det blot “træets naturlige struktur” og ikke noget de vil udbedre. Så køb kun her hvis du er okay med at få træ der i bedste fald er fra tredjesortering, og i værste fald er decideret misfarvet.
Virkelig flotte svævehylder i egetræ
Jeg bestilte 3 svævehylder i egetræ (med naturkant), behandlet med klar olie. Jeg skulle også bruge et tøjstativ lavet på mål, hvilket der slet ikke var problemer med. Det hele var lavet efter præcist de mål, jeg skulle bruge.
Jeg vil især rose, hvor flotte hylderne er. De er helt glatte og har en meget flot overflade. Jeg er imponeret.
Er vild med hylderne fra Trae Design
Er vild med hylderne fra Trae Design, de er virkelig flotte.. glæder mig til at få dem hængt op.
Bevidst forkert markedsføring!
På deres hjemmeside viser billedet at deres højdemåler er 195cm høj, når man modtager den er den kun 190cm. Når man ringer og gør opmærksom på dette, ved ejeren udemærket at varen ikke er som vist på hjemmesiden, så det er bevist fejl i markedsføringen! Hans løsning er at jeg kan sende varen retur, han vil hverken give afslag eller sende den vare jeg egentlig har købt. Virkelig skuffet over den behandling! Så jeg vil gøre opmærksom på at deres billeder ikke altid viser den vare man egentlig modtager!
PAS PÅ MED DETTE FIRMA !
Bestilte en vare til 690,- kr. online i starten af december. Fik en mail nogle dage efter med besked om at varen var udsolgt. Blev enige om at annullere ordren. 3 uger efter blev beløbet alligevel trukket på kontoen. Tog kontakt til Træ Design og fik at vide, at de ville returnere pengene. Har nu rykket 3 gange, men der sker intet.
Fup og svindel !
Virkelig hurtig svartid og godt produkt
Virkelig hurtig svartid og god dialog.
Efter præcisering af mine ønsker til en hylde på special mål endte det i en bestilling hvor
leveringstid var som aftalt.
Bestilte en hylde i hvid oliert egetræ med sorte stropper ført igennem hylden. Og det hele er som aftalt og ser rigtig flot ud.
Et virkeligt flot produkt
Et virkeligt flot produkt.
Vi har fået lavet hylder i specialmål og med meget hurtig levering.
Vi var vi tvivl om det skulle være den ene eller den anden træsort, men vi fik meget god hjælp med billeder fra Trædesign. Vi endte med valnød - og den er super flot.
Mange tak for hurtig og god betjening.
Bestilte en hylde
Bestilte en hylde, og simpelthen så glad for resultatet. Alle ønsker blev hørt og opfyldt. Lidt senere levering end angivet på hjemmesiden, men blev informeret om dette umiddelbart efter købet.
Alt i alt er vi meget tilfredse.