Traphekjes Reviews 17

4.3

Company details

1. Baby Store

Written by the company

Traphekjes.nl is al meer dan 30 jaar een begrip voor de beste traphekjes (schroefhekjes, klemhekjes en vrijstaande traphekjes) en de meest innovatieve oplossingen. Juist moeilijke trappen zijn voor ons een uitdaging. Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die u graag verder helpen bij de keuze voor het beste traphekje die bij de situatie past. Traphekjes.nl is een echt familiebedrijf en is opgericht door de familie Vos in Den Bosch. In 2023 is Traphekjes.nl met veel vertrouwen overgedragen aan Tiltak BV. Dit is eveneens een familiebedrijf. Tiltak BV zal de bedrijfsvoering met dezelfde passie als de familie Vos 30 jaar geleden is gestart doorzetten.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top service

Heel fijn geholpen zowel telefonisch als via de app! Daarmee de beste traphekjes kunnen uitzoeken voor onze situatie. Super snel geleverd daarna ook. Top service!!

April 15, 2026

Aanrader!

Ik was op zoek naar 3 traphekjes omdat ik net ben verhuisd en 2 kleine kinderen heb. Doormiddel van de keuzehulp kwam ik snel bij de juiste traphekjes terecht en toen ik nog een extra vraag had werd die snel beantwoord via whatsApp.
De traphekjes werden snel geleverd.
De traphekjes zijn makkelijk te monteren en zijn erg stevig.
Ben heel blij met mijn aankoop en raad iedereen aan om hier zijn traphekjes aan te schaffen!

July 29, 2025

Erg goed bedrijf

Erg goed bedrijf, helemaal vergeleken met de concurrentie. ik ben goed en snel geholpen door de klantenservice want ik had een lastige trap.

May 27, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Duur en matige kwaliteit

Duur en matige kwaliteit. 2x besteld, 2x zwaar teleurgesteld.

Je krijgt wat spijlen opgestuurd en een handleiding waar je niks mee kan. 200 euro voor wat spijlen en plastic.

Dit kan zoveel beter. Het enige positieve wat ik kan melden is dat het retourproces prima loopt.

May 26, 2025
Traphekjes logo

Reply from Traphekjes

Beste Martijn,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in het product.

De handleiding geeft inderdaad de basisuitleg en toont veelvoorkomende maten, maar omdat de mogelijke combinaties vrijwel eindeloos zijn, is het helaas niet mogelijk om elke situatie in de handleiding te vermelden.

Natuurlijk staan wij altijd klaar om te helpen of ondersteunen als onze klanten er niet uitkomen een berichtje is voldoende en we denken graag mee.

Fijn om te horen dat het retourproces in ieder geval naar tevredenheid is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of op zoek zijn naar een passend alternatief, dan helpen we je graag verder.

Team Traphekjes.nl

Rated 1 out of 5 stars

Traphekjes.nl NOOIT MEER

Traphekjes.nl was een ramp van begin tot eind. De website was traag en onduidelijk, en de levering duurde veel langer dan beloofd. Het hekje zelf was van slechte kwaliteit, en het retourproces was omslachtig en frustrerend. Het duurde weken voordat mijn retourzending überhaupt werd erkend, en de terugbetaling liet belachelijk lang op zich wachten. De communicatie was waardeloos, met vage antwoorden en loze beloftes. Kortom, de slechtste online winkelervaring ooit. Traphekjes.nl? Absoluut niet aan te raden!

October 3, 2024
Traphekjes logo

Reply from Traphekjes

Beste Emma,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend om te horen dat u zo’n teleurstellende ervaring heeft gehad met onze service.

We streven ernaar om elke bestelling soepel en op tijd te laten verlopen, en we hebben recent geen vertragingen of problemen in ons retourproces kunnen vaststellen.

Op basis van de huidige gegevens kunnen wij helaas geen order terugvinden. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail (info@traphekjes.nl) en daarbij uw bestelnummer door te geven. Zo kunnen wij uw bestelling nauwkeurig bekijken en nagaan waar het proces mogelijk is misgelopen. Hierdoor ook kunnen kijken waar wij moeten verbeteren.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. In afwachting van uw bericht.

Team Traphekjes.nl

Rated 5 out of 5 stars

Goed product, nette prijs.

Overzichtelijk website waar je goed diverse hekjes kunt bekijken. Filteren gaat gemakkelijk zodat je enkel het noodzakelijk ziet.

2 producten besteld tegen een keurige prijs en deze zijn ook op tijd, de volgende werkdag, aangekomen in goede conditie. Installatie liep voorspoedig en het product voelt erg solide aan.

August 29, 2024

Perfect !!!

Wij zijn via app contact zo goed geadviseerd echt top. Nu ook voor bij oma het traphekje gekocht echt een 100 % tevreden klant.

March 24, 2022

Top hekje!

We konden weinig hekjes vinden voor onze steektrap. Op deze site zijn we wel geslaagd. De prijs is misschien iets hoger dan bij de standaard winkels, maar dat is logisch als je ziet wat voor kwaliteit je daar voor terug krijgt…Ontzettend mooi hekje geleverd , echt top kwaliteit. Heel stevig en ontzettend makkelijk te bevestigen. Op tijd geleverd. Een echte aanrader!!

December 29, 2021

uitstekende service

Ik had een traphekje besteld maar de levering kwam niet helemaal overeen met de bestelling. De dag nadien werd het al bezorgd. Schitterende service, een aanrader dus!

March 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Slechtste webshop ooit!

Slechtste webshop ooit!

3 traphekjes besteld, waarvan we 1 hebben gehouden omdat we die helaas dringend nodig hadden. Alle 3 de hekjes waren beschadigd. Alleen kom je er bij het retourneren achter dat je zelf moet opdraaien voor de retourkosten. In deze tijd kan dat echt niet en al helemaal niet voor zo'n groot product. Eerste telefoontje gepleegd over het retourneren ervan gesproken met een meneer waarmee ik al gauw in een zeer klantonvriendelijke discussie belandde. Zelf de retourkosten betaald en achteraf heb ik begrepen dat ze in eerste instantie mijn retour niet eens wilden aannemen omdat ik ze in dezelfde doos had terug gestuurd waarmee het was aangekomen. Lees deze zin nog maar eens goed en nee ik maak geen grap. Ik heb uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen, klinkt alsof ik hierbij moet juichen. Maar wat niet meer dan normaal is om netjes je geld terug te krijgen. En om niet te vergeten dat de producten al beschadigd binnen waren gekomen. Dit bedrijf heeft er moeite mee om een fatsoenlijk product in nieuwe staat te leveren, daarnaast als een klant ontevreden is klantvriendelijk de klant tegemoet te komen en alsnog een goede service te bieden. In plaats van excuses aan de telefoon aan te bieden worden hun klanten aan de telefoon afgesnauwd. Wat ben je dan nog wel als bedrijf?

July 6, 2020
Rated 5 out of 5 stars

price matching, service gericht, verstand van zaken

Voor ons puppy bij Traphekjes.nl een hekje gezien. Ik had een vraag over de maat, de dame aan de telefoon (ja, geen antwoord apparaat, maar gewoon een hulpvaardig iemand) heeft me erg correct geholpen en kon me exact vertellen wat ik moest bestellen om alles passend te krijgen.
Bij een concurrent zag ik een betere aanbieding, maar omdat Traphekjes mij van goed advies had voorzien, belde ik hen om dit voor te leggen.
Zonder slag of stoot zijn zij onder de prijs van de concurrent gaan zitten. Binnen twee dagen had ik alles netjes in huis en alles past; onze pup kan veilig in de keuken verblijven zonder de woonkamer te slopen.

October 29, 2014

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look