De traplift maakt het mogelijk om in ons vertrouwde huis te blijven zonder een verhuizing te overwegen.
See what reviewers are saying
een tijdje terug met familie en alles werd stap voor stap verteld
Toch zeker geen duur bedrijf. Een traplift kost altijd wel wat maar hier toch een stuk goedkoper dan sommige andere bedrijven.
ik durf weer zelf naar boven, dankzij z'n rustige uitleg en snelle installatie
Company details
Written by the company
Welkom bij Traplift Den Haag, uw betrouwbare partner voor trapliften in de regio Den Haag. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die uw leven gemakkelijker maken. Met jarenlange ervaring bieden wij een breed assortiment aan trapliften die comfort en veiligheid garanderen. Bij Traplift Den Haag begrijpen we dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we persoonlijke service en advies op maat, zodat u de perfecte traplift vindt die past bij uw behoeften en woonomgeving. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie en staan ook na de installatie voor u klaar met onderhoud en service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Ons team is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden waar nodig. Wij nodigen u uit om de ervaringen van onze tevreden klanten te lezen en zelf te ontdekken waarom Traplift Den Haag de beste keuze is voor uw trapliftoplossingen. Uw veiligheid en comfort zijn onze prioriteit. Kies voor Traplift Den Haag, waar service en kwaliteit hand in hand gaan.
Contact info
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Netherlands
- +31705690138
- contact@trapliftdenhaag.com
- trapliftdenhaag.com
People also looked at
Tevreden met de traplift
Tevreden met de traplift, snel gemonteerd en duidelijke instructies gekregen.
Prima bedrijf wanneer je een traplift…
Prima bedrijf wanneer je een traplift wilt kopen.
Goede ervaring met dit bedrijf
Niet duur en werken met goede merken.
Super fijn
Super fijn, durf eindelijk weer naar boven. De noodzaak om te verhuizen is nu voorbij. Ben heel blij met deze oplossing.
Doet het prima
De staande traplift doet het goed. Niet te sloom en zeer veilig voor ons. Prima zo.
Voor een goede traplift kan ik dit…
Voor een goede traplift kan ik dit bedrijf zeker aanraden.
Mooie traplift gekocht
Mooie traplift gekocht. Stoel erin. Helemaal wat we zochten. Bedankt!
Blij dat ik hier ingeinformeerd hebt…
Blij dat ik hier ingeinformeerd hebt naar de prijzen, wij hadden op meer kosten gerejend.
Ontving de offerte snel
Ontving de offerte snel. Traplift doet het prima. Helemaal tevreden met de service.
De traplift is bij ons geplaatst en…
De traplift is bij ons geplaatst en alles is naar wens verlopen. Functioneert goed.
Henk is een hele eerlijke ondernemer
Henk is een hele eerlijke ondernemer. Doet ze best voor ze klanten en denkt met je mee.
Goede aankoop
Heel blij met deze aankoop. Maakt ons leven een stuk makkelijker. Als je op leeftijd bent is het echt een enorme verademing.
Betrouwbaar
Goed bedrijf. Betrouwbaar, leveren volgens afspraak. Deskundig en klantgericht team.
Via dit bedrijf een traplift in het…
Via dit bedrijf een traplift in het huis van mijn ouders laten plaatsen. Kon snel gedaan worden dus dat was heel fijn.
Ben heel positief over dit bedrijf
Ben heel positief over dit bedrijf. Veel keus uit modellen. Kunnen ook lekker snel leveren, wij zijn blij dat we voor dit bedrijf gekozen hebben.
Prettige ervaring met deze ondernemer!
Niet duur
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.