See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Absolut en positiv oplevelse 👍🏻👍🏻 Lynhurtig levering og meget god kundekontakt. GLS sendte i første omgang kun den ene ud af to pakker, - Martin fra Travelbetter var prompte på banen med yders... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fundet ud af, at det nok ikke er det mest praktiske at have en sort kuffert når man kommer til at rejse meget 🙈 Så jeg var gået på udkig efter en gul eller en orange kuffert �... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg havde bestilt en farvet taske, men den farve var ikke tilgængelig, firmaet sendte mig lynhurtigt en mail så jeg kunne vælge en anden farve taske og så sendt tasken samme dag. Jeg har brugt den tas... See more

Rated 5 out of 5 stars

Min ordre blev leveret lynhurtigt😊det er jo travelbetters skyld at den kuffert jeg havde bestilt ikke var den rigtige størrelse og at jeg skulle ha haft nummeret større😝

Company details

1. Bags and Luggage Store

Written by the company

Travelbetter er en webshop, der specialiserer sig i at gøre din rejse mere bekvem og sikker med et udvalg af uundværlige rejseprodukter. Sortimentet omfatter alt fra kufferter, rejsetasker og pengebælter til rejsepunge, pasholdere og kortholdere, som hjælper dig med at holde styr på dine ejendele og rejse med ro i sindet. Med kontor og eget lager i Danmark sikrer Travelbetter hurtig levering på kun 1-2 hverdage for lagervarer og 2-6 hverdage for varer fra fjernlager. Derudover tilbyder vi dansk kundesupport alle hverdage fra kl. 9-18, så du altid kan få den hjælp, du har brug for.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super kundeservice da jeg havde…

Super kundeservice da jeg havde spørgsmål til leveringstid, og aftalen holdt præcist som de lovede. Super kvalitet

October 20, 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og at du er tilfreds med det hele.

Med ønsket om en rigtig god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Har bestillet kuffert nr 2 nu samme…

Har bestillet kuffert nr 2 nu samme sted inden for 2 måneder.
Er meget tilfreds med service og levering. Jeg vil gerne købe her igen.

October 30, 2025

Hej Benjamin

Tusind tak for dine ordrer og for den flotte anmeldelse! Det glæder mig meget at høre. Vi ser bestemt frem til at betjene dig igen.

Alt i super orden

God forretning at handle med.
God hjemmeside.
Bedste anbefalinger.

October 7, 2025

Hej Bjarne

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med det hele!

Jeg ønsker dig en god dag.

Gode produkter hurtigt leveret

Hurtig ekspedition, hurtig levering, lækkert produkt

September 16, 2025

Hej Ann

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med både produkt og levering – det betyder meget for os!

Meget fin service

Meget fin service, og hurtig levering.
Kan varmt anbefales

September 16, 2025

Hej Vinnie

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre!

Fremragende service!

Jeg bestilte to stk. kuffertovertræk fra Travelite i str. M, men en af dem var dsv defekt fra produktionens side. Der var en fordybning/begyndende hul, da en lille flue havde siddet fast i materialet under produktionen. Derfor skrev jeg til deres kundeservice og vedlagde billeder af produktet.

Jeg fik svar få timer senere samme dag - og så på en søndag aften! De sendte et nyt produkt til mig dagen efter, uden tøven, og om tirsdagen kunne jeg hente pakken.

Fremragende service! Her vil jeg 110% handle igen, når jeg mangler ting til rejser mm. Kæmpe anbefaling herfra:)

September 7, 2025
Unprompted review

Hej Sofie

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive en så flot anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig med et nyt kuffertovertræk, og at du er tilfreds med vores service. Det betyder meget for os, at du vil handle hos os igen.

Hurtig respons efter afgivelse af ordre

Hurtig respons efter afgivelse af ordre
God kontakt via mail.
Hurtig afsendelse.
Billigst

August 5, 2025

Hej Jytte

Tusind tak for de flotte og rosende ord. Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte tre kufferter i…

Jeg bestilte tre kufferter i forskellige størrelser + en matchende rejsetaske fra Travelbetter – og de nåede lige frem, inden vi skulle på ferie. Vi havde dem alle med på tur, og jeg er virkelig imponeret!

De fire hjul på kufferterne klarede uden problemer alt fra brosten til grus og ujævne flader – præcis det, jeg havde håbet på. Det gør altså en kæmpe forskel, når man rejser meget. Og så er designet bare så flot – vi fik flere komplimenter undervejs!

Man kan mærke, at det er lækre produkter i høj kvalitet, og samtidig var servicen helt fantastisk. Hurtig levering, god kommunikation og en oplevelse af, at de virkelig har styr på det hele.

Jeg er virkelig tilfreds og kommer helt sikkert til at handle hos Travelbetter igen. Kan varmt anbefales!

July 1, 2025
Unprompted review

Hej Kathrine

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at både kufferterne og rejsetasken levede op til dine forventninger – og at de klarede ferien så godt. Det betyder meget for os, at du oplevede både høj kvalitet og god service. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

God service!

De fik varerne hjem i god tid før vi skulle bruge dem - fin service!

July 14, 2025

Hej Jesper

Tak for at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, og at varerne kom frem i god tid. Det betyder meget for os, at alt spillede.

Hurtigt og problemfrit.

Hurtig og problemfri handel.

June 30, 2025

Hej Helle

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre!

Flot kuffert

Flot kuffert

July 7, 2025

Hej Jeanne

Tak for din gode anmeldelse! Det glæder os at høre.

Ingen problemer

Ingen problemer.
Hurtig levering.
God vare
Mvh.Per

June 16, 2025

Hej Per

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at alt gik som forventet, og at du er glad og tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

Produkt lever op til forventning.

Produkt lever op til forventning.
Meget hurtig behandling af ordre og hurtig levering.

June 20, 2025

Hej Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du både er tilfreds med produktet og den hurtige levering.

Helt super

Alt gik helt fint, pakke var fremme 2 dage efter. Jeg har ikke lige fået afprøvet Sleep Better ørepropperne, men var overrasket over at de er lavet af nano silikone, dette havde jeg ikke lige fået læst. Men meget interessant og jeg glæder mig til at prøve dem.

June 12, 2025

Hej Camilla

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at alt gik som det skulle, og håber, du bliver glad for ørepropperne.

Rated 5 out of 5 stars

Bare en god oplevelse hele vejen rundt

Kvalitet, pris, velfungerende hjemmeside og hurtig forsendelse

June 2, 2025

Reply from Travelbetter

Tak for den flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os, og at du er tilfreds hele vejen rundt.

Take a closer look