IKKE KJØP NOE PÅ DETTE NETTSTEDET!!
Kjøpte en nødradio av disse useriøse og uproffe folka her. Etter 6 mnd så virker ikke nødradioens lade funksjon lenger. De nekter å gjøre opp for seg og oppfører seg ganske u proffe.
Varen ble kjøpt på hyrdowash.shop norge.Etter jeg fikk bestilt det, angret jeg allerede så jeg sendte melding at jeg vil kansellerer kjøpet.De svarte meg at det ikke er mer mulig
Her er dems svar:
Hey
Your order are already sent out so i cant cancel it. Sorry.
There is no extra costs, everything is already payed for.
What you payed on the website is the only cost.
Mvh
Kundeservice
Hvordan den ble sendt out når jeg avbestiller noen minutter etter jeg gjøre bestillingen?????
Når jeg mottok varen var det ikke noe boks som de annonserte på video for å selger.Den lå i kartong så dette er veldig skuffende..Trykket også er veldig problematisk da av og til kommer ikke noe vann.Man må prøve manger ganger.Holdt dere unna på dette.
Kontaktnummer fungerer ikke også
Venter enda etter 2 mnd på svar fra butikken i Kina som ikke har mottatt retur, ser på sporing den er innlevert 6 januar på terminal i Kina der ligger den hentet?Trendvarehuset bet ikke retur da de venter på innlevert retur i Kina. Tlfnr som er oppgitt er ikke i bruk i Kina. All kontakt med Trendvarehuset foregår på mail får ikke tlfnr har prøvd å få, har prøvd å forklare at nr til Kina som oppgitt på en returadresse som var så lang at nesten ikke plass på etiketten. Og får lite hjelp bare samme svar kan inta hjelpe da vi inta fått retur. Juks. Har satt Klarna på saken. Styr unna fra en som enda venter på 1995 kr
Dårlige produkter og elendig kundeservice, styr unna!!
Har kjøpt to oppladbare led-lamper fra Trendvarehuset. I markedsføringen skriver de at lampene har veldig god batterikapasitet, de lades etter ca 30 dager. Mine lamper lyste i tre timer før de måtte lades!! På kundeservice mener de at 3 timer er ok, da 30 dager er ved bruk av bevegelsessensor og lite bruk. Jeg får ikke bytte lampene og de tar 499 kr for å ta dem i retur. Forutsetningen er at lampene er i originalembalasje og ubrukt! Hvordan kan man da vite at produktet ikke svarer til forventningene?
Jeg kjøpte en Hydrowash hos dette nettstedet - som viser å ikke være et registrert firma i Norge. Forsendelsen var ikke forsynt med noen form for dokumenter som kunne angir evt. retur eller klage. Varen er ubrukelig og jeg ønsker å returnere den. Det er vanskelig når man ikke vet hvor den skal sendes. Det nærmer seg svindel.
Jeg håper Klarna ordner opp i dette.
Kjøpte en Hydrowash, batt. drevet høytrykkspyler. Ønsker å sende den i retur da det er ett dårlig produkt, bedre trykk i hageslangen min når jeg justerer dysa. Firmaet nekter å ta den i retur pga jeg har prøvd varen.... Hvordan skulle jeg ellers vite om jeg ble fornøyd eller ikke? De annonserer med full returrett i 14 dager etter mottak. Så styr unna dette firmaet, svindel!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.