Trenergy Fietsen Reviews 41

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Eindelijk na 3 jaar probleem met accu te hebben gehad goed opgelost door Joey en Teunnissen tweewielers. Verder een prima fiets.

Rated 4 out of 5 stars

Eind juli 2020 mijn Trenergy Performance gekregen. Met 576 Wh accu in het frame en Bafang M-420 middenmotor. Inmiddels zo’n 3.500 fijne kilometers mee gereden. De motor is nagenoeg geruisloos en de on... See more

Company details

Information provided by various external sources

Fabrikant van elektrische fietsen van het merk Trenergy

Contact info

1-star

Replied to 55% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geen of slechte service fabrikant

Geen of slechte service fabrikant. Al na 9 maanden stopt accu er mee. Fabrikant reparatie niet getest en werkt dus niet. Geven alle schuld aan dealer, weigeren echte garantie. reatie op trustpilot door trenergy bewijst helaas weer hoe zij maling hebben aan klanten en in feite ook dealer schofferen.

April 2, 2026

Reply from Trenergy Fietsen

Het is spijtig om te horen dat de accu al na 9 maanden niet meer naar behoren functioneert.

Op basis van de informatie die we nu hebben, kunnen we helaas geen volledig en inhoudelijk antwoord geven. Mocht u aanvullende details met ons willen delen, dan ontvangen wij deze graag per e-mail of kunt u telefonisch contact met ons opnemen, zodat we dit verder met u kunnen bespreken.

Wel willen we benadrukken dat alle reparaties bij ons altijd vakkundig worden uitgevoerd. Na afloop worden deze zorgvuldig getest, waarna de producten retour worden gestuurd naar onze dealers. Om die reden herkennen wij ons niet in het beeld dat reparaties niet getest zouden worden.

Wat betreft de garantie geldt een termijn van twee jaar, op basis van de aankoopnota van de betreffende fiets. De garantieafspraken voor uw fiets worden gemaakt tussen u en de dealer waar u de fiets heeft aangeschaft. Als Trenergy staan wij buiten deze afspraken.

Als u ontevreden bent over de afhandeling van de garantie, dan adviseren wij u om dit met uw dealer te bespreken om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Mocht u nog vragen hebben of iets willen toelichten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Rated 4 out of 5 stars

Eindelijk na 3 jaar probleem met accu…

March 27, 2026

Reply from Trenergy Fietsen

Fijn om te horen dat het probleem is opgelost. Dank voor de terugkoppeling en fijn dat alles weer naar behoren werkt.

Rated 1 out of 5 stars

Een nieuwe fiets kopen of is het een gebruikte fiets?

Een nieuwe fiets kopen die niet fietst... Dit is zoals een auto kopen die niet kan rijden... En wat doe je dan? Toch een andere auto leveren? Bij Trenergy gaan ze je nieuwe fiets demonteren en dan krijg je je fiets (waar je nog niet mee hebt kunnen rijden) misschien na een maandje terug.. Onwerkelijk toch?? Heb ik nu een nieuwe fiets gekocht of een gebruikte?

March 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zelfs Aliexpress doet het beter.

Wij kochten per 24/02/2026 een nieuwe fiets Trengery Endurance Pro H700 bij fietsen Deneef - 2309,00 euro. Echter vanaf zowat dag 1 af bleek de fiets slecht/niet te werken.
De fietsenmaker Deneef bleek ziek en kon ons niet helpen. Via Deneef kwam Trenergy op 11/03/26 (eindelijk) tot bij ons - om vast te stellen dat de fiets niet behoorlijk werkte. We hoopten op een oplossing ( omruil of herstel via fabriek ) doch de Trenergy vertegenwoordiger ondernam niets en ging "stukken opsturen" ( waar we niets mee zijn, de fietsenmaker was ziek ). De fietsenmaker hervatte zijn werken 15/03 doch de beloofde stukken bleken er niet te zijn. We mailden onze grieven ivm slechte fiets en ontbrekende stukken naar Trenergy, doch kregen geen antwoord. We belden naar Trenergy voor een oplossing. We kregen die niet - meer nog, ons wedervaren werd afgedaan als "onmogelijk, wij zijn een professioneel bedrijf". Na veel geduld kwamen de stukken op 24/3 aan. En dan pas bleek dat de verkeerde diagnose gesteld was : de nieuwe stukken maakten het verschil niet, er was iets anders aan de hand. Wederom werd ons beloofd "we sturen nieuwe stukken op"...
Ondertussen zitten we een maand met een splinternieuwe en nog steeds niet werkzame fiets.
Al met al, onbetrouwbaar merk en waardeloze dienst na verkoop. Zelfs Aliexpress doet het beter.

March 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ik snap het hoge percentage negatieve review wel bij Trenergy.

Ik snap het hoge percentage negatieve review wel bij Trenergy.
Ik heb ze per mail de volgende vraag gestelt:

Vraag:
Kun u mij aangeven waar ik een nieuwe accu voor mijn E-Relax Pro kan aanschaffen. De Trenergy dealer waar de fiets gekocht is, is inmiddels geen Trenergy dealer meer.
**Ik heb een aantal ander dealers gebeld en die kunnen niets voor mij betekenen.**

Antwoord:
Op onze website staat bovenaan een kopje 'dealers'
U kunt daar willekeurig een winkel uitzoeken.

Duh… dat heb ik dus AL gedaan en die kunnen niet voor mij betekenen. Ik voel met net zoals altijd (voor de duidelijkheid sarcasme!!) weer super klant vriendelijk gelopen. Net zoals de voorgaande keren.

March 16, 2026

Reply from Trenergy Fietsen

Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring heeft met ons merk. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

Wij willen graag toelichten dat wij uit uw korte e-mail niet konden herleiden dat u deze vraag al bij meerdere dealers had uitgezet. Dit werd niet in het bericht aan ons vermeld. De reactie die u van ons heeft ontvangen, bevatte daarom alle informatie om u te helpen bij het vinden van een geschikte Trenergy-dealer voor het bestellen van een nieuwe accu.

Daarnaast gaf u in uw e-mail niet aan waar u woonachtig bent. Hierdoor konden wij niet bepalen welke Trenergy-dealer het dichtst bij u in de buurt gevestigd is.

Wij zijn een toegankelijk bedrijf en denken graag met u mee. U had ons daarom ook altijd even telefonisch kunnen benaderen, zodat wij u direct en uitgebreider hadden kunnen ondersteunen.

Uiteraard bent u nog steeds van harte welkom om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij kijken dan graag samen met u naar een passende oplossing.

Goeie Fiets!!

Rij nu al 3 jaar met een Performance Belt en heb er allemaal maar veel plezierige kilometers mee gereden. Zit goed, comfortabel en de ondersteuning is goed. Ideale reispartner voor recreatief fietsen

February 2, 2026

Topfietsen

Anderhalf jaar geleden een Trenergy gekocht bij Velo-V te Wachtebeke, na jaren lang met een gekend Nederlands a-merk gereden te hebben.
We zijn supertevreden over de ebike, en overwegen om een tweede aan te kopen van Trenergy.
De fiets bolt soepel, zit gemakkelijk en voelt solide aan.

January 21, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik vind deze fietsen zeker hun geld…

Ik vind deze fietsen zeker hun geld waard als je ziet hoe ze afgemonteerd en van bekende merken zoals Shimano enzo zijn ze prijs kwaliteit de moeite waard ik als dealer heb totaal geen klachten van mijn klanten en de service (Pascal) is super 👍👍die zo verder

Reply from Trenergy Fietsen

Bedankt voor deze mooie woorden. Het doet ons echt goed om te horen dat er zoveel tevredenheid is over onze fietsen en de kwalitatieve onderdelen waarmee ze zijn opgebouwd. Daarnaast is het fijn om te vernemen dat jullie zo tevreden zijn over de service die Pascal biedt — dat waarderen we zeer.

Rated 5 out of 5 stars

Als dealer is het tof om met Trenergy…

Als dealer is het tof om met Trenergy samen te werken. Exacte leveringen en goede verstandhouding. Alle klanten die met de Sintra E-bike fietsen zijn tevreden klanten.

Reply from Trenergy Fietsen

Hartelijk dank voor deze fijne review. Het gevoel van een goede samenwerking is zeker wederzijds, en we waarderen het vertrouwen dat jullie in ons stellen. Ook is het prettig om te horen dat de Trenergy Sintra goed in de smaak valt bij jullie klanten. Dat horen we graag.

good quality

Reply from Trenergy Fietsen

Thank you for taking the time to leave us a review. We’re delighted to hear that you’re satisfied with the quality of our bicycles!

Kind regards,

Top fietsen !

Zeer mooie en degelijke fietsen.

July 8, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Goed om te horen dat u zo tevreden bent met uw Trenergy fietsen. Bedankt voor uw review!

De Trenergy Sportive fietst heerlijk

De Trenergy Sportive bevalt mij uitstekend. Hij fietst soepel, biedt krachtige maar natuurlijke ondersteuning en maakt mijn dagelijkse rit naar het werk echt plezierig. Het frame voelt stabiel, de accu gaat lang mee en de fiets is simpelweg betrouwbaar. Een fijne, comfortabele e-bike die ik iedereen kan aanraden!

November 26, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw Trenergy Sportive! 😊 Fijn dat hij uw ritten comfortabel en plezierig maakt. We wensen u nog vele prettige kilometers!

Hele fijne fiets,

Hele fijne fiets,
Klein probleem gehad met mijn display maar na een telefoontje door de fietsenmaker met de fabriek snel en vakkundig opgelost.

November 12, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw fiets! 😊 Goed om te weten dat het kleine probleem met het display snel en vakkundig is opgelost. We wensen u nog vele prettige kilometers! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne fiets voor een goede prijs

Fijne fiets voor een goede prijs. Heb een Trenergy Endurance, ben erg tevreden.

November 20, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Trenergy Endurance! We zijn blij dat de fiets aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Top fiets!

Heb een heerlijke Trenergy Performance, die lekker krachtig is. Haal uit de 20Ah accu wel 140km. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.

November 16, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw Trenergy Performance. Dat u 140 km uit de 20Ah accu haalt, is mooi om te horen. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Hele fijne fiets!

Rij nu zo'n 2 jaar probleemloos met mijn Trenergy. Fijne sterke middenmotor van bafang en goede actieradius. Zeer tevreden!

November 17, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met uw Trenergy! 😊 Het doet ons enorm plezier dat de motor en actieradius aan uw verwachtingen voldoen. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Na 2 jaar is de controller kapot. Een nieuwe kost (inc:reparatie )200 euro.

October 10, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Wat jammer om te horen dat de controller na twee jaar defect is geraakt. Op basis van de review hebben wij helaas onvoldoende informatie om direct iets te kunnen doen. Helaas hebben wij ook geen invloed op de reparatiekosten bij de dealer en geldt er 2 jaar garantie op onderdelen. Neem gerust contact met ons op via info@trenergy.nl, dan kunnen we samen kijken wat er eventueel mogelijk is.

Rated 5 out of 5 stars

Op urk bij kramer shop gekocht.

Op urk bij kramer shop gekocht.
Echt beste fiets tot nu toe.
Veel kracht in en geruisloos,en ziet er ook nog eens mooi uit.Iets grotere accu als de standaard en daar rijd de vrouw een 110 a 120 km mee,dus dat is best knap

August 1, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw Trenergy elektrische fiets! Nog vele prettige kilometers gewenst!

Rated 1 out of 5 stars

Slechte kwaliteit van de motor

Slechte kwaliteit. Na 2 jaar is de motor kapot. Een nieuwe kost bijna 600 euro.

September 5, 2025

Reply from Trenergy Fietsen

Het spijt ons te horen dat uw motor na 2 jaar kapot is gegaan. Helaas hebben we op basis van de informatie in uw bericht niet genoeg details om direct te kunnen helpen. U kunt altijd contact met ons opnemen via info@trenergy.nl, zodat we gezamenlijk uw situatie kunnen evalueren en wellicht tot een passende oplossing kunnen komen.

Slechte service

2 trenergy fietsen gekocht en net buiten de garantie 2 x 170 euro kunnen aftikken.
Allebei de fietst scherm doet het maar de ondersteuning niet meer.
Sorry maar ik had toch wat meer service verwacht…

May 30, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look