Trevler BV

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Zelf een jaar Trevler gebruikt. Vaak start de GPS-fix te laat, waardoor ritten veelal een handmatige herstelactie nodig hebben. Sommige ritten misten in zijn geheel. Voor mij niet weer Trevler, o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Het Trevler product werkt echt perfect, de eerste 3 maanden op proef gesteld in het jaar 2011. Het kastje zit gemonteerd onder tegen de middenarmsteun. Het systeem vindt binnen een paar seconde goed... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ik gebruik Trevler nu ruim 2 jaar naar tevredenheid, en verwacht het de komende tijd zeker te blijven gebruiken.

Rated 5 out of 5 stars

Voor 2015 toch maar besloten om de auto uit de bijtelling te halen en had geen zin in de administratieve rompslomp. Na googelen voor Trevler ODB2 gekozen en heb daar nog geen spijt van. Snelle l... See more

Company details

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

Trevler is de oplossing voor uw rittenregistratie. Het hoeft niet ingebouwd, gewoon plug en plug voor slecht enkele tientjes.

Contact info

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

gewoon zo slecht

ik gebruik het systeem nu ongeveer ruim een jaar.
ik gebruik het alleen maar om kilometers aan mijn zaak te bereken.
elke keer weer na enige tijd probeer ik hem uit te lezen maar er is altijd wat met software het is gewoon een sport om het voor elkaar te krijgen.
kost heel veel tijd en zeer onbetrouwbaar.
vandaag heb ik het weer geprobeerd en niet gelukt circa twee maanden kilometers kwijt.
ga dus morgen opzeggen en zal niemand dit systeem aanbevelen.

January 15, 2012

Helemaal tevreden

Product werkt perfect, eerst 3 maanden op proef in 2011. Kastje zit gemonteerd onder tegen de middenarmsteun. Vindt binnen een paar seconden GPS-signaal. Opgeslagen routes kloppen altijd perfect, afwijkende routes ook netjes geregistreerd. De (geactiveerde) correctie met de (vaak iets afwijkende) kilometerstand van de auto werkt ook perfect. De online software is simpel/gebruiksvriendelijk. De administratie is daardoor een kwestie van een paar minuten per week.
De reacties van anderen hier snap ik dan ook niet. Gewoon een aanrader.

January 11, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Zeer bruikbaar

Ik gebruik de Trevler inmiddels sinds juni 2008 en heb in 3,5 jaar weinig problemen ondervonden. De software van deze ritregistratie werkt uitstekend. Ik heb eigenlijk alleen wat kleine hardwareproblemen gehad. De Trevler module ging n.l. na verloop van tijd kapot tgv de zonnehitte achter mijn voorruit. Na telefonisch contact met de behulpzame medewerkers van Trevler had ik binnen 2 dagen een vervangende module waarna alles weer prima functioneerde. Ik heb de module nu achter een zijruit gelegd. Ik raad iedereen wel aan regelmatig (wekelijks) de module uit te lezen omdat je dan een eventuele storing snel in de gaten hebt. Ik heb n.l ook een keer een nieuwe voedingsadapter voor garantie moeten vervangen. Omdat ik tevreden ben over deze eenvoudige manier van kilometer registratie heb ik diverse vrienden en kennissen op de Trevler geattendeerd en zij zijn ook zonder uitzondering tevreden. Ik begrijp daarom de andere zeer negatieve beoordelingen niet.

January 4, 2012

zeer slecht

Hardware is slecht. Software is slecht. Het bedrijf is zeer klantonvriendelijk. Zo'n systeem zou betrouwbaar moeten zijn omdat het risico op boetes groot is. Ik zou Trevler zeker niet aanbevelen!

January 2, 2012

waardeloos

ritten kloppen voor geen meter en er wordt maar wat aangerommeld met de kilometerstanden. Ik ben meer tijd met correcties dan als ik het met de hand zou bijhouden.
Ritten worden ook gegenereerd waar ik absoluut niet gereden heb

December 22, 2011

schandalig

Ik heb dit product nu een half jaar, maar een abonnement betalen voor iets dat niet werkt..?!

Routes die compleet anders worden geregistreerd. Ik ben nog meer werk kwijt aan het herstellen en terug rekenen van de juiste routes dan dat ik alles met de hand bij houd. Zelfs als mijn auto stil heeft gestaan, heb ik volgens het Trevler kastje een rondje gereden. De laatste anderhalve maand heeft het zelfs maar de helft van alles geregistreerd!! Probeer hetgeen je mist maar eens te corrigeren.

Ik heb een abonnement voor twee jaar! Een abonnement verkopen dat niet werkt, hoort niet te kunnen.

Ik ben nu bezig met het schrijven van een klachtbrief en ik ga ervan uit dat ik daar een positieve oplossing voor krijg. Zoniet, dan zal dit via een andere weg een staartje krijgen.

Voorlopig ben ik weer aangewezen op mijn schriftelijke registratie.

June 5, 2011

Slecht product!

Sorry, maar dit product stikt van de software fouten en is alles behalve gebruikers-vriendelijk. Het product binnen 8 werkdagen retour zenden heeft geen zin, TREVLER geeft geen geld terug omdat het product gebruikt is! Ronduit schandalig, om het product te kunnen proberen zal men het toch eerst moeten gebruiken!?

NIET KOPEN DUS...

May 6, 2011