See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jättenöjd med mitt val av TRNZ, det är jättebra frisörer, bra kvalitet på löshår och snygg färg är det också. Jag är ny på detta med löshår och jag har fått stöd och tips om skötsel av mitt nya hår... See more

Rated 2 out of 5 stars

Tyvärr mycket missnöjd.. Släppte efter endast 3 dagar. Bad om att få reklamera pga deras arbete men fick till svar att jag måste skicka in håret för analys men det var inte kvalitén på håret jag v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alltid lika nöjd när jag går från salongen! Superbra kvalité på löshåret och två väldigt duktiga frisörer. 5/5 stjärnor!

Company details

1. Hair Extension Technician
  2. Hairdresser

Written by the company

Förslag till ny text: TRNZ är din specialist på löshår och extensions med över tio års erfarenhet. Vår metod för hårförlängning och hårförtjockning ger ett volymöst och följsamt hår och är mycket skonsam. Vi arbetar helt utan lim, värme och kemikalier, vilket gynnar ditt hårs långsiktiga hälsa. Alltid skräddarsytt för dig! TRNZ hårförlängningar består av 100% äkta Remy Double Drawn-hår av nordeuropeiskt ursprung och är av högsta kvalitet, med mycket hög ratio. Resultatet är ett naturligt, hållbart och fylligt hår som ser fantastiskt ut ända ut i topparna och som är lätt att underhålla. Vi erbjuder våra tjänster i vår salong på Oppundavägen 6 i Enskede och på partnersalonger på andra orter i Sverige. Börja din resa mot ett vackrare hår genom att boka en gratis konsultation på vår hemsida. Välkommen till TRNZ! Är du frisör? Då är du varmt välkommen att ansöka om att bli partnersalong. Följ oss på TikTok och Instagram för inspiration och se hur nöjda våra kunder är!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Proffsig och snabb hjälp med mitt frisyr-problem

Ett så vänligt och trevligt bemötande i Elins fina och mysiga salong.
Hon har verkligen hjälpt mig och jag
är så nöjd.

March 24, 2026

Tack snälla Irene för dina fina ord! 🤍
Det gläder mig verkligen att du är nöjd och att du trivdes i salongen.

Jag är så glad att jag kunde hjälpa dig med ditt frisyrproblem, och särskilt när det gäller löshår och hårförlängning – det är något jag brinner lite extra för. Målet är alltid att skapa ett naturligt och hållbart resultat som känns helt rätt för dig.

Varmt välkommen tillbaka när du vill fräscha upp din hårförlängning eller testa något nytt med ditt löshår! ✨

Supernöjd

Supernöjd! Håret blir alltid superfint och exakt som jag vill ha det😍

March 4, 2026

Reply from TRNZ

Tack snälla Leonora 🤍 Så roligt att höra att du alltid är nöjd med både service och hår hos oss. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka till TRNZ ✨

Rated 5 out of 5 stars

Jättenöjd med mitt val av TRNZ

Jag känner mig alltid nöjd när jag varit här och jag kommer att stanna här som kund väldigt länge. Det är inte vem som helst jag litar på när det kommer till mott hår, detta är första gången jag byter frisör på 7 år här är jag i trygga händer.

February 20, 2026

Hej Caroline,

Stort tack för din fina recension! Det betyder verkligen mycket för oss att du känner dig nöjd och trygg hos oss.

Vi är så glada att du är nöjd med både ditt löshår och din hårförlängning, och att du fått den hjälp och vägledning du behövt längs vägen. Det är viktigt för oss att du inte bara får ett fint resultat, utan också känner dig säker i hur du tar hand om ditt hår hemma.

Att du valt att byta frisör efter så många år och känner dig i trygga händer hos oss är ett stort förtroende – tack för det!

Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om dig och ditt hår framöver 💫

Vänliga hälsningar
Team TRNZ

Super bra

Super bra! Jätte fin salong samt både Elin och Stella är så duktiga och trevliga! Håret har jag haft i flera veckor nu och märker ingen skillnad alls på kvalité eller utseende, det sitter bra och skönt och jag har inte märkt något alls jag är missnöjd med! Rekommenderar verkligen TRNZ löshår! 🙏

February 19, 2026

Reply from TRNZ

Tack fina Wilma 🤍 Det betyder så mycket att höra att du är nöjd flera veckor senare – kvalitet och hållbarhet är precis det vi strävar efter med vårt löshår. Så roligt att du trivdes hos både Elin och Stella. Varmt välkommen tillbaka till oss på TRNZ! ✨

TRNZ alltså

TRNZ alltså! Bästa tekniken på löshår skulle jag säga. Har testat så många olika och nu äntligen känns det så skonsamt och fräscht! Tack! 🙏 😍

February 14, 2026

Tusen tack Alex för ditt fantastiska omdöme! ✨
Så roligt att höra att du upplever vår teknik för löshår som både skonsam och fräsch. Att skapa hållbara och bekväma hårförlängningar som verkligen känns bra i vardagen är alltid vårt mål. Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛

Rated 5 out of 5 stars

Bästa löshåret på marknaden!

Är såååå nöjd med min upplevelse hos TRNZ!! både Elin och Stella är otroliga och det känns verkligen som en stund med vänner😍 rekommenderar verkligen detta löshår, bästa jag någonsin testat!!

February 10, 2026

Tusen tack fina Astrid för ditt fantastiska omdöme! ✨
Vi är så glada att du upplever vårt löshår som det bästa på marknaden – det är precis den kvalitet och känsla vi vill leverera. Att du trivs både med resultatet och stämningen hos oss betyder otroligt mycket. Stort tack för din rekommendation och varmt välkommen tillbaka till TRNZ 💛

Rated 2 out of 5 stars

Tyvärr mycket missnöjd.

Tyvärr mycket missnöjd..
Släppte efter endast 3 dagar. Bad om att få reklamera pga deras arbete men fick till svar att jag måste skicka in håret för analys men det var inte kvalitén på håret jag var missnöjd över. Åkte tillbaka och fick hjälp att sätta tillbaka det som släppt men det kan inte kompensera hur dåligt klippt det är..
Har nu med tiden bara blivit ännu mer missnöjd då klippningen av hårförlängningen är väldigt slarvigt gjort så går inte att ha uppsatt utan att det ser konstigt ut.
Extremt tråkigt..,

December 12, 2025

Reply from TRNZ

Tack för att du tog dig tid att lämna feedback.
Vi vill börja med att säga att vi tog emot dig omedelbart när du hörde av dig och åtgärdade de fästen som hade släppt, vilket gjordes kostnadsfritt.

När det gäller reklamation informerade vi om vårt arbetssätt, där håret behöver skickas in för analys vid reklamationsärenden – detta är en rutin vi följer oavsett orsak för att kunna hantera ärendet korrekt.

Vi har full förståelse för att resvägen kan upplevas som lång, men tyvärr är det inget vi kan ta ansvar för då valet av salong och avstånd görs av kunden själv.

Det är tråkigt att du fortsatt känner dig missnöjd trots att vi hjälpt till direkt på plats, då vårt mål alltid är att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med sitt besök hos oss.

Vi tar ändå till oss av din feedback och beklagar att upplevelsen inte blev som förväntat.

Trnz flip löshår

Så nöjd med mitt löshår och älskade hur resultatet blev! Blev precis som jag tänkt mig. Dom är också så extremt välkomnande och snälla😍

December 30, 2025

Åh tack snälla 🥺❤️🥰 Vi ses snart igen Elina

Rekommenderar starkt trnz

Jag har haft tejp löshår i flera år, och hittade TRNZ. Supernöjd med håret och att det går så smidigt och fort att sätta om det. Elin och Stella är grymma!

December 29, 2025

Tack snälla Martina 😍🥰🤗 vi ses snart igen ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Bästa löshåret och service!

Bästa löshåret och service!
Har varit kund i flera år och haft hår förtjockning och hårförlängning.
Haft 50g och 150g.
Varit blond, brun, röd och svart hårig och alla produkter har haft sån fin kvalitet.

December 4, 2025

Reply from TRNZ

Åh tack snälla Claudia, vilken fin kommentar. Vi älskar dig med. Vi ses snart igen. Vad blir nästa färg 🫣😍🤗

Löshår

Elin är så proffsig när det kommer till Löshår och färg

November 28, 2025

Åh tack snälla 🥺 ❤️🤗🤩

Bra kvalitet på hår

Bra kvalitet på hår. Väldigt nöjd och blir alltid trevligt bemött. Värt varenda krona även om det är något åt det dyrare hållet.

November 7, 2025

Reply from TRNZ

Tack snälla Naomi för din fina kommentar!

Varmt välkommen tillbaka ✌️🥰

Rated 5 out of 5 stars

Elin har gjort mig så otroligt fin i…

Elin har gjort mig så otroligt fin i håret. Hon är bäst och håret är så fint, så otroligt välkomnande att komma hit. 7 månader med löshåret och det är fortfarande som nytt.
Jenny

October 23, 2025

Reply from TRNZ

Hej Jenny, tack snälla för din fina kommentar! Varmt välkommen tillbaka på din nästa omsättning 🥰✌️

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look