Jättenöjd med mitt val av TRNZ, det är jättebra frisörer, bra kvalitet på löshår och snygg färg är det också. Jag är ny på detta med löshår och jag har fått stöd och tips om skötsel av mitt nya hår... See more
Company replied
Tyvärr mycket missnöjd.. Släppte efter endast 3 dagar. Bad om att få reklamera pga deras arbete men fick till svar att jag måste skicka in håret för analys men det var inte kvalitén på håret jag v... See more
Company replied
Alltid lika nöjd när jag går från salongen! Superbra kvalité på löshåret och två väldigt duktiga frisörer. 5/5 stjärnor!
Förslag till ny text: TRNZ är din specialist på löshår och extensions med över tio års erfarenhet. Vår metod för hårförlängning och hårförtjockning ger ett volymöst och följsamt hår och är mycket skonsam. Vi arbetar helt utan lim, värme och kemikalier, vilket gynnar ditt hårs långsiktiga hälsa. Alltid skräddarsytt för dig! TRNZ hårförlängningar består av 100% äkta Remy Double Drawn-hår av nordeuropeiskt ursprung och är av högsta kvalitet, med mycket hög ratio. Resultatet är ett naturligt, hållbart och fylligt hår som ser fantastiskt ut ända ut i topparna och som är lätt att underhålla. Vi erbjuder våra tjänster i vår salong på Oppundavägen 6 i Enskede och på partnersalonger på andra orter i Sverige. Börja din resa mot ett vackrare hår genom att boka en gratis konsultation på vår hemsida. Välkommen till TRNZ! Är du frisör? Då är du varmt välkommen att ansöka om att bli partnersalong. Följ oss på TikTok och Instagram för inspiration och se hur nöjda våra kunder är!
Oppundavägen 6, 122 48, Enskede, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ett så vänligt och trevligt bemötande i Elins fina och mysiga salong.
Hon har verkligen hjälpt mig och jag
är så nöjd.

Reply from TRNZ
Supernöjd! Håret blir alltid superfint och exakt som jag vill ha det😍

Reply from TRNZ
Jag känner mig alltid nöjd när jag varit här och jag kommer att stanna här som kund väldigt länge. Det är inte vem som helst jag litar på när det kommer till mott hår, detta är första gången jag byter frisör på 7 år här är jag i trygga händer.

Reply from TRNZ
Super bra! Jätte fin salong samt både Elin och Stella är så duktiga och trevliga! Håret har jag haft i flera veckor nu och märker ingen skillnad alls på kvalité eller utseende, det sitter bra och skönt och jag har inte märkt något alls jag är missnöjd med! Rekommenderar verkligen TRNZ löshår! 🙏

Reply from TRNZ
TRNZ alltså! Bästa tekniken på löshår skulle jag säga. Har testat så många olika och nu äntligen känns det så skonsamt och fräscht! Tack! 🙏 😍

Reply from TRNZ
Är såååå nöjd med min upplevelse hos TRNZ!! både Elin och Stella är otroliga och det känns verkligen som en stund med vänner😍 rekommenderar verkligen detta löshår, bästa jag någonsin testat!!

Tyvärr mycket missnöjd..
Släppte efter endast 3 dagar. Bad om att få reklamera pga deras arbete men fick till svar att jag måste skicka in håret för analys men det var inte kvalitén på håret jag var missnöjd över. Åkte tillbaka och fick hjälp att sätta tillbaka det som släppt men det kan inte kompensera hur dåligt klippt det är..
Har nu med tiden bara blivit ännu mer missnöjd då klippningen av hårförlängningen är väldigt slarvigt gjort så går inte att ha uppsatt utan att det ser konstigt ut.
Extremt tråkigt..,

Reply from TRNZ
Sätter om mitt löshår hos bästa Elin, alltid nöjd och i trygga händer här

Reply from TRNZ
Så nöjd med mitt löshår och älskade hur resultatet blev! Blev precis som jag tänkt mig. Dom är också så extremt välkomnande och snälla😍

Reply from TRNZ
Jag har haft tejp löshår i flera år, och hittade TRNZ. Supernöjd med håret och att det går så smidigt och fort att sätta om det. Elin och Stella är grymma!

Reply from TRNZ
Jag är sååå nöjd med mitt löshår och besök hos TRNZ. Älskar det!💓

Reply from TRNZ
I dag satte jag om mitt löshår hos bästa TRENZ , så nöjd

Reply from TRNZ
Bästa löshåret och service!
Har varit kund i flera år och haft hår förtjockning och hårförlängning.
Haft 50g och 150g.
Varit blond, brun, röd och svart hårig och alla produkter har haft sån fin kvalitet.

Reply from TRNZ
Är otroligt nöjd med kvaliteten på löshåret! Har testat många olika märken på löshår men aldrig med denna kvaliteten.

Reply from TRNZ
Elin är otrolig!! Löshåret är så fint och sitter så bra!

Reply from TRNZ
Bra kvalitet på hår. Väldigt nöjd och blir alltid trevligt bemött. Värt varenda krona även om det är något åt det dyrare hållet.

Reply from TRNZ
Elin har gjort mig så otroligt fin i håret. Hon är bäst och håret är så fint, så otroligt välkomnande att komma hit. 7 månader med löshåret och det är fortfarande som nytt.
Jenny

Reply from TRNZ
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.