True Potential v/ Claus Markmann Reviews 64

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

At deltage på Mindset Challenge og Mastermind Mindset forløbet har uden tvivl ændret mit liv fuldstændigt. Den indsigt og støtte Claus via materialet har givet mig har været en vanvittig indre udvik... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vil du gerne ændre dit mindset eller din tilgang til tingene? Så vil jeg bestemt anbefale et mindsetforløb hos Claus, Jan og Martin! 3 ekstremt dygtige coaches, som hjælper dig sindssygt godt på vej... See more

Company details

Written by the company

True Potential hjælper dig med at få et markant stærkere mindset og overvinde dine mentale barrierer, der hæmmer din vækst. True Potential har mere end 25 års erfaring inden for undervisning og coaching. True Potential er stiftet og ejet af Claus Markmann. Vores undervisere er Claus Markmann, Martin Brogaard og Jan Stobberup.

4.8

2-star
1-star

Mastermind Graduate💡

Mastermind Graduate💡

Jeg har netop afsluttet Mastermind-forløbet hos Claus Markmann fra True Potential - et intenst og dybdegående 13-ugers forløb med 3 fysiske workshops på Kurhotel Skodsborg og mere end 25 online sessioner.
Det har været både inspirerende, udfordrende og transformerende. Ikke som en hurtig løsning, men som et forløb, der for alvor flytter noget – både personligt og professionelt.

En stor tak til mine medstuderende for åbenhed, mod, tillid og stærke samtaler. De relationer, der er skabt undervejs, er ekstremt værdifulde for mig, og jeg ser dem som noget, der rækker langt ud over selve forløbet.

Og en særlig tak til Claus Markmann for et super professionelt, nærværende og inspirerende forløb – og for at bringe Bob Proctors principper i spil på en måde, der skaber reel refleksion, klarhed og handling.

Jeg går herfra med:
* større klarhed over mine mål
* en stærkere tro på mig selv
* mod til at udfordre komfortzonen
* og en endnu tydeligere retning for det, jeg vil skabe

Tusind tak for et forløb, der har gjort en forskel 🙏

December 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har været på Mindset Challenge forløb i…

Har været på Mindset Challenge forløb i november - december 2025 med Claus Markmann. Et super skarpt forløb med konkrete redskaber til at fokusere på sine mål i livet og i arbejdslivet. At tage sig selv alvorligt er en udfordring som alle har godt af at tage ejerskab for - dette er et godt sted at gøre det — hundrede stjerner til jer!!! 🌟🌟🌟🌟🌟

December 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tak Claus for et fantastisk forløb

Tak Claus for et fantastisk forløb. Din formidling er meget autentisk, nærværende og praksis nær. Du har givet så meget, og skabt et trygt og kærligt rum i gruppen, som lever videre. Det du formidler er så betydningsfuldt ifht at skabe trivsel i hverdagen. Jeg kan på det varmeste anbefale dit forløb.

August 18, 2025

Fem KÆMPE stjerner

Fem KÆMPE stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg deltog på Mindset Challenge i august 2025 – og det er uden tvivl det bedste og mest udbytterige kursus, jeg nogensinde har været på (og jeg har prøvet mange!).

Jeg er helt mind blown over, hvor stor en forskel fire moduler kan gøre. Kurset har givet mig dyb indsigt i mine mønstre, styrken i at sætte mål – og ikke mindst handle på dem. Det har givet mig et kæmpe energiboost og skubbet mig markant videre. Jeg har fået min power og overskud tilbage.

Claus er en eminent og inspirerende formidler med en empati, der gør, at alle åbner op fra starten – og det giver maksimalt udbytte.

Mange tak Claus – og også tak til den fantastiske gruppe, jeg deltog med.

Jeg kan kun sige: Meld dig til!

September 3, 2025

Mind Blowing og livs ændrende

For det første er rammerne for kurset helt enestående.
Claus Markmann formår på imponerende vis at møde hver enkelt deltager dér, hvor de befinder sig, og skabe en meningsfuld og nærværende oplevelse. Materialet er yderst inspirerende og tankevækkende – flere gange undervejs oplevede jeg decideret kuldegysninger. De temaer og fokuspunkter, vi arbejdede med på dagen, blev behandlet præcist og med stor relevans. Claus Markmann sørger for at man husker det han underviser og han er en imponerende læremester.

Vi har fortsat tre kursus dage foran os, som jeg ser meget frem til.
Jeg kan på det varmeste anbefale True Potential kurset til alle, der ønsker at skabe forandring i deres liv og udvikle deres måde at tænke og handle på.

August 18, 2025

Varmeste anbefalinger

Kan kun på det varmeste anbefale True Potential og Claus! Mastermind kurset har givet mig livsændrende værktøjer til at få mere overskud i hverdagen og blive en bedre leder....og generelt få en hel ny tankegang og syn på livet.
Det hele er super godt planlagt til en travl hverdag - og Claus er en utrolig dygtig og motiverende underviser.
Det har alt i alt været en fantastisk oplevelse!

1. klasses kursus!

Jeg har haft den kæmpe fornøjelse at deltage på mastermind kursus hos Claus Markmann/Truepotential. Den tid og økonomi brugt på kurset har været det hele værd.
Det er super godt strukturet og planlagt så det kan hænge sammen med en travl hverdag.
Claus er en super motiverende underviser der oprigtigt gerne vil det bedste for alle på kurset, man kan virkelig mærke ham.
Jeg vil anbefale dette til alle jeg kender, da det giver dig en kæmpe indsigt i dig selv og giver din eget fremtid nyt perspektiv og håb. Jeg ville gøre det igen anytime.
Mvh
Sebastian Maclean

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk underviser og utroligt givende kursus

Jeg har netop gennemført TruePotential Mastermind kurset med Claus Markmann, og jeg kan ærligt sige, at det har været det mest inspirerende og værdifulde kursus, jeg har været på.
Claus har en enestående evne til at engagere og motivere.
Før kurset var jeg bekymret for tidsforbruget, men det har vist sig at være fuldstændig uproblematisk at få implementeret i min daglige rutine.
Det er helt sikkert tiden værd!

Rated 5 out of 5 stars

Mastermind - Breathtaking - Mindblowing - Life changing!

Jeg er blevet trænet og uddannet igennem en hel karriere - mindst en million kr. på kurser/uddannelse har mine tidligere arbejdsgivere og jeg selv brugt - Mastermind er helt sikkert det der har givet mig det største udbytte nogensinde! Kan klart anbefales. Det er som at gå fra et mørkt rum ud i lyset!

June 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mastermind uddannelsen hos True…

Mastermind uddannelsen hos True Potential er noget af det mest udbytterige jeg nogensinde har investeret i. Claus er en fantastisk underviser, der skaber et trygt rum og hans koncept er uden tvivl det bedste i DK, når vi taler personlig udvikling.

Rated 5 out of 5 stars

Mindset Challenge gennemført, og kan kun anbefales herfra.

Dette mindset challenge kurses har været yderst givende både erhvervsmæssigt og personlig.
Det materiale man gennemgår bliver formidlet at Claus Markman, som er en vidunderlig formidler, og man bliver helt fanget i passionen og man kan ikke undgå at blive inspireret af ham.
Sørger man et kursus, som kan ryste ens måde at være og tænke på, kan dette kursus anbefales.
Man kommer der fra med et positivt og ændret syn på en selv og omverden.
Jeg kan kun sige tak.

May 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Claus er en fantastisk underviser og…

Claus er en fantastisk underviser og han forstår at rykke folks overbevisninger. Det er en kæmpe fornøjelse at være i Claus' "hænder", man går altid helt høj ud fra en session med Claus. Jeg kan kun anbefale at starte på uddannelse hos Claus. Mindset Challenge forandrer virkelig ens liv.

May 19, 2025

En stor oplevelse med Mindset Challenge

Jeg deltog i Claus Markmanns Mindset Challenge, og det har virkelig været en åbenbaring! Claus er en fantastisk underviser, der med sin positive energi, empati og dybe viden skaber et trygt rum for personlig udvikling. Kurset gav mig konkrete værktøjer til at ændre mit mindset, sætte klare mål og tage ansvar for mine resultater. Jeg føler mig mere selvsikker og motiveret end nogensinde. Kan varmt anbefale Mindset Challenge til alle, der ønsker at tage deres liv til næste niveau! Tak, Claus, for en inspirerende rejse!

May 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mindset Challenge med Claus Markmann…

Mindset Challenge med Claus Markmann har været en virkelig inspirerende og yderst lærerig oplevelse. Dygtige Claus formår at skabe et trygt og motiverende rum, hvor man får arbejdet i dybden med sit mindset – altid med nærvær og autenticitet.

Gruppen var fyldt med fantastiske mennesker, og fællesskabet gav en kæmpe værdi til forløbet. Jeg tager både stærke indsigter og nye relationer med mig videre.

Topkarakter herfra – kan varmt anbefales!

May 19, 2025

Mindset Challenge

Mindset Challenge – en livsforandrende rejse med varig effekt

Over de seneste 4 uger har jeg deltaget i Mindset Challenge med Claus Markmann, og det har uden tvivl været den bedste investering, jeg nogensinde har foretaget mig. Kurset har givet mig en ny mental klarhed og styrke – jeg har lært at sætte tydelige mål, styrke mit fokus og få et mere positivt syn på mine egne kvaliteter og muligheder.

En af de mest transformerende aspekter har været at lære at slippe gamle og nedbrydende overbevisninger, som tidligere har holdt mig tilbage – som at køre gennem livet med den mentale håndbremse trukket. Først når du slipper dem, kan du virkelig blive den bedste udgave af dig selv. Og Mindset Challenge giver dig værktøjerne til netop dét.

Claus Markmann er en fremragende underviser – erfaren, nærværende og energisk – og hans evne til at løfte andre er helt unik. Samtidig har det været en gave at være i et fællesskab med 22 inspirerende og modige deltagere, som har delt deres erfaringer og givet ægte sparring.

Kurset lærer dig også, at det er okay at fejle – så længe du tager læringen med dig og bruger den konstruktivt. Du bliver mere bevidst om, hvordan du bruger din tid og energi, og hvordan du aktivt former dit liv frem for bare at reagere på omgivelserne.

Mindset Challenge er ikke bare et kursus – det er en katalysator for personlig udvikling. Det kan ikke anbefales nok!

June 11, 2025

Fitness til dit mindset…

Mindset Challenge er et super godt planlagt forløb med både fysisk og online undervisning.
Alle får udfordret, trænet og flyttet på deres mentale overbevisninger i dette forløb.... Og når overbevisningerne er flyttet, kan man også flytte sig selv.

February 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

vitterligt èn af de bedste gaver jeg har givet mig selv

Investering i min egen udvikling er indiskutabelt. For mig har og er coaching og mentoring fuldstændig afgørende for at jeg hele tiden vokser som menneske og flytter mig fremad.

Mastermind Mindset træningsforløb hos True potential v/ Claus Markman er vitterligt èn af de bedste gaver jeg har givet mig selv.
Det gav mig fornyet energi og et kæmpe kick. Jeg havde brug for at blive udfordret og optimere mit mindset. Det har haft stor værdi på mange parametre og i den grad løftet ikke bare mig som menneske men også min forretning til et højere niveau.

December 13, 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Mindset Challenge og Mastermind uddannelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg kan på det varmeste anbefale Claus Markmann og True Potential! Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i både Mindset Challenge og Mastermind Mindset-uddannelserne, og det har været en livsændrende rejse.

Claus er en dygtig, inspirerende og autentisk mentor, der formår at skabe et trygt og motiverende læringsmiljø. Hans tilgang kombinerer dyb indsigt, praktiske værktøjer og en ægte passion for at hjælpe andre med at realisere deres fulde potentiale.

Mindset Challenge gav mig et solidt fundament og en forståelse for, hvordan mit mindset påvirker mine resultater i livet. Mastermind Mindset byggede videre på dette og gav mig endnu stærkere værktøjer til at tage kontrol over mine tanker og handlinger.

Hvis du ønsker at udvikle dig personligt og professionelt, og hvis du vil lære at tage styring over dit liv på en måde, der virkelig gør en forskel, så er Claus og hans programmer det perfekte valg.

Tak, Claus, for din fantastiske indsats og for at hjælpe mig med at finde mit sande potentiale!

July 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

"En øjenåbner og et livsændrende spark i den rigtige retning!"Mindset Challenge hos True Potential…

Mindset Challenge hos True Potential har været en af de mest afgørende oplevelser i mit liv. Jeg gik ind til kurset med en følelse af fastlåsthed og manglende glæde i min karriere – og kom ud med en helt ny indsigt i, hvad der virkelig betyder noget for mig, og hvad mit potentiale kan føre til.

Kurset handler om så meget mere end blot "positiv tænkning." Det er en rejse ind i ens eget mindset, hvor man bliver guidet til at flytte fokus, bryde gamle mønstre og åbne op for nye muligheder. Gennem ærlige refleksioner og inspirerende øvelser fik jeg muligheden for at se klart, hvordan jeg kunne tage styringen tilbage i mit eget liv og skabe en vej, der matcher mine drømme og ambitioner.

Et kæmpe tak til Claus Markmann, som er en fantastisk underviser. Hans evne til at udfordre og samtidig støtte på en respektfuld og empatisk måde gjorde hele forskellen. Han formår at bringe det bedste frem i én og skabe en følelse af, at alt er muligt, hvis man tør tro på sig selv.

Hvis du, ligesom jeg var, føler dig fastlåst eller usikker på din vej fremad, så kan jeg ikke anbefale Mindset Challenge nok. Det er ikke bare et kursus – det er en gamechanger for både dit professionelle og personlige liv.

Tak, True Potential, for at hjælpe mig med at finde modet til at vælge en ny retning og se mit eget potentiale klart!

August 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Så meget guld i forløbet og Claus' coaching

Fra Mindset Challenge til Mastermind og dernæst Lead the Field.

Der er så meget guld i alle forløb og de moduler, som vi har været igennem.

Jeg startede selv på Mindset Challenge for første gang godt 2 år siden, og dengang havde jeg ingen ide om, at det var muligt at være her, hvor jeg er i dag.

Både forretningsmæssigt og personligt har jeg haft flere gennembrud.

Så tusind tak til både Claus, Jan og Nikolaj for hele rejsen.

July 10, 2024

Take a closer look