Truspilot

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 3 out of 5 stars

iriterende logind

Når man har skrevet en sin anmeldelse og skal logge in bruger jeg email men trykker jeg på login med email kommer jeg til oprettelse, i stedet for at gå til login, så skal jeg længere ned for at trykke en gang mere for at komme til den reelle login :-(

December 3, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Det er for nemt for en virksomhed at anmelde din anmeldelse

Hej...

Vi er nu over 6 personer der har skrevet en dårlig anmeldelse af af hjemmesiden "piingu.dk"... Hver gang de modtager en ringe og en dårlig anmeldelse af kundeservice osv. anmelder de den bare. Vores anmeldelse bliver derfor fjernet fra trustpilot. Tag venligst et kig på hjemmesiden.
Det er for nemt. Håber i kan kigge anmeldelserne igennem og offentliggøre dem. Det ville jo være en skam hvis der var flere der blev "snydt" af hjemmesiden. Mange tak.

Mvh
Christian

October 30, 2015
Rated 1 out of 5 stars

De vil kun tage dine penge og så er det ud

Hotel-og Restaurantskolen i Valby skal i holde jer fra de vil kun tage jeres penge og når de er færdig med det bliver i bare sparket ud. De sørger ikke for at i for en uddannelse som Undervisningsministeret har lov om den bryder de bare. Vi var til samtale med Direktør Søren Kuhlwein Kristiansen og Anne Bach Pedersen om at de skulle hjælpe os med en uddannelse, de sagde at de ville gøre alt for os og vi skulle bare komme ind en gang og gå med anne ned og blive optaget. Det viser sig nu at de ikke vil svare hverken Anne eller Søren selv om vi har e-mailet til dem flere gange. Det er et utroværdigt firma,hold jer væk fra dem af og tag til Roskilde.

September 24, 2015
Rated 5 out of 5 stars

satisfaction de site locservice.fr:recherche de locataire

bonjour
je viens vous informer en tant que propriétaire de ma satisfaction du site locservice .fr dans le recherche de locataires.
le suivi de l'annonce est parfait, notre information est assurée régulièrement dès qu'un locataire est susceptible de correspondre à nos critères de choix.Par ailleurs il nous est communiqué les nouvelles réglementations en vigueur au jour de la mise en location ainsi que des conseils judicieux sur la rédaction des baux de location et des pièces justificatives à solliciter.Un site à recommander
Danieg

July 27, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke få hvad jeg betaler for, Kan ikke kontakte dem

GuardSytems, Jeg kontaktede dem i torsdag, han sagde at jeg skulle ringe tilbage fredag for at tale med Charlotte Molich-Pedersen. Det gjorde jeg så fredag. hun lovede at installere det sysetm jeg havde købt og sende en email, men det gjorde hun aldrig. Mandag og tirsdag har jeg forsøgt at kontakte hende, men hver gang fortæller deres system, at jeg er nummer 1 i køen, hvorefter jeg bliver afbrudt. JEG HAR BETALT, MEN DE GIDER IKKE GIVE MIG DET JEG HAR BETALT FOR.

October 14, 2014

Risskob-bilferie er utroværdige

Kære alle
I skal passe på hvad Risskov-bilferie skriver i deres salgsmatriale.
Har lige været på ferie på First Mountain Hotel i Østrig og deres beskrivelse af hotellet og de omkringliggende faciliteter er meget overdrevet.
Jeg klagede dagen efter vi ankom og gjorde opmærksom på de problemer der var.
Ingen service
Byen var helt død og ikke som beskrevet med cafe/resturanter/forretninger
Ingen vandland som beskrevet men nogle søer med åkander .
Ja jeg kunne blive ved.
Sendte billeder til Risskov som aftalt og dfik et tilbud på en dekort på 1250kr eller 1500kr til et nyt ophold,vi har betalt ca.11.500 for 5 personer og det var under alt kritik 3 en halv stjerne og det burde kun være 2 .
Har heldigvis alle opkald til og fra Risskov optaget på mobilen og forsætter
Mit krav,så der ikke er andre som kommer ud i det samme som os.

August 1, 2014

Mærkelig karaktergivning

Jeg har lige i dag anmeldt et svindelfirma med navnet Køge Bugt Biler.
Da jeg var den første til at give dette firma en anmeldes, med 1 stjerne, så har Trustpilot oversat dette til 3 stjerner og skrevet middelmådig karakter, 6.1.

Hvordan pokker kan 1 stjerne give 3 stjerner, og en middelmådig karakter på 6.1, det fatter jeg simpelthen ikke, nogen burde vist ha deres grundskole penge retur.

April 24, 2014

Utroværdigt medie

For nogle år tilbage kunne man bruge Trustpilot til noget fornuftigt.
Det kan man desværre ikke længere. Der er gået profit i TP, og de handler ud fra ussel mammon i dag.
Trustpilot har mistet deres troværdighed. Desværre det eneste som de egentlig burde kunne leve højt på.
Det er en ommer´
------------

Hej Casper.

Tak for dit svar.
Men måske skulle I kigge på jeres anmeldelser istedet for at komme med et svar som en politiker der træder vande.

April 24, 2014

schlechte Plattform

hier kann jeder Schreiben was er möchte und Unwahrheiten verbreiten, die Aussagen und Bewertungen geschehen ohne jegliche Verifizierung im Bezug auf die Korrektheit der Daten
1 Stern ist noch zuviel aber leider Pflicht

April 15, 2014