Vi har en fast aftale med TR Varmeteknik, som de seneste mange år har serviceret vores Black Star 16 kw træpillefyr. Teknikkeren som udfører det årlige eftersyn er meget, meget omhyggelig og ALT e... See more
See what reviewers are saying
T R Varmeteknik ringer og aftaler en tid for service, og de kommer som lovet, efterser fyret og udbedrer eventuelle mangler. Det har virket i nu 15 år for os, og vi er godt godt tilfredse med deres se... See more
Har haft montørbesøg, denne gang for at installerer et Aqua Danmark blødgørings anlæg - flot udført arbejde og en markant ændring i kalkindholdet i vores vand. Før installering havde vi en hårhe... See more
Jeg har et fyr som jeg havde store problemer med, og spurgte Gud og hver mand uden det store held. Så blev jeg sat i forbindelse med Tommy fra tr Varmeteknik, Og der må jeg sige, en stor viden, og f... See more
Written by the company
T R Varmeteknik er en lokal VVS virksomhed i Løve ved Høng på Vestsjælland. T R Varmeteknik specialisere sig i varmeløsninger til alle typer ejendomme, lige fra mindre huse til store godser. Teddy fra T R Varmeteknik har over 20 års erfaring med at rådgive om, og installere alt lige fra pillefyr til varmepumper.
Knudstrupvej 18B, 4270, Høng, Denmark
- post@trvarmeteknik.dk
- trvarmeteknik.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hjælper altid hvis der er problemer med…
Hjælper altid hvis der er problemer med fyret
Utrolig dårlig oplevelse efter mange års samarbejde
Vi har brugt TR TEKNIK i over 20 år på vores ejendom. Som altid fik vi service på vores Pilevang inden vintersæsonen gik igang. Da det er blevet optænings-tid, kan vi desværre konkluderer at der er revne i kedlen. Fyret var altså ikke længere anvendeligt - så et ellers godkendt service til små 4.000 kr var direkte ubrugeligt, da fyret jo havde revne i kedlen.
Så vi kontakter TR TEKNIK, som påstår det ikke nødvendigvis kan ses under et service - og at regningen er som den er, da de jo har tjekket de ting de skulle.
Nok tærre korn mere på fyret end piller, men derfor burde det stadig holde længere end 10 år.
Meget dårlig oplevelse, at slutte et ellers langt samarbejde på. 4000,- ud i ingenting, og at ens rabat pludselig ikke er gældende på sidste regning, selvom rabatten har været fast i alle årene.

Reply from T R Varmeteknik
T R Varmeteknik service giver tryghed.
T R Varmeteknik servicerer mit 20 år gamle pillefyr så det virker perfekt. De har reservedele med i bilen til det gamle fyr det er meget betryggende
Har kun rosende ord
Har kun rosende ord overfor TR Varmeteknik, mit pillefyr har drillet og TR Varmeteknik har fikset det, så det virker bedre end nogensinde før
God faglig rådgivning
Så blev jeg sat i forbindelse med Tommy fra tr Varmeteknik, Og der må jeg sige, en stor viden, og faglig kvalificeret rådgivning, som også førte til en videre gennemgang af anlægges opbygning, hvor der undervejs kom gode råd og anbefalinger. Jeg er fuldt ud tilfreds, og kan ikke sætte en finger på den service jeg fik. Tak
Service er en mangelvare i dette firma
Service er en mangelvare i dette firma, man ringer og han siger han nok skal komme forbi når han har tid. Men nu 21 dage efter har han ikke været her endnu. Det sku ikke i orden at man har et firma der er så sløvt og ikke kommer som aftalt
Brug ikke dette firma!
Brug ikke dette firma!
Useriøs, kommer ikke til aftalte tid, må ringes efter, for at hører hvor de blive af.
Regning på materialer der er taget med igen, betaler for timer der ikke er brugt. Betaler for fuldt services på fyret, som er defekt.
Sender rykker på faktura, som ikke er modtaget.
HOLD JER VÆK!!!
Fusker firma
Vi fik udført service på vores pillefyr. Ved service blev det konstateret at fyret var defekt og ikke kunne repareres og kunne sætte ild til hele huset hvis der blev fyret op i det. Tilbage står vi med et defekt fyr og en regning for et fuldt service. Der er tilmed taget penge for materialer de har taget med hjem igen.
Et 10 min opfølgningsbesøg koster 1700kr!
Bedste råd: find et andet firma
Kontaktede dem angående mit pillefyr…
Kontaktede dem angående mit pillefyr som ikke virkede og jeg havde derfor ingen varme i huset. Kontaktede dem en torsdag hvor de sagde de havde travlt, men kunne komme onsdag ugen efter. Fint med mig det var jo ikke akut som sådan. Fik en besked et par dage efter om at de kunne komme onsdag eller torsdag. Torsdag aften havde de stadig ikke været her og havde intet hørt fra dem. Går ud fra at de har glemt mig...Useriøst når man er hjemme og venter dem...Finder et andet firma i stedet.
Blødgøringsanlæg
Før installering havde vi en hårhedsgrad på 26 👎🏻👎🏻 efter installering er den på 6 👍🏼👍🏼
Vi er super tilfredse både hvad angår rådgivning og montering.
Aldrig mere TR Varmeteknik
Skulle foregive at være uddannet indenfor varmeteknik, men det er han ihvertfald ikk, ydermere er han god til at fakturere materialer som aldrig er blevet brugt, da han ikk lige ved hvor hans ansatte har gjort af det. Vi har lige haft besøg af skorstensfejeren som undres over at da vi fortalte at TR varmeteknik lige havde foretaget de årlige eftersyn af vores pillefyr var der helt elementære ting der slet ikke var efterset og som er en af de vigtigste ting. De skulle sætte nogle spjæld i vores varmesystem så vi kunne lukke nogle rum af om vinteren. Det blev gjort og kostede 8.000 men det hjalp ikke varmen væltede stadigvæk ud selvom spjældet var lukket. Hvorfor? Forde han ikke havde sat Spjæld i med gummipakning.Ville han lave det om. Nej for det havde vi ikke bestilt. Nej vi havde på hans anvisning bestilt spjæld der kunne lukke for luften. Så må man da forvente at han ved hvilke materialer der skal til for at løse opgaven. Når man stiller spørgsmål ved de ting der er lavet bliver han meget ubehagelig og vred. Han skal aldrig som i aldrig lave noget for os igen.
Fuldt ud tilfreds med med service :)
Jeg har for et år siden købt nyt…
Jeg har for et år siden købt nyt pillefyr af dem og alt hvad de lovede har holdt fuldt ud. De er hurtige, kompetente og holder hvad de lover.
Irming
Firma under al kritik
Firma under al kritik. nøj en elendig service skal man lede længe efter.. top service når det drejer sig om at sælge og tage overpris for en vare.. men derfra går det vældigt ned at bakke.. Lyver overfor kunden for at lokke service aftaler om man får forlænget garanti. sender vare ud efter de har installeret fyr og pådutter vare man aldrig har bestilt. siger det har man aftalt trods det er noget som man aldrig har snakket om.
aldrig om jeg har oplevet en så arrogant og ubehagelig mand som teddy forstår sagtens der er så stor udskiftning i personalet..
Aldrig om de kommer på min adresse igen.. og vil aldrig anbefale dem til andre.. ALDRIG !! pas på siger jeg bare..