Trydoctorhermosa Reviews 13

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

He lähettivät vääränlaisen mittarin…

He lähettivät vääränlaisen mittarin eivät maksa palautus kuluja vaikka virhe on heidän. nyt vaativat minun maksamaan palautus kulut joka on yhtä suuri summa kuin ostokseni. Uhkaavat myös oikeus toimilla mikäli en palauta väärin toimitettua mittaria. En maksa palautus kuluja.

April 14, 2025

Organiserade bedragare

Har samma erfarenhet som andra här. Det framgår ingenstans att varorna skickas från Kina, att det tar väldigt lång tid trots att man kan betala extra för snabb leverans. När varan till slut kommer är det inte ens samma vara som annonserats utan en blek kopia. När man förösker kräva pengarna tillbaka skickas en massa autogenererade mail där de kräver att man betalar returfrakt till Kina för att möjligen få 50% åter. Undvik detta bluffföretag

March 20, 2025

Ren scam

Ren scam. Skickar Mail med rena hot när man ifrågasätter deras metoder trots avbruten order via Klarna (numera avstängt för dom). Företaget skapar kontinuerligt nya hemsidor som alla pekar mot samma scam företag vars riktiga adress och ägare finns i Estland.

April 1, 2025

Varning

Varning! Köp INTE från detta företag.
Jag beställde deras Nailfix på en svensk sida med svensk text, men fick en produkt där allt var skrivit på kinesiska, bruksanvisning og förpackning. Har ingen aning om det är rätt produkt eller vad den ens innehåller. Kontaktade företaget och talade om detta inte var det jag hade beställt och att jag inte vill använda något som jag inte vet vad är. De har hittills vägrat att skicka rätt produkt. Väldigt oseriöst.
Efter minst 10 mail, med exakt samma svar från företaget, vägrar de fortfarande erkänna de har skickat fel trots bildbevis.

Har nu mottagit ett hotfullt mail från företaget trots Klarna har undersökt saken och meddelat jag inte ska betala fakturan.

February 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jag vill inte ens sätta en stjärna!!

Jag vill inte ens sätta en stjärna!!

Beställde en såndär PixelGo med 10,000 spel som kom upp på i flödet på insta. Jag vet att de finns risker att det är fejk men vadå, jag fick en glad nostalgi känsla och kunde inte motstå. Efter över en månad fick jag hem ett PixelGo men inte det jag beställde utan ett med "bara" 400 spel.

Kontaktar kundtjänst och det tar över en vecka innan de svarar på kommunikationen och därefter blev det bara krångel. Inte tillmötesgående alls. Samma frågor hela tiden. Bifogar trasiga länkar. och aldrig samma person som svarar.

Hade jag läst vad andra skrivit om företaget hade jag inte köpt något!!

April 10, 2025

Beställde 2st spelkonsoller

Beställde 2st spelkonsoller. Efter 1 månad kom de på posten men helt andra än de som var beställda. Kundtjänst drivs av en AI som ställer samma frågor om och om igen, Scamföretag som jag anmält till Konsumentverket.. Köp aldrig något här..

March 5, 2025

Scam

Häver inte ordern trots upprepade mail, (distansköplagen).
Ordern kommer ej trots betalt extra för Express frakt.
Scam

February 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Verkar vara oseriöst då de nämner alla…

Verkar vara oseriöst då de nämner alla bra betyg på trustpilot men finns inte när man söker där. Erbjuder 50% på en pryl för endast 349sek, samma sak kostar på deras hemsida 299sek utan rabatt. Ingen info om krav på produkten. Betyg 4,8 av 5 av 13000 köpare via trustpilot?

February 11, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look