Tuincentrumockenburgh Reviews 8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Rijpe bloemen, of te wel geschikt voor prullenbak

Bij het samenstellen van een bos bloemen werd over de chrysanten gezegd dat deze 'rijp' waren. Mijn zoon dacht, dat zal wel goed zijn. Bij fruit is dat immers ook zo. Dus een boeket à €25 gekocht. Maar binnen 3 uur was het boeket totaal uiteen gevallen. Het boeket was voor iemand die afstudeerde, niet hier in de buurt.
Maar omdat je het boeket niet mee terug naar de winkel neemt (gek hè? Hier.... voor je afstuderen, maar wij nemen het mee terug hoor! ) kunnen ze niets doen. Ja ik kon een bos nieuwe chrysanten krijgen en zelf in het boeket steken. Er werd dus totaal niet geluisterd, het boeket was immers voor iemand hier niet in de buurt. Mijn advies: wees eerlijk en duidelijk. Rijpe bloemen bestaan niet: je moet ze vandaag gebruiken hoor, daarna moet je ze wegdoen. Zelfs voor niets hadden ze niet in het boeket gemogen. Ze hadden niet mogen worden verkocht.
Mij zullen ze nooit meer te koop aangeboden worden. Ik kom er niet meer.

January 22, 2026
Rated 1 out of 5 stars

2 orchideeën gekocht met zogenaamd…

2 orchideeën gekocht met zogenaamd bloei garantie, na een maand vallen allen knoppen eruit. Terug naar de winkel maar word uiteraard de schuld bij de klant neergelegd je verwacht het niet. Als het zo kinderachtig moet mijn zien ze niet meer

December 19, 2025

Heel jammer

Heel jammer, na een lange periode van thuiszitten, gezellig naar tuincentrum Ockenburg. Eerst even lunchen, ik had een broodje gezond besteld .
Nooit meer 2 boterhammen, heel veel sla, kaas, ham, ei en rauwkost.
Er zat echt geen kraak of smaak aan

October 25, 2025

Fake aktieprijs

Er staat in de winkel een reclame actie van Whiskas snoepjes 8 voor €8,88. (Heb het op foto) Echter bij de kassa moest ik 2 voor €3,- afrekenen!!! Na mijn klacht hierover hebben ze gauw met een zwarte stift de aanbieding verborgen. Geen compensatie aangeboden. Onbehoorlijk dus.

August 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Verjaardag party

We kwamen met 7 Vriendinnen vanwege een verjaardag bij het restaurant van Ockenburgh. Er was gereserveerd. Er ging wat mis. Het was niet goed doorgekomen. Ze wisten van niets.
We kregen een mooie plek aangeboden. Ze kwamen met excuses en een mooie bos bloemen voor de jarige en wat te drinken. Verder werden we goed geholpen. We hebben lekker geluncht. Een goede service. Bedankt voor het personeel van het restaurant.

October 23, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Een duur boeket besteld van € 27,50…

Een duur boeket besteld van € 27,50 maar na een week moest mijn vrouw er al een tiental bloemen uithalen die niet uitkwamen. Dus een bosje teleurstelling gekocht in plaats van een mooie bos bloemen. En ja de bloemen netjes afgesneden en nee niet door de warmte want dit proces zette zich al in voor de warmte inviel. Erg jammer.

June 25, 2024

Rouwboeket

Een boeket besteld voor een uitvaart vrijdag 18-8-2023 maar helaas niet naar tevredenheid. Online zie je een fris boeket met fel gekleurde bloemen. Wat er geleverd was leek er niet op. Zowel de bloemen als het blad kwamen niet overeen en daarom was ik in de veronderstelling dat er een ''verkeerd'' boeket geleverd was. Per e-mail contact gehad met de bloemenafdeling en enigszins gelijk gehad dat het boeket afweek, maar als ik specifieke bloemen had gewild ik dat in de opmerking erbij had kunnen zetten. Ik hoef geen specifieke bloemen, maar het boeket dat ik besteld heb (of in ieder geval iets dat daar op lijkt).

August 18, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look