Tuinoord Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Voor de eerste keer heb ik bij Tuinoord online besteld, dus ik was erg benieuwd. Al heel lang was ik op zoek naar de Digitalis Ferruginea. Het werd vlot en verzorgd aangeleverd in een stevige doos met... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bij toeval, zoekende op internet naar een kweker, kwamen we op de site van Tuinoord en in contact met Nick. Vanaf het eerste gesprek viel zijn enthousiasme en vakkennis direct op. Hij dacht echt met... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al flinke planten toen ze hier aankwamen, staan nu ruim een week in de grond en de eerste knoppen laten zich zien. Dus ik heb er het volste vertrouwen in dat we binnenkort van de bloemen kunnen geni... See more

Rated 5 out of 5 stars

De planten (siergrassen C2 en C3) zijn goed qua formaat ) en heel fijn dat de verzendkosten laag zijn! Post-NL heeft alleen op eigen houtje een serie planten in een dichte doos gestopt, volledig dich... See more

Company replied

Company details

1. Garden Center

Written by the company

Tuinoord is een jong en modern bedrijf dat in 2023 is opgericht om het kiezen van de juiste planten voor en rondom het huis een stuk eenvoudiger te maken. Onze missie is eenvoudig: de tuinen in Nederland meer kleur geven en tegelijkertijd een thuis bieden aan bijen en vlinders 🦋🐝 Veel mensen kiezen ervoor om hun tuin te bestraten om het onderhoud eenvoudiger te maken. Maar met een plantpakket van Tuinoord kan iedereen een prachtige tuin creëren! Bovendien is het belangrijk om te weten dat bestrate tuinen geen leefgebied bieden voor vlinders, bijen en vogels. Daarom zetten wij ons in voor de slogan: “Stenen eruit, planten erin.”

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

63 reviews in the last 12 months

Write a review

Super goeie planten

Super mooie planten, goed product en uitstekende service. Zeker aan te raden

October 16, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Thomas, bedankt voor je review en wat fijn om te horen! We wensen je heel veel plezier met je plantjes. Team Tuinoord 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Blij met Tuinoord- geen gifstoffen !

Planten zonder gif! Ik had zelf een variatie van plantjes uitgezocht ( die niet overal meer verkrijgbaar waren) en kon ze de volgende dag al (gratis) afhalen bij Tuinoord!
Alles stond klaar met vermelding van de naam van iedere plant en een step to step instructie hoe ze te planten. Ze staan inmiddels al enkele weken in de grond en doen het prima! Ook de contacten met Tuinoord over tijdstip afhalen gingen snel en adekwaat via whatsapp. Zeker een aanrader temeer omdat geen gifstoffen door de kwekers worden gebruikt.

October 3, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Mevr. Massa, bedankt voor je review en wat goed om te horen! Fijn dat de planten er mooi bij staan. We wensen je er heel veel plezier mee! Groetjes, team Tuinoord!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit!
Plantjes staan er mooi bij

October 15, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Astrid, bedankt voor jouw review! Wat leuk om te te lezen dat de plantjes er mooi bij staan. We wensen je er heel veel plezier mee! Team Tuinoord 🌱

Rated 4 out of 5 stars

Hydrangea Little Spooky

Wij hebben bewust planten besteld bij dit jong beginnend bedrijf. De planten zijn van prima kwaliteit. Met betrekking tot het verpakken van de planten in dozen had ik een kritische opmerking, waarop Tuinoord keurig en klantvriendelijk heeft gereageerd. Wij wensen jullie veel succes.

October 14, 2024

Reply from Tuinoord

Beste Henk, bedankt voor jouw review! Wij zijn erg blij met de feedback van onze klanten ons jong bedrijf. We hebben dit dan ook gelijk aangepast en zijn hier erg blij mee, dus dank voor het meedenken! Wij wensen jullie heel veel plezier met jullie planten. Team Tuinoord 🌱

Snelle service

Snelle service, verse plantjes en goed verpakt!

September 3, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Anita, bedankt voor je review en wat fijn om te horen! We wensen je heel veel plezier met je plantjes 🌱 Groetjes, team Tuinoord!

Mega aanrader!!

Superleuk geholpen! Ik had een aantal borderpakketten besteld, de uitleg erbij was helder, de plantjes mooi sterk. Kan niet wachten tot ze gaan groeien!
Meteen maar ook een tweede bestelling gedaan. Ophalen in Waalwijk is leuk, want dan leer je Nick en vriendin ook echt kennen☺️👍🏼. Veel succes met jullie bedrijf!!

September 20, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Karen, bedankt voor jouw review en wat leuk om te lezen! We wensen je heel veel met je plantjes en tot vrijdag weer bij ons op kantoor, dan staan de plantjes weer vers voor je klaar! 🌱 Groetjes, Nick & Laura van Tuinoord

Rated 5 out of 5 stars

Dikke pluim voor de zorgvuldigheid, samenstelling en service!

Zojuist een bestelling geplaatst van een plantenmix die Tuinoord heeft samengesteld en geadviseerd op basis van de ligging en uiterlijk van mijn tuin. Voordat ik Tuinoord had leren kennen, wist ik niet waar ik moest beginnen. Ik keek er echt tegenop op mijn plantenbakken op te fleuren. In plaats van een standaard mix aan te raden, hebben ze extra moeite genomen om mijn wensen in kaart te brengen en een prachtige mix samen te stellen. Ik ben zeer te spreken over hun service en flexibiliteit. Tuinoord krijgt van mij een dikke pluim ;-)

September 23, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Shabbier, bedankt voor jouw review en wat superleuk om te lezen! We zijn heel blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen en wensen je vast heel veel plezier met de plantjes! Groetjes, team Tuinoord 🌱

Diverse planten gekocht

Diverse planten gekocht! Snel geleverd en goede kwaliteit planten. Een dikke aanrader. Heel erg bedankt!

July 1, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Cheryl, bedankt voor jouw review en wat leuk om te lezen! We wensen je heel veel plezier met jouw plantjes! 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg blij met onze nieuwe planten

Heel erg blij met onze nieuwe planten. Planten waren goed en stevig verpakt. Dankjewel voor de goede service

September 13, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Engeline, bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zo blij bent met die nieuwe plantjes! Heel veel plezier ermee. Team Tuinoord 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Goed en stevig verpakt en ook nog is…

Goed en stevig verpakt en ook nog is prachtige platen. Top site

September 12, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Daan, bedankt voor je review en wat fijn om te horen! We wensen je heel veel plezier met je plantjes 🌱 Team Tuinoord.

Rated 5 out of 5 stars

Topservice en prachtige planten!

We zijn echt ontzettend blij met de snelle en professionele service van Tuinoord. De plantjescombinatie die ze voor ons hebben samengesteld zijn prachtig en hadden we zelf niet kunnen bedenken. Onze tuin heeft nu precies de sfeer die we zochten, zonder dat we er zelf lang over hoefden na te denken. Je merkt dat ze echt passie hebben voor wat ze doen en dat zie je terug in het resultaat. Ik zou Tuinoord aan iedereen aanbevelen die zijn tuin een frisse upgrade wil geven. Topservice en prachtige planten!

August 31, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Nienke, bedankt voor je review! Wat superleuk om te horen en we wensen jullie heel veel plezier met je plantjes en jullie eigen Tuinoord! Team Tuinoord 🌱🧑🏼‍🌾

Super service

Super mooie planten zoals ik verwacht had! Ook nog is hele snelle bezorging. Ik ga zeker vaker mijn bestelling hier plaatsen!

September 5, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Stijn, bedankt voor jouw review en wat leuk om te horen! We wensen je heel veel plezier met de plantjes en zien je graag terug online. Team Tuinoord 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg blij met mijn planten van…

Heel erg blij met mijn planten van tuinoord. Alle planten doen het goed in mijn tuin.
Zal hier zeker weer bestellen! 🎉

September 10, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Janny, bedankt voor jouw review en wat superleuk om te horen! We wensen je heel veel plezier met je plantjes 🌱 Team Tuinoord

Rated 5 out of 5 stars

Snelle verzending en netje verpakt

De planten zijn snel verstuurd en ondanks de vertraging van een weekend bij de postbezorging toch in goede staat aangekomen. De planten waren goed verpakt in een stevige doos met veel hooi er om heen. Toen de planten binnen waren snel in een emmer water gedoopt en in de grond gezet. Na een paar dagen zag ik al verschil en groeien ze goed. Ik kan Tuinoord dus van harte aanbevelen!

August 22, 2024

Reply from Tuinoord

Hi hi, bedankt voor je review en fijn dat je plantjes na wat vertraging bij PostNL in goede staat zijn aangekomen. We wensen je heel veel plezier met jouw tuinoord! Team tuinoord 🌱

Uitstekende service!!

Wij bestelden voor de tweede keer plantjes bij Tuinoord. Opnieuw een snelle levering en hele kwalitatieve planten. Wij bestellen zeker opnieuw!

September 5, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Roderick, bedankt voor jouw review en wat superleuk om te lezen dat je voor een tweede keer hebt besteld! We wensen je heel veel plezier met de plantjes 🌱 Team Tuinoord.

Rated 5 out of 5 stars

Super mooie plantjes voor in onze tuin…

Super mooie plantjes voor in onze tuin besteld bij Tuinoord! Hele goede service en onze tuin ziet er weer prachtig uit!

August 26, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Michelle, bedankt voor je review en wat leuk om te horen dat de tuin er weer prachtig bij staat, geniet ervan! 🌱 Team Tuinoord.

Super service!

Super mooie planten mogen ontvangen door tuinoord. Zelf heb ik geen verstand van planten maar er staat een duidelijke beschrijving bij. Ook zijn ze super netjes geleverd. Ik zal zeker nog een keer een bestelling doen bij tuinoord. Super bedankt!

August 22, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Jamy, bedankt voor je review en wat leuk om te lezen! Daar worden wij erg blij van, en de bijen en vlinders ook 🐝 We wensen je heel veel plezier met je plantjes. Team Tuinoord 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Aanrader, zeer goede service en planten.

Zeer goede service en een fijn contact, planten zien er zeer goed uit.

August 24, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Jan, bedankt voor jouw review! Super fijn dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van! Groetjes, Team Tuinoord 🌱

Rated 5 out of 5 stars

Super fijne en duidelijke website

Super fijne en duidelijke website. Heel leuk dat de tekst ook in de ik vorm van de planten is geschreven. Mooie pakketten ook die samengesteld zijn.

August 20, 2024

Reply from Tuinoord

Hi hi, super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je de website zo duidelijk vindt en blij bent de pakketten! Groetjes, team Tuinoord 🧑🏼‍🌾

Rated 5 out of 5 stars

Absolute aanrader voor tuinliefhebbers!

Tuinoord is een absolute aanrader voor elke tuinliefhebber! De website is prachtig vormgegeven en zeer overzichtelijk, wat het bestellen van planten en struiken heel eenvoudig maakt. Het aanbod is groot en gevarieerd, met een ruime keuze aan planten van hoge kwaliteit. Mijn tuin staat er dankzij Tuinoord schitterend bij, en ik krijg vaak complimenten over hoe mooi alles bloeit. Bovendien is Tuinoord een betrouwbare leverancier; alle bestellingen werden snel en in perfecte staat geleverd. Ik ben ontzettend tevreden en kom hier zeker terug voor mijn volgende tuinprojecten! 😁

August 23, 2024

Reply from Tuinoord

Hi Sofieke, bedankt voor jouw review! Erg leuk om te lezen dat je tuin er mooi bij staat, dat is waar wij het voor doen. We wensen je heel veel plezier met jouw tuinoord! 💚💪🏻 Groetjes, team Tuinoord.

The Trustpilot Experience

Take a closer look