TuinposterOpMaat.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb een tuinposter besteld en die werd al na een paar dagen geleverd. Echt supersnel! De kwaliteit is erg goed en ik heb zelf een foto kunnen uitkiezen, wat het extra persoonlijk maakt. Nu alleen n... See more

Rated 4 out of 5 stars

Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alsof een hond het in de kont heeft gehad. Gevouwen ipv opgerold en de zijkant bijna gerafeld. Echter na deze review kosteloos een nieuwe ongekreukte poster ontvangen. Dat vind ik wel top.

Rated 5 out of 5 stars

De communicatie met dit bedrijf verliep uitstekend; men was erg betrokken en persoonlijke aandacht stond hoog in hun vaandel. Het geleverde product met verkeerde afmetingen werd per kerende post verva... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

124 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Extra betaald voor spoedverzending en…

Extra betaald voor spoedverzending en dan wordt het niet op tijd geleverd. Reactie van klantenservice: we begrijpen dat het vervelend voor je is.

May 1, 2026
TuinposterOpMaat.nl logo

Reply from TuinposterOpMaat.nl

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je extra hebt betaald voor een spoedverzending en dat je bestelling vervolgens niet op tijd is geleverd. We begrijpen heel goed dat dit voor teleurstelling zorgt, zeker als je juist voor die snelle levering kiest.

Het spijt ons dat onze reactie vanuit de klantenservice voor jou niet als voldoende of passend is ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We kijken graag alsnog met je mee naar een passende oplossing. Zou je ons een e-mail willen sturen met je gegevens en bestelnummer? Je kunt ons bereiken via info@tuinposteropmaat.nl, dan zoeken we dit zorgvuldig voor je uit en komen we zo snel mogelijk bij je terug. ^Nienke

Rated 4 out of 5 stars

Doek besteld met controle

Doek besteld met controle , blijkt er een groot watermerk door te zitten en dan krijg je geen waarschuwing! Nu hebben ze kosteloos een nieuwe verzonden en deze is uitstekend !
Top afgehandeld!

April 29, 2026
TuinposterOpMaat.nl logo

Reply from TuinposterOpMaat.nl

Bedankt voor je review 😔 Wat vervelend om te horen dat er een watermerk zichtbaar is op het doek en dat je hier geen melding van hebt gekregen, zeker omdat je extra hebt betaald voor controle. Dat begrijpen we heel goed.

Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We kijken dit graag voor je na en willen dit netjes met je oplossen — neem gerust contact met ons op via info@tuinposteropmaat.nl met je gegevens en eventueel een foto, dan helpen we je verder 🙏 ^Nienke

Rated 5 out of 5 stars

Dit bedrijf heeft hun foute levering…

Dit bedrijf heeft hun foute levering onmiddellijk hersteld en per kerende post àlles héél erg goed en snel geregeld. De medewerkers waren attent en betrokken en het contact was vriendelijk en professioneel! Een goed voorbeeld van combinaties van kwaliteit en prijs en klantenservice! Petje af👏👏👏

April 23, 2026

Zag er prachtig uit

Zag er prachtig uit! Het waren 2 foto’s van honden op poster van 1.20x0.80. cm dus best grote foto’s maar haarscherp! Ligt ook wel aan de scherpte van de foto maar zou er zo weer bestellen!

April 17, 2026

The Trustpilot Experience