Ik heb een tuinposter besteld en die werd al na een paar dagen geleverd. Echt supersnel! De kwaliteit is erg goed en ik heb zelf een foto kunnen uitkiezen, wat het extra persoonlijk maakt. Nu alleen n... See more
See what reviewers are saying
Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... See more
Company replied
Alsof een hond het in de kont heeft gehad. Gevouwen ipv opgerold en de zijkant bijna gerafeld. Echter na deze review kosteloos een nieuwe ongekreukte poster ontvangen. Dat vind ik wel top.
Company replied
De communicatie met dit bedrijf verliep uitstekend; men was erg betrokken en persoonlijke aandacht stond hoog in hun vaandel. Het geleverde product met verkeerde afmetingen werd per kerende post verva... See more
Company details
Written by the company
Tuinposteropmaat.nl
Contact info
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle verzending en erg leuke poster!
Mooie posters
Snel geleverd en het ziet er mooi uit.
Snel geleverd en het ziet er mooi uit.
Kwaliteit is goed nu nog even ophangen.
Goede bezorging
Snelle bezorging en het artikel was heel goed verpakt.
Hier ben ik blij mee.
Mooi produkt.
Mooie tuinposter!
De poster is heel mooi. Ik had alleen op die 4 ogen gedrukt, maar dan verwijder je hem juist. Dat is jammer!
Verder wel tevreden.
Donderdag 29 januari heb ik een…
Geen contact.
Donderdag 29 januari heb ik een onvolledig pakket ontvangen via DHL.
Ik las dat je na 2 dagen kunt reageren bij vragen over je bestelling. Omdat ik in de factuur niet de volledige bestelling kon zien heb ik donderdag 29 januari en vrijdag 30 januari telefonisch contact gezocht met dit bedrijf. Telefoon werd opgenomen en vervolgens stond ik
30 minuten in de wacht zonder verdere informatie met wel een pauze muziekje.
Geen contact.
Vervolgens heb ik een mail gestuurd die ik retour kreeg omdat adres niet gevonden werd.
Vreemd omdat ik een bestaande mail van dit bedrijf beantwoorde.
Vandaag 31 januari krjjg ik bericht dat er een pakket deze dag wordt bezorgt door DHL. Hier in vind ik zware ijzeren bochten en tussenstukken,echter geen buizen om deze te verbinden. Deze staan niet in verhouding met de poster die hierin zou passen.
Graag kom ik in contact met een medewerker zodat we tot een oplossing kunnen komen. De aktie hiervoor zal van het bedrijf mieten komen ivm bovenstaand verhaal.

Reply from TuinposterOpMaat.nl
Poster ziet er goed uit en van degelijk…
Poster ziet er goed uit en van degelijk materiaal gemaakt
Prijs kwaliteit zeer goed
Prijs kwaliteit zeer goed. Aangenaam verrast door de inhoud en goede kwaliteit.
Foto perfectie 8
Foto perfectie
Alleen bij het openen van de plastic zak waar de buizen in zaten zat heel veel afgedraaid slijpsel in echt heel veel
Jammer had niet gehoeven mijn man heeft er een foto van gemaakt
Graag hierop letten!!
Gr Belinda
Uitstekende ervaring
Prima ervaring, heel erg tevreden met TuinposterOpMaat.
Goed en vlot contact gehad over de na levering.
Posters zien er mooi en goed uit.
Alles is prima verlopen!
Alles is prima verlopen!
EEnvoudig kunnen bestellen en betalen, foto meegezonden en 2 dagen later hadden we een mooie en degelijke tuinposter aan de muur hangen. Hartelijk bedankt!
Kwaliteit is geweldig
Hele snelle bezorging en wederom geweldige kwaliteit ! Toppie 👍
Mooie poster met heldere kleuren
Ik heb mijn eigen foto’s gebruikt en de posters zijn heel mooi geworden met heldere kleuren.
Nu hoop ik dat de kwaliteit en de kleuren goed blijven ook de komende jaren 🙏
Heel goede klachtenafhandeling
Ik heb een tuinposter besteld een vrij groot formaat. Helaas viel het resultaat nogal tegen.
Fantastische klantenservice.
Heb nu iets moois besteld van de waardebon die ik heb gekregen.
Heel fijn
snelle en correcte levering
Hele slechte service
Hele slechte service. Verkeerd formaat poster ontvangen. Zijn telefonisch niet bereikbaar. Ben al een week aan het mailen om het juiste formaat te krijgen. Sturen ze alleen op als je de foute retour hebt gestuurd met een label die je moet printen. Ik heb geen printer, maar dat is mijn probleem. Hele slechte service. Zij maken een fout en dan is het jouw probleem. Heel bijzonder.

Reply from TuinposterOpMaat.nl
De poster was heel mooi
De poster was heel mooi, en de levertijd aanzienlijk korter dan in eerste instantie aangegeven.
Ook na jaren buiten hangen nog steeds mooi…
Al jaren maken wij van de vakantie huisjes tuinposters. Altijd bij tuinpostersopmaat want die zijn ook na jaren buiten hangen nog steeds mooi.
Poster Boeddha
Info op web en verzending en betaling prima.
Poster voldoet grotendeels aan mijn wensen, kleur prima.
Jammer dat de ringen niet op dezelfde afstand van de hoeken zaten.
Een ring heeft een lichte vouw in de hoek gemaakt.
The Trustpilot Experience