See what reviewers are saying
En oikein ymmärrä noita ykköstähtiä vai onko minulla ollut vain hyvä tuuri. Olen nimittäin tilannut tuolta toista kymmentä kertaa erilaisia asioita. Toimitukset ovat olleet nopeita, ei tosin 24 tuntia... See more
Useita ostoksia
Tuontitukku oli minulle uusi tuttavuus ja suhtauduin siihen alkuun varauksella, kuten kaikkiin verkkokauppoihin. Toimittaja on kuitenkin osoittautunut luotettavaksi. Tilaukset on toimitettu luvatussa aikataulussa ja kertaalleen minun piti soittaa yhtiön asiakaspalveluun, jossa minua palveli oikein ystävällinen nainen ja asia saatiin hoidettua heti kuntoon. Ei moitteen sanaa.
Loistavaa palvelua
Tilasin alunperin hiukka vääränlaisen tuotteen ja olin yhteydessä aspaan ja alle vrk oli uusi osa postista haettavissa . Loistavaa ja nopeaa palvelua. Kiitos. Myös vaihdot ja palautukset toimivat loistavasti 🔥suosittelen.
Tilasin tuotteen jossa oli puuttelinen…
Tilasin tuotteen jossa oli puuttelinen esittelyteksi. Ei siis soveltunutkaan omaan käyttöön. Laitoin asiasta pienimuotoista reklamaatiota sähköpostilla, johon ei kuitenkaan koskaan viitsitty vastata. Sähköposti kuitenkin luettiin, koska tuotekuvausta muutettiin sen jälkeen.
Huvittavinta tässä on se, kun arvostelin tuotteen uudestaan tuotesivuille jossa annoin ”palvelu/toimitus” yhden tähden ja kerroin asiallisesti ettei nyt mennyt ihan nappiin, niin arvostelu on poistettu heidän toimestaan myöhemmin.
Ensimmäisessä arvostelussa luulin että tuote on huono(ei vain soveltunut käyttötarkoitukseen) ja tuohtuneena annoin tuotteelle yhden tähden ja ”palvelu/toimitus” viisi tähteä(toimitus oli nopea) niin se on jätetty kuitenkin näkyviin :)
Jospa täältä ei tuontitukku pääse arvosteluja poistamaan!
Tilasin alennuksesta lumikolan
Tilasin alennuksesta lumikolan. Tuli runko jyrsittynä kotiin, juuri ne kohdat "pakkausmateriaalin" peitossa, ettei näkyvissä muutoin, kun vasta purki materiaalista.
Asiakaspalveluun laitettu jo 3 sähköpostia, eivät vastaa viesteihin.
Toimitus oli sentään nopea, siitä plussa.
Tuotteet olivat kuten kuvauksessa ja…
Tuotteet olivat kuten kuvauksessa ja toimitus oli nopea.
Erittäin nopea ja hyvät hinnat.
Erittäin nopea ja hyvät hinnat.
Paketille tuli myös kotiinkuljetus (vaikka olinkin maksanut vain pakettipisteeseen, kiva juttu!).
Sekä kiitos yllätyksestä!
Ilmeisesti kiinalaisten verkkokauppa
Ilmeisesti kiinalaisten verkkokauppa. Tuote aivan muuta kuin mitä tilasin. Pakosta yksi tähti.
Perheyhtiö. Isopahkalat voisivat alkaa toimia asianmukaisesti.
Tilauksen osa tuotteista aivan muuta…
Tilauksen osa tuotteista aivan muuta mitä pitäisi. Esimerkiksi 16mm kierteellä oleva polttoaine hana aivan jotain muuta, mitä pitäisi, kierre aivan jotain muuta kuin 16mm1x5 tuote vastasi jotain 18mm kierrettä eivät vaivaudu edes vastaamaan reklamaatioon vaikka kaksi kertaa ollut yhteydessä. Sitten oli puuttellisia tuotteita. Ei enää jatkoon, halvemmalla saa temusta jos tarvii kokeilla onnea ovatko käypäsiä
Yritys ei vastaa tuotteistaan
Yritys ei vastaa tuotteistaan. Takuu mennyt umpeen, mutta tuotteella aina valmistajan takuu pidempään ja toimintatakuu myös. En osta täältä enää mitään
Huippu asiakaspalvelu
Tilasin ilmastointilaitteen pahimpaan tuskaan helteistä johtuen, joka saapui nopeasti vaikka Matkahuolto vaihtelikin lennosta toimitusaikaa. Samainen kuljetus käsitteli pakettia varomattomasti päätellen siitä että ilmastointilaitteessa oli rikkinäinäisiä osia, mutta Tuontitukun asiakaspalvelulle 6/5 tähteä palautuksen järjestämisessä veloituksetta. Katson jatkossakin Tuontitukun valikoimaa kun tarve tulee, johtuen näin myönteisestä asiakaskokemuksesta.
Tuotteen puute varastosta voitaisiin ilmoittaa nopeammin.
Tilasin tuotteen maanantai tiistai välisenä iltana, luettuani jostain toimituksen tulevan 1-2 pv kuluessa.
Tuotteeni oli merkitty "käsittelyssä" tilaan perjantaihin saakka, jonka jälkeen mystisesti tilaus olikin "peruutettu".
Minulle ei tästä ilmoitettu millään tavalla, mutta sain kumminkin tiedon vasta kyseltyäni puhelimitse tilannetta.
Tälläinen ei minulle menettele, ei mene jatkoon verkkokauppa.
Nopea toimitus ja tuotteet sitä mitä…
Nopea toimitus ja tuotteet sitä mitä pitikin.
Tilauksesta puuttuu tuotteita
Tilauksesta puuttuu tuotteita.
Toimitettu väärä kappalemäärä myös samalla tiluksella.
Tuotekuvat eivät vastanneet tuotetta.
Älkää tuhlatko aikaanne tähän verkkokauppaan.
Ostin elokuu 2023 Savoa 85 ltr 12…
Ostin elokuu 2023 Savoa 85 ltr 12 voltin jääkaapin kesämökille.Kesti tasaan 1,5 vuotta. takuu 1v.Hyvin ovat laskeneet keston.
Suosittelen
Laaja valikoima, nopea toimitus, kilpailukykyiset hinnat, ja kaupan päälle tuli mukava yllätys :)
Bra pris, hyfsad leveranstid
+ Bra pris och hyfsad leveranstid med tanke på att det var mitt i julhandeln.
- Att det inte erbjöds sätt att spåra leveransen.
Nopein toimitus
Nopein toimitus. Halvimmat hinnat. Ainakin minun ostamat tuotteet. Säästin 50€ verrattuna suomalaisiin yrityksiin. Tunti tilauksen jälkeen se oli jo käsitelty ja pakattu. Pari tuntia myöhemmin jo kuljetus yrityksellä. Vastaavaan en ole ennen törmännyt. Ja tavara oli OnePlus taattua laatua.
Tuotteet ovat kuvauksen mukaisia
Tuotteet ovat kuvauksen mukaisia, ja ne melkein olivat jo pakattu ja lähetetty, kun tilaus oli vasta ilmassa :D <3
Asiakaspalvelu on joustavaa.
En tiedä tämän parempaa verkkokauppaa.
Tuotetiedoissa annetaan olettaa että…
Tuotetiedoissa annetaan olettaa että SNZB-02D anturin voisi laittaa saunaan. Ei kyllä voi. Muutenkin tekstit mitä sattuu.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.