Company details
Written by the company
Välkommen till Tyger & Textil – Din destination för kvalitetstyger och kreativ inspiration! Tyger & Textil är ett passionerat företag, dedikerat till att leverera en exceptionell upplevelse för alla som älskar textilier och hantverk. Grundat på en djup passion för sömnad och tygkonst är vi engagerade i att erbjuda det bästa urvalet av material – oavsett om du är professionell designer, hantverkare eller DIY-entusiast. Ett brett urval av tyger Vårt omfattande sortiment sträcker sig från klassisk bomull, elegant siden och varm ull till moderna syntetiska material och hållbara alternativ. Vi är stolta över att kunna erbjuda tyger som passar alla smaker och projekt, inklusive modeplagg, heminredning, barnkläder och mycket mer. Letar du efter det perfekta tyget till en skräddarsydd klänning eller material till ditt nästa quiltprojekt, har vi något som kommer att inspirera din kreativitet. Kvalitet och stort urval från närområdet Hos Tyger & Textil förstår vi vikten av kvalitet. Därför handplockar vi noggrant våra tyger från pålitliga producenter och designers så nära Sverige som möjligt. Vi strävar efter att hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna inom textilier, samtidigt som vi värnar om klassiska och tidlösa material. Mer än en butik – ett community Vi är mer än bara en butik – vi är ett community. Genom våra workshops, tutorials via bloggen och sociala medieplattformar som Instagram och Facebook uppmuntrar vi till att dela idéer, tips och inspiration. Vårt mål är att skapa en plats där kreativiteten blomstrar och där varje kund känner sig stöttad i sin hantverksresa. Fokus på kundservice Kundservice är kärnan i allt vi gör. Vårt dedikerade team är alltid redo att hjälpa dig att hitta precis det du söker och att besvara alla frågor du kan ha. Vi förstår att varje kund är unik och vi strävar efter att erbjuda en personlig och uppmärksam service varje gång. Din feedback på Trustpilot Besök oss på Trustpilot för att läsa recensioner från våra många nöjda kunder – eller lämna ditt eget omdöme. Din åsikt är ovärderlig för oss och hjälper oss att utvecklas och växa.Besök Tyger & Textil Upplev Tyger & Textil – där kvalitet, urval och service går hand i hand. Besök oss online och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina kreativa drömmar!
Contact info
Oktobervej 51C, 8210, Aarhus, Denmark
- +45 70 60 59 52
- Info@tygerochtextil.se
- tygerochtextil.se
People also looked at
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.