Zorg achteruit sinds vertrek Dokter Jan van der Wal
Grote teleurstelling na overname van onze vertrouwde huisartsenpraktijk Jan van der Wal.
Enkele maanden geleden ontvingen wij een brief waarin stond dat onze huisartsenpraktijk zou worden overgenomen. In die brief werd nadrukkelijk vermeld dat er niets zou veranderen. Helaas is het tegendeel waar.
Onze vaste huisarts Jan van der Wal, die nog ruim drie jaar werkzaam zou blijven, lijkt niet meer beschikbaar. Tot mijn grote teleurstelling lukt het mij niet meer om een afspraak met hem te maken. Sinds de overname, nu onder de naam Uw Huisarts (Berenstein), is de zorg merkbaar achteruitgegaan.
De wachttijden aan de telefoon zijn enorm lang, soms wordt de verbinding zelfs verbroken. Ook het contact aan de balie verloopt moeizaam. Toen er een verdacht plekje op mijn huid werd ontdekt, kreeg ik geen verwijsbrief voor de dermatoloog.
Vandaag had ik opnieuw een nare ervaring: ik zit van kop tot teen onder de netelroos. Dit keer kreeg ik wél een verwijsbrief, maar voor de kinderafdeling van het Juliana Kinderziekenhuis(!).
Alsof dat nog niet genoeg was, bleek dat de belangrijke medicijnen helemaal niet waren uitgeschreven, alleen de zalf. Daarop moest ik opnieuw bellen, met ruim zeven wachtenden vóór mij, wat me nog eens een kwartier extra kostte.
Dit soort fouten tast het vertrouwen enorm aan. Ik vraag me oprecht af hoeveel ervaring en kennis er nog in de praktijk aanwezig is. Het is triest om te zien hoe een praktijk waar Jan van der Wal jarenlang zijn hart en ziel in heeft gestoken, zo achteruitgaat.
Dokter Jan van der Wal, ik ga u enorm missen. U betekende veel voor mij, en, zo te lezen op Facebook, voor velen.
#janvanderwalhuisarts #uwhuisarts #teleurstelling #zorg #uwhuisartsberesteinlaan #huisartsberesteinlaan #Jvanderwalhuisarts #janvanderwal
October 23, 2025
Unprompted review