See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

In het begin was het geweldig een meneer Mark hielp heel vriendelijk. Op een gegeven moment was er iets helemaal niet bezorgt , bellen bellen, bellen wat blijkt ze zijn niet telefonisch meer bereikbaa... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vandaag site gesloten ? er zijn 0 lopende veilingen??? vroeger ging alles goed, iets dat niet werkte werd vlot opnieuw gestuurd. rond juni werd niet alle aantallen geleverd wegens geen stock, geld... See more

Rated 1 out of 5 stars

De levering wordt niet nagekomen . 12-5-2015 nu nog niks gehoord. zou 12 tot 14 weken duren meerde malen gemaild geen antwoordt terug gekregen. Meeder malen gebeld Belofte gemaakt .... See more

Rated 1 out of 5 stars

Uitbieden.nl laat via Graydon een deurwaarder op ons minderjarig kind afsturen omdat hij zogenaamd een veiling gewonnen zou hebben. Wij hebben diverse malen bij Uitbieden.nl en Graydon geklaagd, m... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Zeer snel en goede services omtrent artikel action camera

Had een action camera besteld daarvan was de accu discutabel.
Hier op gereageerd met uitbieden.nl en ze stuurden mij per direct een nieuwe op zonder enige kosten die prima voldeed aan mijn verwachtingen.
Voor mij geen negatieven berichten maar juist positief door zo adequaat op te treden naar de klanten toe vind ik top.

met vriendelijke groet Tim

January 9, 2018

Niet te vertrouwen.

Wat een belachelijke bedrijfsvoering heeft uitbieden, dacht een handig horloge te bestellen, maar bij levering was deze te klein, heb hem retiur gestuurd en krijg hem net zo hard weer terug gestuurd en word nu door de deurwaarder aangeschreven omdat ik niet betaald zou hebben. Waardeloos bedrijf

December 11, 2017

Wat een oplichters

Wat een oplichters, je krijgt heel wat anders dan wat je besteld of wint, allemaal imitatietroep , tientallen euro’s duurder, terwijl et allemaal AliExpress spullen zijn. Never nooit meer

November 9, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Powerbank van Uitbieden

5 maart op uitbieden een powerbank van 8800 mAh 'gewonnen' voor 9 euro. Powerbank geleverd op dinsdag 7 maart en wat blijkt powerbank functioneert niet. Geheel opgeladen alle lampjes branden en aangesloten aan mijn Samsung S5 en de powerbank valt uit. Meerdere malen geprobeerd maar helaas NIKS. Toe heb ik dezelfde een mail gestuurd naar UITBIEDEN.NL en ik kreeg binnen een uur een reactie dat er een nieuwe powerbank zou worden opgestuurd zonder verdere kosten en ik hoefde de kapotte powerbank NIET terug te sturen. Vandaag 9 maart de nieuwe powerbank ontvangen en wat blijkt?
Deze werkt zoals het moet. UITBIEDEN.NL bedankt voor deze super service. en nee ik ben geen medewerker van UITBIEDEN maar gewoon een koopjes jagers zoals zovele hier!

mvg Lis Hool

March 9, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters niets bestellen via deze site

Heel slecht heb er ooit 1 head set gekocht en betaald volgens uitbieden.nl heb ik er 4 besteld deze zijn nooit geleverd maar heb ik wel een rekening voor gekregen. Uitbieden.nl is niet bereikbaar en besteden hun financiën uit aan een 3e partij hier de situatie uitgelegd en het zou worden opgelost. Ondertussen zit ik nu met 2 deurwaarders die voor uitbieden.nl proberen te incasseren .....en uitbieden.nl geeft niet thuis, ik vermoed een vorm van oplichting spook facturen en daarop deurwaarders sturen geen zaken doen met deze firma raad ik aan.

March 8, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Leveren niet wat ze aanbieden

Ik had een adaptor voor apple tablet naar usb besteld en kreeg totaal iets anders , nu is dit item nergens meer te vinden op hun side en beweren ze dat ik het juiste heb gekregen , en daarmee moet ik het maar doen , de eerste keer dat ze die prul hadden opgestuurd had ik er een foto bijgedaan en een zekere Marc gaf de fout toe en nu een zekere Marcel die beweerd dat dit wel het juiste is . Ik heb het opgegeven zoals ze verlangen zeker , maar heb wel een mail gestuurd om mij uit hun klantenbestand te wissen . Ik hoop dat vele mij volgen.

February 14, 2017

50% terugbetaling na defect artikel binnen 2 maanden

Op 22 november 2016 de Sports in Ear Bluetooth 4.0 S530 Headset met Noise Control gekocht. Bij binnenkomst bleek het een eenvoudig model te zijn maar goed genoeg waar ik het voor nodig heb. Echter binnen 2 maanden was deze stuk, wilde niet meer aan. Dit gemeld aan uitbieden en zij lieten mij weten geen vervangend product te hebben en dat ze dus 50% van de aanschafprijs gingen terugbetalen. Daar ga ik niet mee akkoord, krijg ik daarna de volgende mail:
aangezien u het product in twee manden in gebruik heeft gehad is het niet mogelijk om het volledig bedrag aan u te retourneren vandaar de wettelijke restwaarde.

Dit bedrijf heeft echt nog nooit gehoord van 2 jaar wettelijke garantie.

Ik hoop dat dit bedrijf zo snel mogelijk aangepakt gaat worden zodat ze niets meer mogen/kunnen verkopen.

January 18, 2017

ander product

ze hebben me een verkeerd product geleverd.
Zal nu wachten of ze mijn klacht aanvaarden. Ik vraag ofwel het juiste product of mijn geld terug.

December 28, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Geen levering en na een tijdje geen reacties meer: oplichters denk ik.

Ik heb een 3 zaken besteld. Geen enkele is aangekomen. Ik heb een mail gestuurd waarop een antwoord kwam: check bij de buren en verifieer adres. Heb ik gedaan, ik heb het gemeld. Vervolgens enkele mails gestuurd waarop geen reactie meer komt. Ik denk dat het gewoon oplichters zijn. Het was gelukkig niet voor veel geld.
Michel

December 23, 2016

Oplichters

Regelrechte oplichters. Ze beloven snel te leveren. Maar leveren niet . Laat staan binnen de beloofde termijn. Vervolgens krijg je niks te horen. Bereikbaar zijn ze niet. Ik heb in 3 dagen tijd waarop ze zeggen telefonisch bereikbaar te zijn nu 38 keer gebeld. Maar er wordt niet opgenomen. Heb 3 keer gemaild,maar geen enkele reactie. Zelfs via Facebook een vraag gesteld ,maar geen reactie. Volgende week mijn geld maar ff ophalen daar

December 2, 2016

Éenmaal en nooit meer

Pas op dit zijn leugenaars! Beloven snelle levering, niets is minder waar. Beloven geld terug te storten en houden je dan aan het lijntje om dan rommelproducten in beschadigde verpakking te leveren.

September 14, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Uitbieden klanten service Toppie

Ik heb goed ervaring met uitbieden klanten service. gehad. Hij(Marcel) helpt me goed en mijn probleem snel opgelost. Dank u wel Marcel (klanten service van uitbieden.nl)

September 7, 2016

Voel mij opgelicht

Ik heb 2weken geleden 2 usb hub besteld maar nog steeds niks ontvangen ze adverteren dat als je iets koopt dan heb je het de andere dag in huis niet dus krijg geen email of niks.
Maar ik laat het er niet bij zitten.
Niets kopen daar mensen.

August 21, 2016

Semi-oplichters

Kwam op de site een 'aanbieding' tegen voor een bluetooth koptelefoon, de HBS 800. Volgens de site een goede aanbieding, i.p.v. € 70 maar € 9,95. Om te kijken wat het precies voor koptelefoon was even gezocht op HBS 800, en dat leverde me de LG HBS 800 op, die inderdaad overal te koop stond voor rond de € 70. Het leek inderdaad een superaanbieding, dus maar een exemplaar besteld. Maar werd een grote teleurstelling. De geleverde koptelefoon werkt inderdaad wel, maar is zeker niet de LG versie, maar gewoon een fake van aliexpress.com.
Het meest geniepige is toch wel dat ze een soort van handleiding erbij hebben zitten die lijkt op die van de LG, maar waar in de handleiding wordt gesproken over het ANC knopje (ANC = Active Noise Cancellation), is deze totaal niet te vinden op geleverde koptelefoon.

Al met al was dit dus een voorbeeld Te Goed Om Waar Te Zijn, en moet ik helaas bekennen dat ik er dit keer ook ingetuind ben.

July 8, 2016

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look