Wij hebben het heengaan van onze dochter mogen vieren met Cromboom, en het was van het eerste moment tot lang erna helemaal juist. David voelde meteen aan wat wij wilden. De viering was zo... See more
See what reviewers are saying
Uitvaartzorg Cromboom heeft recent de begrafenissen van mijn ouders verzorgd. Beide uitvaarten werden met veel zorg en aandacht voorbereid en uitgevoerd. Ondanks het verdriet, waren het mooie moment... See more
als "jonge" gast in de stiel heeft david dit tot in de puntjes perfect uitgevoerd. toen onze papa ging wisten we niet goed wat te verwachtte en maakten we ons zorgen over het verloop van de begrafen... See more
David is een heel empathisch persoon,met luisterend oor. Heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. Denkt mee om alzo de laatste wens v/d overledene en familie res... See more
Company details
Written by the company
De levensweg die we bewandelen gaat gepaard met heel wat gebeurtenissen. Warme, plezierige gebeurtenissen, maar ook minder fijne momenten kruisen ons leven. Het overlijden van een naaste staat ons allen te wachten tijdens deze tocht. Een moeilijke periode waarin verdriet gesteund wordt door de mooie herinneringen. Het ontnemen van een dierbare, brengt helaas ook vele vragen en de regeling van praktische zaken met zich mee. Verdriet wegnemen kunnen wij helaas niet. Wat wij wel kunnen, is het draaglijker te maken door samen met u, de familie, de nabestaanden, te zorgen voor een mooi en warm afscheid.
Contact info
Dorpstraat 533A / Kiewitstraat 40, 3061 / 3070, Leefdaal / Kortenberg, Belgium
- 026884494
- Info@uitvaartzorgcromboom.be
- uitvaartzorgcromboom.be
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geen mooier afscheid kunnen wensen
David heeft de begrafenis van mijn lieve oma van het begin tot het einde geregeld. Mijn oma heeft een prachtig afscheid gekregen. Niets op aan te merken en allemaal heel professioneel. Er lag ook een roos op haar kussen in het rusthuis en dat vergeet ik nooit meer (van David). Het plaatje klopte en het is echt een aanrader. Alles verliep enorm vlot en we werden heel goed begeleid.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.