Jeg har brugt UJS Biler i flere år nu, og de skuffer aldrig. De er effektive, prisen holder altid, og kommunikationen undervejs er fremragende. Jeg sætter stor pris på, at de samarbejder med Teknologi... See more
See what reviewers are saying
Den største anbefaling til UJS Biler i Viborg! Jeg var på udkig efter en Kia Optima, og søgte hos UJS Biler som havde lige den jeg drømte om. Helt fantastisk service fra start til slut. Efterfølge... See more
Ved 8,04 baht i servicecenteret var personen, der arbejdede på computeren, meget uhøflig og arrogant over for mig, smed sedlen med mit navn og telefonnummer i skraldespanden og bad mig om at komme væk... See more
Super god service! Har haft min bil på værksted og fik en fantastisk service hele vejen igennem. stor anbefaling herfra!
Altid god service
Altid god service, eneste minus er, at der er et par ting ved bilen, som aldrig har fungeret ordentligt. Flinke folk og god serviceaftale bortset fra ovenstående.
Dårlig service efter køb af ny bil
Vi er 3 piger som kommer fra Nibe, vi har hver købt ny bil / demo bil af UJS biler i Viborg fra Januar 2016 til Marts 2016.
Vi har hver især fået en god pris i handlen. Mine 2 piger har købt deres med en del ekstra udstyr, alle 3 biler fået undervognsbehandling.
Ca. 2mdr. efter mit køb fandt jeg ud af at mit venstre sidespejl ikke kunne drejes helt ud, da jeg kører turen til Viborg, og spejlet er sat på plads får jeg at vide at der er nogen som har rendt imod det, det var i hvert fald ikke noget der kunne være sket fra klargøringen. Pigerne har fået Radio / DAB og GPS, den med DAB manglede DAB antenne, og GPS´en ikke opdateret med nyeste software. Tagbøjler manglede beskyttelses lister, det tog kun måneder at få dem. Jeg havde bestilt en bagagerums bakke det tog 6uger at modtage den, (der brugte de en anden kunde til at aflevere den) Vinduerne på 2 af bilerne blev smurt ind i Tectyl efter brug af nedruldning, turen gik til Viborg hvor de blev afrenset, MEN ugen efter var de sat til igen, Det er så der hvor servicen hopper af, vi er nødt til at bruge en fridag og køre til Viborg igen for afrensning af 2 biler, de vil ikke garantere at det ikke kommer igen, hvor mange gange skal man acceptere dette, hvis det ikke kan afrenses ordentlig?? det vil de ikke garantere. Jeg undrer mig meget over at de kan skrive i en mail at man til enhver tid kan bruge en anden Kia forhandler til at løse evt. problemer, når man så får et, trækker de i land.
2 stjerner skyldes udelukkende at prisen for bilerne har været gode, men værkstedet er ikke noget at råbe hurra for.