Ulvedal Ost Reviews 56

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hvad gør man, når man ligger hjemme og efter operation ikke har mulighed for at danse rundt i det fri? Ost skal man da have, altså som i det SKAL man da. Sagen er klar, nettet, ulvedal-ost.dk har å... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte deres madspild tapas oste pakke og tapas tilbehør fra Ulvedal ost som skulle bruges til en fødselsdag. 2 dages levering grundet Black Friday Men det jeg modtog var virkelig lækkert o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et godt tapas oste udvalg, kort før Pinse. Ulvedal Ost lovede på deres hjemmeside at det ville ankomme inden weekenden, så da jeg dagen efter fik at vide (fra PostNord) at det først ville... See more

Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte blandt flere produkter en Salami Milano, som vi også købte i november 2022. Billedet på hjemmesiden viste den Salami Milano af mærket Cavour. Den Salami vi fik tilsendt var en anden ty... See more

Company replied

Company details

1. Cheese Shop
  2. Catering Food and Drink Supplier
  3. Cheese Manufacturer
  4. Wine Wholesaler and Importer

Written by the company

Ulvedal Ost -Fordi livet er for kort til ost der ikke smager af noget! Mit navn er John Mathiasen, jeg startede som ostehandler i 1973. Interessen for handel kommer fra barnsben, hvor jeg solgte jordbær på torvet i Vejle, som 8 årig. Ulvedal Ost startede i 1986 hjemme på min gård Ulvedal i Egtved. Jeg lagde ud med 2 ostebiler, som kørte til torvedage. I 1987 byggede jeg lager på vores nuværende adresse i Egtved. Men tiderne bliver mere vanskelige for torvehandlerne og jeg må tænke i nye muligheder, så den sidste torvebil bliver solgt i 2005. I 2004 begynder Ulvedal så småt at importere oste, først fra Frankrig, og hurtigt følger Spanien, Italien og Holland med. Jeg fik interesse for de mange lækre specialiteter som vi har i Europa, og tænkte; dem skal alle have lov at få glæde af. Ulvedals sortiment blev herefter udvidet, så kunderne kunne få den komplette osteoplevelse ved Ulvedal ost. Igennem årene har jeg fundet mange nye lande med spændende oste og specialiteter, og listen vokser stadig med nye delikate produkter fra hele Europa. Mine ferier bruger jeg, på at besøge producenter af oste, vine og specialiteter. Jeg nyder at finde nye varer, som jeg kan få lov at dele med mine kunder. Ulvedals egne oste – fra min kærlighed til osten og ud til dit bord Gennem mit liv med ost har Jeg opnået en større og større passion for ost, som smager af noget. Mit motto: Livet er for kort til ost der ikke smager af noget. Hos Ulvedal, modner vi selv vores egne oste, og gennem årerne har jeg opfundet forskellige måder, at modne vores oste på. Vores oste bliver modnet på træhylder hvor de vendes pr. håndkraft. Luftfugtigheden og den rigtige bakterieflora er med til, at give den helt unikke smag i Ulvedal oste. Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet, smag og service, for jeg sætter en stor ære i at give den fuldendte smagsoplevelse. Velbekomme John Skovdall Mathiasen

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har blandt andet købt tapas ost fra…

Jeg har blandt andet købt tapas ost fra ulvedal ost 3 gange, fantastiske oste stort udvalg, bedre findes ikke, samt en rigtig god service og hurtig levering til døren i termo kasse med køle poser, tusind tak.

August 5, 2022

Hej Alice

Tusind tak for din anmeldelse, det beyder rigtig meget for os at du vil dele din oplevelse med andre, så de kan se vi er et trygt og godt sted at handle.

Rated 5 out of 5 stars

En helt fantastisk oplevelse at åbne…

En helt fantastisk oplevelse at åbne kasse med undgå madspild oste. Ostene var lækker og vi fik prøvet oste som vi ellers ikke ville købe, og derved åbnede der sig en helt ny osteverden.

July 23, 2022

Hej Gitte

Hvor er det pragtduldt at høre, i har haft en sanselig og smagfuld oplevelse, sådan har vi det med vores oste hver dag, det er så spændende at se hvad verden har at nyde på af forskellige smage og oplevelser.

Vi glæder os til at forkæle jeres smagsløg en anden gang.

De bedste hilsner

Har købt 5 kg forskellige oste

Har købt 5 kg forskellige oste. Det varer lidt før vi har været dem alle igennem. Ind
til nu er vi meget begejstret.

April 30, 2022

Hej Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse og din deling af oplevelsen på Facebook.

Vi er rigtig glade for du har ville tage dig tid, til at dele din oplevelse med andre der vil handle med Ulvedal Ost

Service udover det sædvanlige

Service udover det sædvanlige. Jeg havde bestilt ost, som var på hjemmesiden, men som først blev til salg nogle dage efter. Så blev min faktura under 500 kr og så skulle jeg betale fragt, men nej, den tog Ulvedal sig af. God service og særdeles gode oste uhm.

April 18, 2022

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at høre vi har kunne give dig en god oplevelse.

Jeg håber ostene faldt i din smag og i fik nydt en god ostemad i påsken.

Rated 5 out of 5 stars

helt igennem fantastiske oste og…

helt igennem fantastiske oste og fremragende service på ingen måde sidste gang jeg bestiller :)

February 7, 2022

Hej Allan

Tusind tak for din skønne anmeldelse, både her og på Facebook.

Vi glæder os til at bringe nye smagsoplevelser til dit bord.

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt levering af sublime varer

Perfekt levering af sublime varer. Man har ikke levet livet fuldt, før man har smagt Ulvedals røgede blåskimmel!

January 29, 2022

Hej Ole

Tusind tak for din rosende anmeldelse, hvor er det dejligt, at høre om din oplevelse.

Vi glæder os til at fylde dit bord med endnu flere smagsoplevelser fra Ulvedal.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og super indpakning

Hurtig levering og super indpakning! Det er meget lækre oste. Har lige bestilt "Den skæve kasse" for 2. gang med så dejlige forskellige oste!

January 18, 2022

Hej Bodil

Tusind tak for din anmeldelse, hvor er det da dejligt at høre om dine oplevelser, og tusind tak fordi du hjælper os med at bekæmpe madspild, det betyder virkelig meget.

Vi ser frem til at sende nye spændende oste til dig i fremtiden.

med venlig hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk hurtig og fin levering af…

Fantastisk hurtig og fin levering af spændende og lækre oste.

January 11, 2022

Hej Gorm

Tusind tak for din skønne anmeldelse.

Vi værdsætter rigtig højt at du vil bruge din tid på at fortælle andre om din oplevelse.

Meget tilfreds

Har d.d. modtaget min pakke med ost, hurtig levering, fin kundeservice og ostene smagte rigtig godt, er meget tilfreds, vil helt sikkert bestille hos dem igen. Ostene var virkelig pakket godt ind, ovenikøbet med tøris. Mange tak.

January 6, 2022

Kære Steffie

Tusind tak for din rosende anmeldelse, både her og på facebook, det værdsætter vi højt, det er altid en stor fornøjelse for os, at høre om kundernes oplevelser.

Mange hilsner

Fantastisk

Så fantastisk oplevelse for os der elsker oste, og super service, vi glæder os til hver kasse,. TAK FOR OST

December 22, 2021

Kære Ulla

Tusind tak for din rosende anmeldelse, det er os altid en stor fornøjelse at høre om kundernes gode oplevelser.

Rigtig godt nytår

Mange hilsner

Rated 2 out of 5 stars

Bestilte 2 madspild kasser af…

Bestilte 2 madspild kasser af forskellige skære oste plus en blandet. Men jeg tænkte jeg ville få mig en oplevelse.

Det var en ren skuffelse, efter at åbne op og se der var 8 alm skære oste og 3 special oste, der ud fra vægt havde koste 80 kr stykket

Hvordan kan det være madspild, ostene var ikke engang for gamle, og tog endda 1 uge om at komme frem.

Det er da 100% det dårligste scam og så åbenlyst at man nærmest bagefter kun kan tænke, det må da være en joke.

Jeg er rystet

August 18, 2021

Hej Nikolaj
Jeg beklager rigtig meget du har haft en dårlig oplevelse med vores madspildskasser.
Det ville have hjulpet os, hvis du havde kontaktet os, så vi havde haft en mulighed for at reagere, inden denne meget triste anmeldelse.

Vores madspildskasser er ikke scam, det er oste, som ikke overholder vægt normer, kan være trykket, eller udgår af vores sortiment, og andre gange fylder vi op med helt almindelig varer, for at give vores kunder en prøveoplevelse af vores yndlingsoste.
Jeg forstår ikke lige din beregning på vægten, for vi sørger altid for at vores kasser ikke er undervægtige, og kassen indeholder specialoste, som fx. fedtfattig, ØKO, ekstra lagret, kommen, etc. som normalvis, har en meget højere kg pris, end en helt almindelig 45+ mellemlagret skæreost, vi gør alt for at sikre ost, at kunden får ekstra fordele ved kassen.

Da vi selv lagrer vores oste, bliver de først datomærket når de bliver skåret op, madspild er i osteverdenen ikke datovarer, men andre årsager, som fx. at styrken er for mild/blevet for stærk, skæv facon, vægt etc.
Så det du får er 100% salgsbare produkter, der ikke har de rigtige krav til deres varebeskrivelse.

Du har bestilt en madspildskasse med skæreoste, som indeholder 4-5 forskellige skæreoste.
Udover det har du bestilt en madspildskasse med blandede oste, som indeholder 2-3 skæreoste og 2-3 tapasoste.
Så ud fra hvad du beskriver, har du modtaget, de varer du har bestilt.

Jeg beklager rigtig meget den lange leveringstid, det er ikke normalt, og du burde have haft din ordre en dag tidligere.
Som der står i vores betingelser, så afsender vi herfra Mandag, onsdag og torsdag, så den burde være afsendt om onsdagen og ikke først torsdag.

Vi beklager selvfølgelig at dine forventninger til vores produkter ikke er blevet indfriet, næste gang er du mere end velkommen til at ringe ind, så vi kan hjælpe dig med at vælge, produkter der passer til dine ønsker, og skal du købe madspildskasser, vil jeg anbefale dig at købe tapas madspildskassen, i stedet for den blandende, så du ikke får så mange forskellige skæreoste på en gang.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på vores mail post@ulvedal-ost.dk, eller ringe på 75 55 08 88 hvis du ønsker en god snak om din ordre, vi sætter en stor ære i at servicere vores kunder, hvis de ringer og er i tvivl, eller føler deres forventninger ikke er blevet indfriet.

Gode oste - fin service

For nylig købte vi forskellige oste hos Ulvedal.
Desværre var en af ostene ikke den, som vi havde bestilt. Da firmaet blev gjort opmærksom på fejlen, sendet man straks den rigtige vare, uden at kræve den tilsendte sendt tilbage.
Fin service og rigtig gode oste.

March 12, 2021

Hej Jørgen
Tusind tak for din skønne anmeldelse, det er os en fornøjelse at høre du har været tilfreds med vores service.
Vi gør vores bedste for at vores kunder altid får den bedste oplevelse både i smag og service.
Vi ser frem til at kunne give dig endnu flere smagsoplevelser med vore Ulvedal Oste.

De bedste hilsner
Ulvedal Ost ApS
Tudvadvej 1A
6040 Egtved

Tlf: +45 75 55 08 88
www.ulvedal-ost.dk

God oplevelse

Bestilte 3 oste i sidste uge. De sendte mandag. Havde det tirsdag. Indpakning var i orden og ostene ser fine ud. God købsoplevelse.

December 15, 2020

Hej Johnny
Tusind tak for din rosende anmeldelse, det er dejligt, at vores kunder også kan mærke vores vision, om den bedste kundeservice og mest kulinariske smagsoplevelse.

Vi ønsker dig og dine nærmeste en rigtig glædelig jul

Mange julehilsner

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt levering og hurtigt levering i…

Perfekt levering og hurtigt levering i en flot hvid køle termokassse tak for råd og vejledning 👍
Det er ikke sidste gang jeg handler der der var de vare jeg ledte efter

April 2, 2020

Hej Peter
Bedre sent end aldrig. 3 år efter din anmeldelse. Det er vores fornemmeste opgave, at give vores kunder en god oplevelse.
Mvh
John

Rated 3 out of 5 stars

Har indkøbt vaccumpakket skæreost i…

Har indkøbt vaccumpakket skæreost i stykker der skulle være på ca. 750 gram.
5 stykker ost havde en vægt på 3232 gram, hvor vægten skulle have været 3750 gram.
Det er en alt for stor manko.
Dette er ikke første gang at der er stor manko fra dette firma.

March 5, 2019

Hej Mogens

Det er jeg ked af og det du har helt ret, det er ikke i orden!!

Vi har taget din oplevelse til efterretning og kan se der er taste fejl i teksten,
der står ca 750g -der skal stå ca 650g

Som tak for at gøre os opmærksomme på problemet,
sender jeg dig en gave, som jeg håber kan være et lille plaster på såret.

Hilsen Jeanette, Ulvedal Ost

Rated 1 out of 5 stars

Skuffelse

Bestilte pasta fra Ulvedal Ost webshop og modtog disse hurtigt. Den ene pakke havde meget kort holdbarhed tilbage. Jeg skrev til webshoppen at jeg var skuffet over at modtage en pakke tørret pasta som hvis jeg hentede på postudlevering samme dag kun havde 20 dages holdbarhed. Deres svar var at de sendte varer indtil 21 dage før udløb uanset meget lang startholdbarhed.

February 25, 2017

Hej Lone

Kvaliteten skal selvfølgelig være i orden, uanset holdbarhed.
Vi vil derfor gerne tilbyde dig en ny pose pasta, efter eget valg
Send mig en besked på kontakt@ulvedal-netost.dk, så finder vi en løsning

Vh. Jeanette
Ulvedal Netost