Un Caffè Sverige Reviews 40

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Supergott kaffe. Varje kopp är en njutning. Härligt att mala själv & på det viset alltid få det bästa kaffet. Jag trodde innan detta köp att koffeinfritt kaffe inte var så gott, bara att det var bättr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jag köpte fitness-caffe första gången runt 2010. Trodde absolut inte att det fanns kvar. Men jag googlade på det och första alternativet som kom upp var er butik. Det var otroligt bra webbsida och... See more

Rated 4 out of 5 stars

Utmärkt kaffe som vanligt. För första gången var det lite problem med leveransen, men de löste det snabbt.

Company details

1. Coffee Store

Written by the company

Un Caffè har handplockat kaffe från dom bästa kafferosterierna runt om i Italien och samlat dom på en plats. Vi har smakat varje kaffesort i butiken för att garantera en hög kvalitet till våra kunder. Oavsett om du föredrar, bönor, malet kaffe eller koffeinfritt kaffe så hittar du allt i vårt sortiment.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kaffe i världsklass!

jätte gott kaffe, köpte både bönor och malt. Resulterat i att jag inte kan köpa kaffe i matbutiken då detta va så himla gott! kommer bli fler köp!:) snabb leverans och toppen service!

May 17, 2021

Hej Susanne,
Tack för ditt omdöme.
Vad glada vi blir att höra att du uppskattar vårt kaffe och upplevelsen att handla hos oss!

Rated 5 out of 5 stars

Hög kvalité och Snabb leverans!

Fitness kaffe/ hälsosamma kaffe har jag testat och jag var riktig nöjd, underbar smak när jag tillsatt med lite mjölk, kände mig jätte pigg.
Lätt att beställa och snabb leverans...
Starkt Rekommendera!!!

March 23, 2021

Hej Amen,
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du tyckte om vårt Fitnesskaffe och upplevelsen att handla hos oss!
Mvh/ Un Caffè

Positivt

Positivt, snabb leverans

March 22, 2021

Hej Rosanna,
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du blev nöjd med din upplevelse hos oss på Un Caffè!

Perfekt gåva till anställda

Mina anställda blev mycket glada när jag beställde hem ett kaffekitt till dem. Det gjordes enkelt via sajten, beställningarna kom hem snabbt och var fint paketerade. Och till sist: Kaffet var riktigt gott också!

March 2, 2021

Hej Jonas,
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att dina anställda blev glada när dom fick kaffekiten - och kul att ni tyckte om kaffet!

Un Caffé- Fitnesskaffe

Jag har testat Un Caffés Fitnesskaffe och är supernöjd. Stark smak av kaffe med en fräsch eftersmak av anis, lakrits och pepparmint. Supergott att ha mjölk i också! Så fort man börjar gymma så går blodcirkulationen igång och jag märker att jag svettas mer och snabbare på träningspassen när jag druckit kaffet strax innan träning. Har tidigare druckit mycket PWO och andra energidrycker men tycker det här funkar super som ett supplement då jag föredrar naturliga ingredienser. Rekommenderar starkt!

February 15, 2021

Hej Alexandra,
Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med vårt Fitnesskaffe!
Mvh/ Un Caffè

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt bra kaffe och toppleverans!

Kan starkt rekommendera Un Caffè. Unikt kaffe, enkelt att beställa och snabba leveranser.

January 18, 2021

Hej Andreas,
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du tyckte om kaffet och upplevelsen att handla hos oss!

Rated 5 out of 5 stars

Gott kaffe och snabb leverans!

Hej alla coffee lovers,

har testat Un Caffe's kaffe och rekommenderar det starkt. Snabb leverans och stjärna i kanten för medföljande choklad

January 18, 2021

Hej Nils,
Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss och uppskattade chokladen😃

Rated 5 out of 5 stars

Hög kvalité, snabb leverans och brett utbud

Snabb leverans, bra utbud och hög kvalité, supernöjd!

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss!

Gott kaffe

Jag köpte två olika bönor. Supergott! Trevlig upplevelse att få ett fint paket, snyggt packet med ett par chokladbitar i! Ska prova lite olika till dess jag hittar mina favoriter och sen börja prenumerera!👍

Reply from Un Caffè Sverige

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du tyckte om kaffet och att du vill börja prenumerera!

Rated 5 out of 5 stars

Jag har nu testat den hälsosamma kaffet…

Jag har nu testat den hälsosamma kaffet fitnesskaffe. Jag har tagit mediciner som gör mig konstant trött i över 20år, jag har därmed testat med alla möjliga vitaminer och äntligen hittat min grej. Min tjejkompis som ammar fick testa den och hon var också helt fascinerad. Det är 40% mindre koffeinhalt i den plus att den gör att jag minskat mina kaffekoppar under dagen med 75%. Nu ska jag testa deras prenumeration 😊👌🏻!

Hej Ximena,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att vårt Fitnesskaffe har hjälpt dig så mycket⭐️Det är verkligen en riktigt bra produkt som är uppskattad - vilket vi är jätteglada för!
Kul att du vill bli prenumerant också, vi ser fram emot att leverera mer kaffe till dig!
Vi önskar dig en fortsatt bra dag.

Rekommenderas

Mycket överraskad av ett jättegott kaffe och dessutom snabb leverans, rekommenderas!

December 30, 2020

Hej Robert,
Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att du tyckte om kaffet👌🏻✨
Ha en fortsatt fin dag!

Bra sortiment

Bra sortiment, Snabb och smidig leverans. Fitnesskaffet är något utöver det vanliga och rekommenderas starkt!

December 28, 2020

Hej Markus,
Vad roligt att du uppskattar vårt Fitnesskaffe👌🏻💪🏻och att du är nöjd med vårt sortiment!
Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment för att våra kunder ska kunna ta del av det bästa italienska kaffet – så håll utkik⭐️
Ha en fortsatt bra dag!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look