Unikke Begravelser Reviews 325

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Unikke Begravelser har været top professionelle hele vejen igennem min mors død og bisættelse. Vi har fået besked om alt hvad der var at tage stilling til. Og de har spurgt flere gange om alt er gå... See more

Company replied

Company replied

Company details

1. Funeral Director
  2. Funeral Home

Written by the company

Hvert menneske er unikt og det mener vi også deres begravelse eller bisættelse skal være. Vores bedemænd hjælper med alt det praktiske og administrative i den svære tid, og har altid hjertet med, så du kan føle dig tryg og i gode hænder. Vi sætter en ære i gennemsigtige og lave priser. Du kan helt uforpligtende se, hvad begravelsen koster med vores prisberegner. Vi hjælper både med begravelser og bisættelser med og uden ceremoni. Vi ved, hvor værdifuld tid og tryghed er i øjeblikke som disse. Derfor kan vores bedemænd besøge dig inden for få timer døgnet rundt, når du har brug for det mest. Vores hovedkontor er i Birkerød, men vi dækker hele hele Region Hovedstaden samt Roskilde og Greve.

5.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, at få hjælp i en svær tid pga., min mands bisættelse .Et firma der havde stor fokus på service, og ikke mindst fin indlevelse hos de pårørende. Stor ros herfra til alle der har støttet i en svær tid.
Tak

April 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mistede en engel og mødte en levende engel.

Jeg mistede min mand. Han blev kun 47 år og jeg selv er 41 år. Unikkebegravelser har hjulpet mig med alt i denne meget svære situation og en kvindelig medarbejder, en rigtig engel, hjalp mig igennem mit mareridt og gjorde oplevelsen så mild, let og smuk. Alt var perfekt.

March 30, 2026

Utrolig respektfuld oplevelse

Unikke begravelser gør deres allerbedste for at gribe de efterladte, der står i livets hårdeste situation.
De er yderst grundige gennem hele forløbet, og følger op på planen både før og efter begravelsen.
Det er rørende, så respektfulde deres bedemænd er.
Vores varmeste anbefalinger.

March 23, 2026

Profesionelle og respektfulde

En helt igennem positiv oplevelse. Fra første opkald til afsluttende samtale efter bisættelsen. Meget omsorgsfuld, omhyggelig og respektfuld vejledning og fremtræden hele vejen. Vi har følt os trygge og fulgt gennem det hele. Respektfuld behandling af både afdøde og pårørende og Bo er klar til at besvare alle spørgsmål undervejs og finde en løsning med det samme. Tak til de søde bedemænd Peter og Kasper. En virkelig dejlig oplevelse midt i en svær tid. Kan kun anbefale Bo og hans team. Tak!!

March 24, 2026

Kære Dorte

Tusind tak for din meget fine og varme anbefaling.

Det betyder meget for os at høre, at I har følt jer trygge og godt fulgt gennem hele forløbet – fra den første kontakt til tiden efter bisættelsen. Og tak også for dine ord om Peters og Kaspers indsats; dem giver jeg naturligvis videre til dem.

Tak for jeres tillid i en svær tid.

Bo, Peter og Kasper

Tusind tak til Unikke Begravelser

Jeg kontaktede Unikke Begravelser, da jeg havde oplevet en meget smuk bisættelse af en kær ven en måneds tid forinden. Jeg var ikke i tvivl om, at det helst skulle være Bo, der skulle forestå min mands bisættelse. Bo sagde straks ja, og jeg var meget lettet. Så kunne det ikke gøres bedre. Bo var hele vejen meget omsorgsfuld, empatisk, støttende og professionel. Jeg har været helt tryg og følt mig i gode hænder i den sværeste tid i mit liv. Der blev lyttet til alle mine ønsker, og alt kunne lade sig gøre. På den måde har jeg oplevet, at jeg har kunnet gøre alt det for min elskede mand, som jeg ved, han ville have sat stor pris på. Jeg vil bære mindet om en meget smuk og dybt personlig bisættelse med mig som et varmt og kært minde resten af mit liv. Jeg ved ikke, hvordan jeg skulle være kommet igennem denne svære tid uden Unikke Begravelser . En stor og dybfølt tak til Bo.

March 14, 2026

Kære Solveig

Tak for dine meget rørende ord – det gør et stort indtryk at læse din anbefaling.

Det betyder utrolig meget for mig, at du følte dig tryg hele vejen, og at vi sammen kunne skabe en personlig og smuk bisættelse, som var i din mands ånd. At høre, at det har givet dig et godt minde at bære med videre, er noget af det vigtigste i mit arbejde.

Tak for din store tillid og for at lade mig lede ceremonien – og for din dybfølte hilsen.

De varmeste hilsner
Bo 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Utrolig god og professionel hjælp i…

Utrolig god og professionel hjælp i hele forløbet.
Stor anbefaling herfra og stor tak til Berit og Bo

March 17, 2026

Kære Kirsten

Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse. Jeg er glad for vi fik lov til at hjælpe.

Bo og Berit

Rated 5 out of 5 stars

1) svarede på min henvendelse søndag…

1) svarede på min henvendelse søndag eftermiddag, uden det kostede ekstra
2) imødekommende overfor personlige/anderledes ønsker
3) evner den rette balance mellem at vise respekt og optræde naturligt

March 15, 2026

Kære Janne

Tusind tak for din flotte anbefaling. Det er dejligt at høre, at vi lykkedes med at imødekomme jeres ønsker på den rigtige møde :-)

Mange varme hilsner
Bo og Peter

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev mødt af professionelle…

Jeg blev mødt af professionelle ansatte, som var empatiske og omsorgsfuld. Jeg følte virkelig, at der blev arbejdet ud fra at de ønsker vi havde.
På intet tidspunkt var jeg i tvivl om, at der var opmærksomhed på ikke at presse mig til en løsning, der var ud over vores økonomiske formåen.

March 14, 2026

Kære Hanne

Tak for din meget flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at du følte det var jeres behov, der var i centrum - det er præcis det jeg synes er vigtigt :-)

Bo og Michael

Super oplevelse. Tak

Super fin oplevelse.

March 4, 2026

Kære Kim

Tak for din anbefaling og flotte 5 stjerner :-)

Bo, Berit og Michael

Omsorgsfuld og ordentlig

Jeg ved næsten ikke, hvordan man beskriver situationen, når man -som jeg, 2 gange indenfor 2 måneder har brug for en bedemand. Bo og hans dygtige crew hjalp med begge mine forældres bisættelser. Begge gange er jeg blevet mødt med forståelse, omsorg, empati og ordentlighed. Noget jeg virkeligt sætte pris på og særligt i så sårbar en tid.
Vi havde særlige ønsker til kistepynt, klistermærker på kisterne, ting i kisterne og spørgsmål om alt muligt andet. Alt blev taget seriøst, alt det vigtige kunne lade sig gøre og der er altid svar at få uanset tidspunkt.
Mine forældre havde nogle temmeligt brogede bekendtskaber og alle blev mødt og behandlet med respekt.
Jeg har ikke det store kendskab til priser på bedemænd/bisættelser, men så vidt jeg kan se er priserne mere end rimelige. Og man bliver ikke “bare glemt” når regningen er betalt. Der har stadigvæk været svar at hente efterfølgende.
Jeg kan kun anbefale Bo og alle de gode mennesker han har med sig. Og sige dem alle kæmpe tak for at gøre den officielle afsted så personlig som muligt

February 19, 2026

Kære Lykke

Af hjertet tak for din meget rørende og generøse anbefaling.

At skulle tage afsked med begge sine forældre indenfor så kort tid er en enorm belastning, og det betyder mere, end jeg kan beskrive, at du har følt dig mødt med omsorg, ordentlighed og respekt begge gange.

Det glæder mig særligt, at jeres personlige ønsker – både de små og de særlige – blev taget alvorligt, og at I oplevede, at alle blev mødt med samme respekt. Sådan skal det bare være :-)

Tak også for dine ord om vores priser og den fortsatte kontakt efterfølgende. Man skal aldrig føle sig “færdig”, bare fordi regningen er betalt.

Tak for tilliden – begge gange. Og endnu engang tak for din anbefaling, som rørte mig meget.

De varmeste hilsner
Bo og Michael

Profesionelle og imødekommende

Profesionelle og imødekommende, og en stor hjælp i en svær tid.

January 21, 2026

Kære Lene

Tak for din flotte anbefaling og for at vi fik lov til at hjælpe.

Bo, Berit og Peter

Rated 5 out of 5 stars

Den største anbefaling skal lyde

Den største anbefaling skal lyde til Unikke Begravelser og deres medarbejdere. I en svær tid har de udvist en helt utrolig professionalisme, omsorg og respekt.

Særligt vil jeg fremhæve Michael - han har simpelthen været det mest respektfulde, venlige og empatiske menneske, jeg nogensinde har mødt. Hans måde at være på skabte ro og værdighed i nogle meget sårbare øjeblikke, og han har været med til at gøre en meget svær tid både smuk og mindeværdig for mig og min familie.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

February 12, 2026

Kære Madeleine

Hvor er det stort at læse dine ord – tak for dem :-)

At I i en svær og sårbar tid har oplevet både professionalisme, omsorg og respekt, betyder utrolig meget for os. Og dine ord om Michael rører os virkelig. Han har en særlig ro og værdighed i sit arbejde, og det glæder os, at det gjorde en forskel for dig og din familie.

Tak for jeres tillid og for den varmeste anbefaling.

Bo, Berit og Michael

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse trods den triste anledning

Man bliver taget i hånden lige fra 1. opkald af Bo og alt hvad der aftales kommer på mail kort tid efter. Ved ceremonien i kirken var Peter virkelig rar, høflig, nærværende og meget professionel. God oplevelse Deres priser er desuden meget rimelige. Vil helt klart anbefale Unikke Begravelser

February 3, 2026

Kære Helle

Tak for din varme anbefaling.

Det betyder meget for os at høre, at I oplevede klarhed og tryghed fra første kontakt – og at både planlægning og opfølgning fungerede, som det skulle.

Tak også for de fine ord om Peters indsats i kirken. Det glæder os, at I oplevede nærvær og professionalisme på dagen. Sådan skal det være ;-)

Og vi er glade for, at I fandt vores priser rimelige og gennemsigtige.

Bo og Peter

Vores bedste anbefaling.

Vi har været meget tilfredse med den måde firmaet har håndteret opgaven på, både med behagelige samtaler og med rigtig god vejledning.
Bedemanden var meget sympatisk og hjælpsom. Vi kan give den allerbedste anbefaling.

February 11, 2026

Kære Helle

Tak for jeres varme anbefaling.

Det glæder os meget, at I har oplevet både god vejledning og behagelige samtaler gennem forløbet. Og tak for de fine ord om bedemandens indsats – det sætter vi stor pris på.

Bo, Berit og Peter

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige empatiske medarbejdere sørger…

Dygtige empatiske medarbejdere sørger for hurtig ekspedition og meget hjælpsomme og forstående.

February 12, 2026

Kære Pia

Tusind tak for din fine anbefaling.
Det betyder meget for os at høre, at du oplevede både empati, forståelse og en hurtig og hjælpsom håndtering.

Bo, Berit, Peter og Anja

Take a closer look