UPPS.dk

Jeg er så tilfreds!!

Jeg har 2 gange bestilt et lærred med eget billede, og det har været helt fantastisk kvalitet, også super hurtig og fin service! Jeg er virkelig tilfreds og ville ikke et sekund tvivle på at bestille herfra igen!

October 30, 2015

Sjove og anderledes produkter

Jeg bestilte et wall carpet, som blev produceret og sendt inden for et par dage. Kvaliteten var fremragende, og ingen fejl at finde i printet. Dog skal man være opmærksom på at det er tæppe print, så et billede kan virke mørkt ift. på pc skærmen. Dette skal man huske at kompensere for. Ellers oplevede jeg fremragende service og go kommunikation undervejs i ordren.

October 8, 2012

UPPS - Super service!

Kan varmt anbefale Upps til andre.
Super service, og enormt hurtige til at svare på evt spørgsmål.
Er vildt glad for det færdige produkt (billede overført til lærred)

October 4, 2012

Fantastisk Produkt

Havde problemer med at oploade mit billede på hjemmesiden, men ringede ind for vejledning. Da det så vidste sig at billedet jeg havde lavet var på for få pixels, tilbød han at jeg sendte billederne individuelt og så ville han lave det.
Det blev nøjagtigt som jeg havde forestillet mig og jeg er super taknemmelig for den ekstra hjælp jeg fik.
Vil til enhver tid handle her igen.
Tak for et smukt billede - jeg elsker det!!!

October 3, 2012

super

rigtig god service og rigtig godt produkt vi er super tilfredse. og vil bruge dem igen når vi skal ha lavet flere billeder på lærred

October 2, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Godt den var på tilbud...

I første omgang måtte pakken retur, da rammen var knækket under transport(transportfirmaets skyld!) Lærredet er løst spændt op og der mangler trykfarve, dvs der er hvide "prikker" nogle steder i canvas. Printet er meget mørkere en originalen..så jo, blev skuffet da jeg modtog varen...

October 2, 2012
UPPS.dk logo

Reply from UPPS.dk

Hej Berit
Tak for din feedback her på trustpilot.
Jeg kan godt huske din ordre, da den er den eneste vi oplevet transportskade på.
Vi forsøger at emballere vore varer så de kan modstå den ofte hårde tur til vores kunder, og det lykkedes heldigvis tit...beklager at det ikke er sket i dit tilfælde.
Hvad vi ikke vidste var at du ikke var tilfreds med kvaliteten af produktet, og jeg er oprigtig ked af at du har haft en dårlig oplevelse med et vores produkter.

Jeg vil gerne tilbyde dig et nyt billede, som du kan blive tilfreds med, og vil kontakte dig allerede idag for at aftale nærmere.

jeg beklager endnu engang at du har haft en dårlig oplevelse :-)
Ole Højgaard
upps.dk