Vores klasse havde de bedste to dage sammen med Anders, uden tvivl den fedeste oplevelse i studentertiden🤩🤩🤩 Der var styr på det hele, og sikkerheden var i top. Kæmpe anbefalelse herfra!!!
See what reviewers are saying
Bedste studentervogn
Der var styr på det hele, og sikkerheden var i top.
Kæmpe anbefalelse herfra!!!
Jeg kørte vogntur med Anders og havde…
Jeg kørte vogntur med Anders og havde en mega fed oplevelse! Kan klart anbefales.
Bedste studentervogns oplevelse ever
Vi havde lejet en vogn igennem Anders tilbage i 2022 og hele korrespondancen igennem årene, har været professionelt og helt i top. Altid hurtige på mail eller sms, og vil altid meget gerne hjælpe. Anders kørte vores vogn d. 27/6-2025 og vi kunne ikke have ønsket os en bedre chauffør end Anders, han var glad men var også god til at holde styr på sikkerheden. En drøm som gik i opfyldelse, med det fedeste udstyr.
Mange tak for at være med til at gøre dagen til en dag, vi aldrig vil glemme. Hvis du vil have den bedste vogn og et professionelt samarbejde, hvor du ved at der er styr på det. Så skal du skrive til US. Trucks.
Mvh 3.D fra Næstved Gymnasium og HF
Anmeldelse af vores studentervognstur – 2.n, Aarhus Akademi
Vi havde den absolut bedste oplevelse med vores studentervogn og chauffør Anders! Hele dagen blev noget, vi sent vil glemme – ikke mindst takket være Anders’ fantastiske energi og imødekommenhed.
Anders var virkelig en legende bag rattet. Han sørgede for, at stemningen var i top, og han var altid klar på en hyggelig snak. Han stoppede uden problemer, når nogen lige havde brug for en tissepause, og han var enormt opmærksom på vores behov hele dagen igennem.
Det var også tydeligt, at han tog sin rolle seriøst – men stadig med overskud og godt humør. Han hilste pænt på alle forældre ved de forskellige stop og gjorde et rigtig godt indtryk hele vejen rundt.
Vi følte os trygge, set og fejret – præcis som man skal på sin studenterkørsel.
Kæmpe anbefaling herfra – tak for turen, Anders!
– 2.n, Aarhus Akademi 🎉🎓
Helt fantastisk studenterkørsel
Vi havde glæden af at have 2 chauffører på vores datters studenterkørsel. Både Karen og Anders er de mest fanrastiske, hjertevarme, rummelige og ansvarsbevidste chauffører. Der var også overskud og tid til grin og snak med forældre på turen rundt. Hvilket giver en ro i maven som forældre, at der bliver passet på vores børn.
Og hold da op en mega fed, og KÆMPE lastbil og en mega fed lyd.
I får vores varmeste og største tak og vi vil til hver en tid anbefale jer, US truck.
Uforglemmelig oplevelse. Anders du er en gave til studenterne
Uforglemmelig oplevelse
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, vores chaffør Karen var så sød, og gjorde vi alle fik en fantastisk oplevelse- vi blev stoppet at politiet pga sikkerhedstjek og alt var i orden hvilken var rart og betryggende at vide efter de ulykker man har hørt i medierne
Ville 100% anbefale
Skide god oplevelser
Skide god oplevelser, skude godt humør, og kæmpe fest mand som sørger for alles sikkerhed samt en god fest
Fantastisk studenterkørsel
Efter nogle dage, hvor medierne har været fyldt med historier om studentervogne uden bremser og ordentligt tilsyn med studenterne, så har det været en kæmpe fornøjelse at sende en klasse afsted med Anders fra Ustruck.
Mega fed vogn til de unge, masser af højttalere osv. Men stadig en god og sikker vogn.
Og så en chauffør med en super tilgang til de unge, glade og festlige mennesker.
De bedste anbefalinger herfra.
Mega godt!!
Mega godt!!
Vi havde ingen problemer den gik ikke i stå som alle de andres vogne fra vores årgang. Den dejligste chauffør med det bedste humør og det var bare en helt igennem fantastisk oplevelse🥳.
US Trucks og deres chauffør giver hjerteminder til studenterne for livet❤️
Kan SÅ klart anbefales🫰🫰 Dejlig vogn, med god plads og med store dejlige højtalere, der får en til at kunne mærke bassen🙌🏻 den sødeste vognmand, med en fantastisk indstilling til alt og en varm udstråling, som kun smitter af på studenterne😉
3.w fra Rysensteen Gymnasium har været 20/10 tilfredse👌👌👌👌
Mega fed vogn og mega sød chauffør!!
Mega fed vogn og mega sød chauffør!
Varm anbefaling.
Bedste chauffør man overhovedet kunne…
Bedste chauffør man overhovedet kunne ønske sig som student!! Langt ud over det sædvanlige
Omg bedste oplevelse med Anders som…
Omg bedste oplevelse med Anders som vognmand! Det var en helt fænomenal oplevelse, som aldrig bliver glemt. Anders er så mega sød og venlig, og han hyggede sig virkelig meget med os - han var med til at gøre dagen helt speciel! Kan STÆRKT anbefale ham.
Der var virkelig gode højtaler, fedt lys og det var bare en ny og fed vogn han havde sig. Hele klassen var vilde med Anders og vognen! Book ham hvis I vil være sikre på en god aften!
Mega fed vogn og Anders var en virkelig…
Mega fed vogn og Anders var en virkelig sød og sjov chauffør, der gjorde vores dag 10 gange bedre! 🥳🥳🥳🥳
Vi har haft en fantastisk tur med Anders
Vi har haft en fantastisk tur med verdens bedste vognmand Anders. 13 gode timer med en vognmand, der forstår hvordan jobbet skal fuldføres. Ikke nok med et fantastisk smil, så har han suværene evner af hvad der angår kørsel med 25 hoppende unge.
Det bliver en tur 3.k aldrig glemmer :)
Mange tak for en god oplevelse Anders
Mvh 3.k
Det var en fantastisk oplevelse
Det var en fantastisk oplevelse. Vores chauffør Anders var utrolig smilende, og gjorde vores vogn oplevelse 10 gange bedre!! Stærkt!
Kæmpe anbefaling herfra
Vi blev lovet en fed vogn
Vi blev lovet en fed vogn, og vi fik en fed vogn. Kan klart anbefales, da man aldrig kan få så god en vogn. Både den søde vognmand vi havde (Anders), men også generelt bussen, LED lys, røg, og alle var vilde med det. Vores bus var klart den bedste bus ud af alle busser, da den havde alt. Vi er Såå tilfredse med at have lejet en vogn fra Ustruck🫶🏼
Studenterkørsel
Kan stærkt anbefales herfra! Nu skal jeg fortælle hvorfor:
- Helt ny vogn med behagelig siddemuligheder
- Virkeligt godt musikanlæg 🥳
- Meget meget venlig chauffør —> mere en kammerat ☺️
- Røgmaskinerne og lysene i vognen boostede stemningen
Generelt set fik vi som en klasse en uforglemmelig oplevelse takket være Ustruck!🌟🥳
Vi havde Anders som vognmand og han…
Vi havde Anders som vognmand og han levede virkelig op til vores forventninger. Han var virkelig sød, rar og imødekommende. Vognen var virkelig fed, og var alle pengene værd. Kan helt klart anbefales!