Alle 3 mæglere kontaktet os pr tlf.2 ville ikke give et Ca beløb,densidste havde vi en god dialog med
Company replied
Skriver man kan få en gratis vurdering af sit hus - når man så bestiller en vurdering og siger man ikke vil sælge her og nu, får man at vide en vurdering koster penge.
Company replied
Jeg fik en nogenlunde pris på mit hus Jeg tror også at det er nogenlunde prisen Blev straks kontaktet af mægler John Frandsen Vil bede om en salgspris
Company replied
Gratis rapport over din bolig
Tømmerup Stationsvej, 2770, Kastrup, Denmark
Replied to 77% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Siden er meget utroværdig og bare reklame for de kan tjene penge på at sende navne til diverse ejendomsmæglere.. Jeg bad om en vurdering og ingen kontakt fra ejendomsmæglere og fik besked om at jeg vil blive kontaktet af 2 ejendomsmæglere..
Og den vurdering jeg fik på mit hus var over 3 gange det jeg gav for huset for under 1 år siden.. Så altså ik noget med virkeligheden at gøre...🤣🤣.
Proffesionel håndtering og god forklarende tekst
Valuea.dk har skrevet, at min fejlbehæftede vurdering af min bolig nu er fjernet fjernet fra Internettet. Det er løgn og må skyldes enten manglende it-viden eller ond vilje. Jeg vil advare alle om ikke at benytte Valuea.dk til vurdering af jeres bolig og ikke sætte jeres bolig til salg hos de ejendomsmæglere, der samarbejder med Valuea,dk.
I lover en vurdering med det samme - men holder ikke løftet.

Reply from Valuea.dk
Hurtigt feed back med et realistisk overslag

Reply from Valuea.dk
Skønt man lige ka få en uvildig vurdering af ens hus. Dejligt og tak. 👍👌

Reply from Valuea.dk
Valuea`s vurdering ligger langt over den offentlige ejendomsvurdering. Det er da glædeligt??

Reply from Valuea.dk
Jeg må tilstå, at jeg føler mig fuldstændig til grin.
Alene det faktum, at I Valuea bliver ved at skrive til mig og bede om en evaluering på deres arbejde, efter at jeg har sendt mail til firmaet, og bedt dem slette alle data på mig, fordi jeg mener det er totalt useriøst, hvad de laver.
Min ejendom bliver vurderet af andre instanser til noget der ligner 8 gange Valuea's vurdering.
Jeg føler mig til grin, og venter stadig på mail, hvor firmaet sletter mine data i henhold til gdpr.

Reply from Valuea.dk
Den ene gad ikke komme da huset ikke skulle sælges nu den anden var en jeg kendte men det er selvfølgelig ikke jeres skyld

Reply from Valuea.dk
Jeg tror i vurderede den som en ejerlejlighed og ikke en hel ejendom ?

Reply from Valuea.dk
jeg fik en god og saglig snak om mit hus.

Reply from Valuea.dk
Valuea lover give en net-vurdering af huset. Men reelt er Valuea kun ude på at sende dit tlf-nummer til 2-3 sælgere, som så ringer dig up.

Reply from Valuea.dk
Vi bestilte en gratis ejendomsvurdering. En mægler fra Home kom og ville gerne have en kontrakt. Vi bad kun om et tilbud over juridisk hjælp - vi fik hverken en vurdering eller et tilbud på trods af at vi rykkede for begge dele. Så: SPILD TID !!!

Reply from Valuea.dk
Jeg fik en nogenlunde pris på mit hus
Jeg tror også at det er nogenlunde prisen
Blev straks kontaktet af mægler John Frandsen
Vil bede om en salgspris

Reply from Valuea.dk
I bedste fald en ligegyldig og helt hen i vejret vurdering