Uitstekend gedaan
Medewerkster was vriendelijk, professioneel, accuraat, zeer zorgvuldig en meer.

Reply from Van Schendel en partners
Het nichekantoor alléén voor de advocatuur. Met onze vakspecialisten heeft u een partner die stevig in zijn schoenen staat. Altijd snel, betrouwbaar en deskundig. Ambtshandelingen | Executieopdrachten | Spoedopdrachten | Constateringen | Conservatoir beslag | Scheepsbeslagen | Speciale beslagen | Bewijsbeslag | Incasso eigen vordering | Verhaalsonderzoek
Kantoren in Amsterdam | Dordrecht | Venlo
Weerdestein 117a, 1083 GH, Amsterdam, Netherlands
Medewerkster was vriendelijk, professioneel, accuraat, zeer zorgvuldig en meer.

Reply from Van Schendel en partners
Duidelijke en snelle communicatie!
Snel handelen waar nodig. Top!

Reply from Van Schendel en partners
Eenvoudige aanlevering, duidelijkheid en transparantie tijdens proces. Bij vragen, goede bereikbaarheid.

Reply from Van Schendel en partners
Snel en altijd prettig contact. Deurwaarders die graag meedenken en snel schakelen, ook voor complexere opdrachten.

Reply from Van Schendel en partners
Ik kan Van Schendel van harte aanbevelen. Ze werken snel en zijn zeer deskundig. Daarnaast zijn er korte lijntjes met de deurwaarders en is Van Schendel flexibel voor het verzorgen van spoedopdrachten.

Reply from Van Schendel en partners
Schendel&Partners staan altijd direct klaar als assistentie wordt verzocht. Er wordt snel geschakeld. Ook is het zeer prettig dat binnen de organisatie veel ervaring aanwezig is, en dat die ervaring makkelijk wordt gedeeld. Een aanrader dus!

Reply from Van Schendel en partners
een zeer kundig, toegankelijk en pragmatisch team om mee samen te werken. Een top deurwaarderskantoor voor de advocatuur.

Reply from Van Schendel en partners
Zoals altijd was de dienstverlening in orde, werd één en ander tijdig en zorgvuldig opgepakt én denkt men goed mee over kansen en risico's. Sterk aan te raden dus, ook voor internationale procedures!

Reply from Van Schendel en partners
Goede deurwaarder. Als opdrachtgever wordt er kordaat voor je opgetreden.

Reply from Van Schendel en partners
Ik werk al meer dan 15 jaar met Van Schendel. Zij denken mee en zijn heel goed bereikbaar met korte lijnen. Zij zijn snel en reageren adequaat op ontwikkelingen in een dossier.

Reply from Van Schendel en partners
Zeer flexibel, ook onder hoge tijdsdruk. Daarnaast denken de medewerkers actief mee in de dossiers die wij bij hen neerleggen.

Reply from Van Schendel en partners
Learn more about other kinds of reviews.