Slechte communicatie
Prima spul, slechte communicatie.
Van tevoren wordt er niet gecommuniceerd hoelaat de werknemers de trap komen zetten. Ik bellen, krijg ik een kortaf antwoord. Prima joh.
Vervolgens komen er 2 mannen van niet Nederlandse komaf die eigenlijk geen NL spreken, in een niet-bedrijfsauto. Er wordt niet gecommuniceerd wat ze gaan doen en hoe ze te werk gaan. Ze beginnen gewoon. Als ze me aanspreken, roepen ze 'bro', 'bro'.
Vervolgens is het klaar en moet ik direct afrekenen.
Begrijp me niet verkeerd, is geen probleem hoor. Maar een zakelijk Tikkie kan niet, dus ik kan niet betalen want ik heb geen random reader in ons klus huis.
Vervolgens moet ik maar even met de baas bellen. Deze geeft MET STIPT aan dat ik eigenlijk VANDAAG nog moet betalen.
Niet gedaan, want als je dat tegen mij zegt ga ik dat zeker niet dezelfde dag doen. In Nederland maken we namelijk gebruik van een wettelijke betalingstermijn, tenzij anders afgesproken. Hierover is niets afgesproken en staat ook niets over in de Factuur die ik heb ontvangen.
Paar daagjes laten wachten, tot 3 maal toe hebben ze mij gebeld.
Ik vind dit niet professioneel. Stuur een Factuur over de e-mail na met een herinnering dat u graag het bedrag binnen 14 dagen bijgeschreven ziet worden onder vermelding van een order/factuur nummer.
Ik zou persoonlijk deze toko niet aanraden als u een fijne communicatie wilt met duidelijke afspraken. Ik ga er in ieder geval geen producten meer kopen. Ik betaal liever iets meer waar ik vriendelijker behandeld wordt dan dat ik weinig betaal en zo behandeld wordt. Brrrr.
Oh, en het eindprofiel waar ze 35,- voor rekenen zitten beschadigingen op terwijl ze die net geplaatst hebben. Maar goed, ik heb uiteindelijk maar gewoon betaald, ben ik van het gezeik van ze af ook.
May 8, 2024
Unprompted review