Van Speijk Wonen Reviews 20

Company details

1. Flooring Store
  2. Flooring Contractor

Written by the company

Van Speijk Wonen Van Speijk Vloeren Van Speijk Wandpanelen PVC vloeren, Laminaat, wandpanelen, tapijt, vinyl, grastapijt en traprenovatie.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Trappen laten bekleden perfecte mensen…

Trappen laten bekleden perfecte mensen en persoonlijke contact met de winkel met uitzoeken prima geholpen pvc bekleding perfect gelegd op de traptrede en netjes afgewerkt toppers een echte aanrader

March 31, 2026

Reply from Van Speijk Wonen

Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het bekleden van de trappen. Geweldig dat alles netjes is verlopen en dat u tevreden bent over zowel het resultaat als de communicatie.

Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling!

We wensen u veel woonplezier toe.

Team Van Speijk Wonen 👍

Rated 5 out of 5 stars

Van Speijk kwam de gemaakte afspraken…

Van Speijk kwam de gemaakte afspraken na. In 5 dagen is onze nieuwe woning voorzien van klik pvc. Gazi (pvc legger) heeft ons hele huis (240 m2) in 5 dagen veranderd. Top prestatie. Bedankt

March 27, 2026

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe vloer.

Rated 5 out of 5 stars

Traprenovatie laten uitvoeren met pvc

Traprenovatie laten uitvoeren met pvc. Monteurs netjes om 09.00 aanwezig. Zonder pauze 5 uur gewerkt, alles netjes en verzorgd afgeleverd. Vakwerk!!!

February 14, 2026

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de traprenovatie en onze werkwijze. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen en kwaliteit te leveren, dus het is geweldig dat dit zo is ervaren. We geven uw complimenten zeker door aan onze monteurs!

Veel plezier gewenst met uw vernieuwde trap.

Mijn 3e woning al vakkundig gestoffeerd

Mijn 3e woning al vakkundig gestoffeerd! Wat een topbedrijf, komt haar afspraken na en duidelijke communicatie. Producten zeer snel geleverd en op de afgesproken data gekomen en geplaatst. Trappen, vloer, plinten. Zeker een aanrader voor wie kwaliteit wilt voor een betaalbare prijs!

August 1, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Wat een prachtige review, dank u wel!

Geweldig om te horen dat wij inmiddels al uw derde woning hebben mogen stofferen – dat vertrouwen waarderen wij enorm. Fijn dat onze communicatie, planning en snelle levering zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor!

We wensen u weer heel veel woonplezier en bedanken u voor deze mooie aanbeveling.

Vakmensen

Vakmensen. Goede prijs-/kwaliteit verhouding

December 29, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u onze vakmanschap en prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert. Daar streven wij elke dag naar.

Veel plezier gewenst met het eindresultaat!

Top bedrijf

Na een heel prettig gesprek in de winkel waar alles duidelijk uitgelegt werd zijn de 2 trappen bekleed door deze vriendelijke hardwerkende vakman Osman.
Petje af voor deze vakman.
Alles netjes afgewerkt en opgeruimd.
Een klein puntje dat niet zozeer voor ons geld maar voor oudere en slecht ter been zijnde mensen, dat het snijwerk niet meegenomen wordt.

August 25, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat u het gesprek in onze winkel als prettig en duidelijk heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over het werk. We geven uw complimenten zeker aan hem door dat zal hij enorm waarderen!

Ook bedanken wij u voor uw feedback met betrekking tot het snijwerk. We begrijpen uw punt, zeker met het oog op oudere of minder mobiele mensen, en nemen dit mee om te kijken waar we onze service verder kunnen verbeteren.

Veel plezier gewenst met uw vernieuwde trappen!

Pvc trap.

Vandaag mijn trap met pvc laten bekleden. Vooraf snel en goed contact met de winkel. Zelf niet in de showroom geweest. Vandaag laten bekleden en dit is erg netjes gebeurd. Wij zijn zeer tevreden en raden het andere ook aan.

Ik lees dat de bekleder slecht Nederlands spreekt. Dit klopt maar hij werkt super netjes en is ook netjes in omgang. Voor ons stoorde dit zeker niet en de communicatie verliep gewoon goed.

June 25, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in Van Speijk Wonen!

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het contact én het eindresultaat van de pvc traprenovatie. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op het hele proces van het eerste contact tot de afwerking.

We geven uw complimenten zeker door aan onze monteur. Vakmanschap en nette service staan bij ons hoog in het vaandel, en het is mooi om te horen dat dit ook zo is ervaren.

Nogmaals dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw vernieuwde trap!

Super laminaat

Onlangs laminaat gekocht bij van speijk wonen , hele aardige en behulpzame mederwerkers , laminaat op tijd afegeleverd en gelegd , en de koffie was uitstekend.

March 21, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Wat een mooie review — dank je wel! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen: van het kiezen van het laminaat tot de levering, het leggen én… de koffie. We doen ons best om niet alleen kwaliteit te leveren in vloeren, maar ook in service én sfeer.

Geniet van je nieuwe laminaatvloer, en je bent altijd welkom voor een tweede kopje.

Rated 4 out of 5 stars

Keurig eindresultaat

Wij zijn heel goed geholpen bij van Speijk wonen, vriendelijk geholpen door een jonge man in de zaak. Pvc traprenovatie laten uitvoeren, vloer besteld zelf laten leggen, want panelen besteld. Na binnenkomst van de mannen die de trappen gingen maken, maakte ik me een beetje zorgen. Spraken slecht Nederlands en ze hadden geen werkkleding aan. Maar eerlijk is eerlijk de trappen liggen er super strak in. Ook zijn wij telefonisch bij vragen zeer netjes geholpen. Ik kan iedereen van Speijk wonen aanraden.

March 12, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in Van Speijk Wonen! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel en dat u tevreden bent met het eindresultaat van uw traprenovatie en vloer. We begrijpen dat eerste indrukken soms vragen oproepen, maar we zijn blij dat onze vakmensen u uiteindelijk hebben kunnen overtuigen met hun werk.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Veel plezier met uw vernieuwde trap en vloer!

Rated 4 out of 5 stars

Traprenovatie

Traprenovatie: Het was een goede ervaring omdat de 2 mannen keurig netjes werkten, ze hebben de trap zeer netjes en vakkundig gemaakt. En ze waren heel vriendelijk
Ben er heel blij mee.
Puntjes van kritiek:
Zelf moeten bellen hoe laat ze zouden komen.
En het communiceren met de 2 mannen was niet echt mogelijk, omdat ze geen Nederlands spraken. En dat was best een beetje lastig.

January 7, 2025

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het eindresultaat van uw traprenovatie. We geven uw complimenten graag door aan onze vakmensen.

Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar. Veel plezier met uw vernieuwde trap!

Rated 1 out of 5 stars

ZEER ontevreden

Wij hebben akoestische wandpanelen besteld. In eerste instantie goed geholpen door de verkoopster. We konden kiezen uit verschillende soorten kwaliteit met de daarbij behorende prijzen.
Wij kozen voor de duurdere variant.
Bij het plaatsen bleek 1 wandpaneel lichter van kleur te zijn. Zoveel dat het erg duidelijk zichtbaar was. Uit coulance hebben we dat lichtere paneel kunnen omruilen voor een ander paneel. Helaas was ook deze een stuk lichter. Als antwoord hierop werd ons verteld dat dat door het echt hout komt waar het paneel uit bestaat. En daar moesten we het mee doen. Het gaat er bij ons niet in dat 1 paneel in zn geheel lichter is als de 2 andere panelen. Ik heb nog nooit ergens gezien dat 1 paneel afwijkend is van kleur. Helaas laat van Speijk ons nu zitten. Zeer en zeer teleurstellend! Wij zijn zeer en zeer ontevreden, zullen daarom ook op andere kanalen onze negatieve review schrijven met de foto’s erbij! Nogmaals, we zijn zeer teleurgesteld in van Speijk wonen Capelle aan den IJssel

August 3, 2024

Beste Plaisier,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het jammer om te horen dat u teleurgesteld bent met de akoestische wandpanelen.

Zoals eerder besproken, zijn onze panelen gemaakt van echt hout, wat betekent dat er natuurlijke variaties in kleur kunnen voorkomen. Deze variaties zijn juist een teken van de authenticiteit en kwaliteit van het hout. Elk paneel is uniek, en dat draagt bij aan de charme en het karakter van het product.

We begrijpen dat de kleurverschillen een punt van frustratie voor u zijn geweest, en we betreuren het dat dit niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij hebben uit coulance het lichtere paneel omgeruild en ons best gedaan om een alternatief te bieden. Hoewel we spijtig vinden dat deze inspanningen niet naar wens waren, willen we benadrukken dat de variaties in kleur een bekend en geaccepteerd kenmerk zijn van natuurproducten zoals hout.

Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en hoewel we in dit geval wellicht niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen, nemen we uw feedback ter harte. We zullen deze gebruiken om onze communicatie en service verder te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling.

Laminaat perfect gelegd

Voor de tweede keer hebben wij laminaat gekocht bij Van Speijk Wonen en door hun laten leggen. Zowel de eerste keer en nu ziet het er geweldig uit en perfect afgewerkt. Dit zijn echte vaklui die meedenken en een uitstekende service.
Wij zijn er heel erg blij mee.

May 13, 2024

Beste Riet,

Hartelijk dank voor deze mooie review.
Wij wensen u veel woonplezier met de nieuwe vloer.

Team van Speijk Wonen

Rated 2 out of 5 stars

Slechte communicatie

Prima spul, slechte communicatie.

Van tevoren wordt er niet gecommuniceerd hoelaat de werknemers de trap komen zetten. Ik bellen, krijg ik een kortaf antwoord. Prima joh.
Vervolgens komen er 2 mannen van niet Nederlandse komaf die eigenlijk geen NL spreken, in een niet-bedrijfsauto. Er wordt niet gecommuniceerd wat ze gaan doen en hoe ze te werk gaan. Ze beginnen gewoon. Als ze me aanspreken, roepen ze 'bro', 'bro'.
Vervolgens is het klaar en moet ik direct afrekenen.
Begrijp me niet verkeerd, is geen probleem hoor. Maar een zakelijk Tikkie kan niet, dus ik kan niet betalen want ik heb geen random reader in ons klus huis.

Vervolgens moet ik maar even met de baas bellen. Deze geeft MET STIPT aan dat ik eigenlijk VANDAAG nog moet betalen.
Niet gedaan, want als je dat tegen mij zegt ga ik dat zeker niet dezelfde dag doen. In Nederland maken we namelijk gebruik van een wettelijke betalingstermijn, tenzij anders afgesproken. Hierover is niets afgesproken en staat ook niets over in de Factuur die ik heb ontvangen.
Paar daagjes laten wachten, tot 3 maal toe hebben ze mij gebeld.
Ik vind dit niet professioneel. Stuur een Factuur over de e-mail na met een herinnering dat u graag het bedrag binnen 14 dagen bijgeschreven ziet worden onder vermelding van een order/factuur nummer.

Ik zou persoonlijk deze toko niet aanraden als u een fijne communicatie wilt met duidelijke afspraken. Ik ga er in ieder geval geen producten meer kopen. Ik betaal liever iets meer waar ik vriendelijker behandeld wordt dan dat ik weinig betaal en zo behandeld wordt. Brrrr.

Oh, en het eindprofiel waar ze 35,- voor rekenen zitten beschadigingen op terwijl ze die net geplaatst hebben. Maar goed, ik heb uiteindelijk maar gewoon betaald, ben ik van het gezeik van ze af ook.

May 8, 2024

Beste Rick,

Dankjewel voor de review.
Fijn om te horen dat de traprenovatie naar wens is.
We vinden het jammer om te lezen dat de betaling bij montage niet helemaal duidelijk was voor u, dit staat namelijk vermeld op de door u ondertekende factuur die wij tevens hebben mee gegeven tijdens het bezoek in de winkel.

Uiteraard pakken wij uw punten over onze communicatie intern op.

Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe trap renovatie.

Team van Speijk wonen.

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben de trappen laten doen en…

Wij hebben de trappen laten doen en overloop netjes gewerkt ziet er mooi uit. ! Blij mee zeker 1 aanrader ! Fam van den Berg !

April 17, 2024

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe traprenovatie.

Rated 5 out of 5 stars

SupSuper vriendelijk ontvangen en een fraai eindresultaat!er vriendelijk ontvangen en een…

Super vriendelijk ontvangen en een fraai eindresultaat!
De trap van ons vakantiehuisje hebben we door van Speijk wonen laten bekleden met vinyl. Een prachtig eindresultaat, netjes gewerkt en een scherpe prijs.
Een aanrader!

February 25, 2024

PCV trap renovatie

Behulpzaam, vriendelijk. 2 trappen laten renoveren met PVC.

November 3, 2023

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel woonplezier met uw nieuwe trap PVC

Super

Super, ik ben in de winkel goed geholpen, koffie stond altijd klaar. Alle afspraken zijn nagekomen. Netjes gewerkt, de vloer ziet er strak uit. Zo fijn. Ik ben heel tevreden.

September 2, 2023

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer.

Netjes, mooi en betaalbaar

Vind dat ze netjes werken en doorgaan en ook betaalbaar is. Komen afspraken na. Gewoon zoals je hoopt dat het gaat

August 25, 2023

Rated 5 out of 5 stars

We hebben net een ander huis gekocht en…

We hebben net een ander huis gekocht en dus moesten we op pad voor een nieuwe vloer maar ook voor nieuwe gordijnen en horizontale jalozieen voor alle raampartijen in het hele huis.

Uiteindelijk zijn we voor alles bij Speijk wonen geslaagd.

We vonden het wel spannend om dan alles in één winkel te kopen, aan de andere kant vond ik het ook wel fijn om met één partij te maken te hebben en niet met drie verschillende zaken.

Wat voor mij de doorslag gaf om alles bij hun te kopen was de ongedwongen houding van het personeel en de duidelijke uitleg en de eerlijke prijzen waarvoor je dus echt niet naar een Leen Bakker, Kwantum of Carpetright hoef te gaan.

Er zaten wel wat uitdagingen in alles wat ik wilde maar alles is van te voren zelf nog een keer nagemeten door het personeel van Speijk wonen om de kans op een fout tot een minimum te beperken en dat gaf mij ook wel een gerust gevoel.

Later was er even wat ruis ontstaan door een schoonloopmat op maat voor bij de voordeur maar dat bleek een miscommunicatie te zijn waarbij ik zelf ook niet helemaal duidelijk was geweest maar dit is aangehoord en ook direct opgelost.

Samengevat ben ik erg tevreden met het eindresultaat en raad ik een ieder aan eens bij deze zaak naar binnen te lopen om een vergelijk te maken.

Arie de Witte

August 6, 2023

Reply from Van Speijk Wonen

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Ons team is verheugd te horen dat u tevreden bent met onze diensten.

Bij Van Speijk Wonen streven we er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden aan onze gewaardeerde klanten, en uw positieve feedback is een geweldige motivatie voor ons om dit streven voort te zetten.

Als er in de toekomst iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

Nogmaals bedankt voor uw steun en vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look