Variando.nl Reviews 40

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Twee artikelen besteld bij deze firma die nergens anders meer leverbaar waren, een uit gefaseerd artikel. De levering was super snel. Na een aantal weken één artikel defect, dit gemeld via de email,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Artikel op marktplaats gevonden maar was mij onduidelijk of dit zou passen en ik kende dit bedrijf niet. Eerst op trustpilot gekeken "of het wel een betrouwbaar bedrijf was". 10 positieve reacties... See more

Rated 4 out of 5 stars

We hadden 2 RC auto's gekocht, waarvan 1 helaas direct stuk ging. Contact opgenomen, kreeg snel en keurig antwoord...en kreeg direct het geld voor de auto die stuk was gegaan teruggestort. Balen en p... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. General Store

Information provided by various external sources

Variando koopt grote partijen in en verkoopt deze voor een scherpe prijs. Het aanbod is daardoor altijd gevarieerd maar interessant

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Helemaal top, goedkoop en snel geleverd :)

Had in eerste instantie mij twijfels vanwege de scherpe prijzen (voor de zekerheid even opgezocht hoelang de website al bestond en zelfs variando opgezocht bij de kvk) maar kan niet anders dan lovend zijn: zeer scherpe prijs (luchtontvochtiger) en in minder dan 24 uur in huis (enige min puntje is misschien geen track en trace)!

February 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eerste ervaring met Variando was super!!!

De levering was super snel.
Na een aantal weken één artikel defect, dit gemeld via de email, vrij snel daarna werd ik gebeld met de vraag wat er precies aan de hand was. Meteen werd er een oplossing geboden waar ik zeer tevreden over ben. Ik beveel deze firma iedereen aan.

February 4, 2026

Geweldig

Geweldig!Supersnelle verzending, netjes verpakt en vooral een hele lieve attentie erbij!!!!!
Top!!

August 21, 2025

Bambu Lab P1S 3D-printer

Artikel wat ik had besteld had transportschade. Een mailtje en ik werd meteen gebeld en in eerste gesprek een uitstekende oplossing gevonden. Ik sta verbaasd over de enorme klantvriendelijkheid (ben ik niet meer gewend) van dit bedrijf.

December 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Aankoop Winterjas besteld aan 50 pct korting

Winterjas besteld aan 50 pct korting
5 weken moeten wachten op levering
Jas veel te klein hoewel maat groter besteld dan normaal.
Geen retourformulier bij pakje.
Contact opgenomen en kreeg als antwoord: jas kwam uit outlet (nergens vermeld tenzij een korting automatisch outlet is) dus mag die niet worden teruggestuurd!!! Zijn wel bereid een korting te geven op een nieuw artikel naar keuze ha ha ha. Tweemaal winst dan.
Puur bedrog. Snap dus ook al die positieve reviews niet. Maar ja de mijne zal misschien niet verschijnen... Geef mij maar About you! Altijd correct retourbeleid!

March 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

zeer snelle respons en bezorging voor superprijs

had zeer snel antwoord op een gestelde vraag per email. De bezorging van het gekochte product was ook al zo snel (en netjes) en dat voor een wel heel scherpe prijs. Kortom: dit is niet het laatste product wat ik bij hun koop

September 29, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Goede prijs en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering!
Ik wilde al een tijdje een keukenmachine. Het exemplaar dat ik op het oog had, kostte bij elke (web)winkel tussen de 70 en 75 euro. Per toeval zag ik hem bij deze webwinkel staan voor nog geen 55 euro. Hoe dan? Eerst maar even reviews gelezen en gekeken of deze winkel wel echt is. Toen de gok gewaagd en besteld. De volgende dag had ik hem al in huis. Het was toch echt een nieuw apparaat. Geen retourtje. Ik ben erg blij verrast! Een echte aanrader dus.

March 25, 2023

Mooie stationsklok

We hebben bij Variando een mooie dubbelzijdige Balance stationsklok gekocht. Deze werd snel geleverd voor een mooie prijs. De klok was zeer goed verpakt.

March 9, 2023

Retourzending koffiezetapparaat

We hadden een koffiezetapparaat gekocht. Het bleek dat de schaalverdeling op het waterreservoir niet klopte. Dit was niet een fout van Variando. Nadat we Variando een mailtje hierover hadden gestuurd, werden we dezelfde dag nog gebeld. We konden kiezen voor een korting of het apparaat terug te sturen. Hebben gekozen om het terug te sturen. Nadat Variando het apparaat ontvangen had, kregen we een bevestigingsmail. Een dag later stond het aankoopbedrag en de verzendkosten op onze rekening. Geweldige service van Variando!

January 11, 2023

Hisense PX1-Pro

Gezien de waarde wilde ik eerst dit product zien en daarom via de mail gevraagd of ik langs mocht komen. De volgende dag al een reactie en dit was geen enkel probleem. Na een gezellig praatje met Job, mocht ik het product zelfs meenemen zonder te betalen omdat ik de Rabobank Scanner vergeten was en omdat ik het product kwam ophalen ook nog eens € 50 korting gekregen op de toch al zeer goede prijs. Uiteraard direct betaald toen ik weer thuis kwam. Waar vind je nog dit soort goud eerlijke mensen? Nou blijkbaar hier nog op Variando.nl
Al met al ben ik super tevreden!

December 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Noxie verzwaringsdeken hoes blauw

Mooie verzwaringsdeken hoes van 150 bij 200.

Erg mooi en warm en was een leuke prijs ik twijfelde eerst maar ben er erg blij mee met deze koude winter .

Snel bezorgd ook de volgende dag al in huis

September 29, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look