Bedste service
Ifm. opførelsen af et fritidshus blev jeg anbefalet at henvende mig til elektriker Ole Hjort, for at indhente et tilbud på varmepumpe samt hele el-entreprisen inkl. ny tilslutning på grunden. Ole fremstod fra første færd kompetent og professionel, og han kunne samtidig give en konkurrencedygtig pris med fordelagtige tilbud på materialer samt en Panasonic-varmepumpe. Det var et let valg.
Varmepumpe.nu forhandler Panasonic, som er det bedste brand på markedet. Ifm. udvælgelsen af varmepumpen blev vi grundigt vejledt af Ole Hjort, hvis faglighed og kundevenlige tilgang gjorde udslaget.
Da byggeriet gik i gang tog Ole hurtigt ansvaret og var på forkant med planlægningen, tilrettelæggelsen af arbejdet samt bidrog med adskillige gode løsninger, som jeg aldrig selv var kommet på. Jeg har ofte oplevet, at skulle “hive” de gode løsninger ud af håndværkere, men Ole tog ejerskab over opgaven, og han satte åbenlyst en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Desuden overholdt han samtlige af vores aftaler, hvilket langt fra er en selvfølge i byggebranchen.
Jeg giver Hjort Elektrik og varmepumpe.nu mine bedste anbefalinger.
Mvh.
Kasper Andresen