Veganfresco Reviews 4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Veganfresco.com opgeheven

Deze online winkel is inmiddels per eind mei opgeheven. 18 mei kreeg ik daar mail van. Ik heb nog een tegoed bij hun van €22,26 vn niet geleverde goederen bij een bestelling. Dit bedrag is niet uitbetaald zoals deze laatste mail schetst en het mail adres is inmiddels niet meer online. Geld kan ik naar fluiten dus……

June 25, 2022

Oplichters

Oplichters. Bestelling niet geleverd. Meerdere malen contact, beloofd dat het geld zou worden teruggestort. Maar niet dus. Nu geen reactie meer. Ik ga aangifte doen.

Het is overigens opmerkelijk dat VeganFresco na een succesvolle crowdfundingactie een fysieke winkel in Amsterdam ooit heeft opgezet, om daarna het faillissement van dat bedrijf aan te vragen.

May 19, 2022

Bestel hier niet

Van onwijs veel mensen meegekregen dat producten niet worden geleverd zonder geld terug, hele/halve bestellingen niet worden geleverd en producten van meer dan een maand over datum worden geleverd.
Bestel hier niet! Ik had gelukkig nog niet besteld maar was dit wel van plan.

May 11, 2022

Start up of f*ck up?

Op 22 april voor €90 boodschappen besteld. Deze zouden op 29 april tussen 17.00u en 22.00u bezorgd worden. Ik zou nog een mail ontvangen, zodat ik de levering kon volgen. Op 29 april geen mail ontvangen en omdat ik bang was dat ik de hele avond voor niks zou zitten wachten heb ik die dag iets na 17.00u via de chat een berichtje gestuurd. Daarbij werd aangegeven dat er de dag ervoor iets helemaal mis was gegaan in het magazijn en dat mijn bestelling niet met de bezorgdienst was meegegaan. Omdat ze niet wisten welke leveringen er wel en niet mee waren gegaan (???? hoe dan?) hadden ze mij niet vooraf kunnen informeren. Maar ze konden de boodschappen dan vandaag (30 april) tussen 17.00u en 22.00u laten bezorgen. Ik zou dan vanochtend nog een mail krijgen om de levering te kunnen volgen met een meer exacte tijd. Vanochtend geen email ontvangen. Om 15.30u een bericht naar de chat gestuurd, geen reactie. Bellen kun je ze niet. Chat via Instagram werkt niet (staat wel aangegeven op de website). Dus ik denk dat ik vanavond voor niks tot 22.00u zit te wachten en dat ik naar mijn boodschappen en geld kan fluiten. Ik kwam er helaas later pas achter dat er nergens reviews te vinden zijn van dit bedrijf. Niet bij Google, niet bij Trustpilot enz. Ook vreemd. Ze hebben hun zaken niet onder controle of ze strijken je geld op zonder te leveren.... Voor mij in elk geval de eerste en de laatste keer.

April 30, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look