See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Alt var enligt fint ,dog var værelset l7dt gammel i udsendene og der lugtede surt da vi kom ind ,denne lugt kom dog ikker fra wc men med lidt udluftning var det ok . Dejligt med fri kaffe og kage .

Rated 5 out of 5 stars

Flot dækkede festborde i afstemte farver. Betjening i topklasse - servering til tiden, timet i forhold til gæsternes aktiviteter. Faglig viden om maden. Og så lige en fantasifuld kok med veltillavet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Endnu et dejligt ophold på jeres hotel. Vi skulle bo hos jer i forbindelse med Bryan Adams i spektrum, men koncerten blev aflyst og vi flyttede vores ophold til kr. himmelfartsferien. Det har været... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hotel fortjener 1 stjerne, skulle overnatte lørdag til søndag, fik værelse ovenover festlokale og lyden fra høj, meget høj, musik gik lige gennem væg/gulv. Musik stoppede klokken 2:45, så ikke mege... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 2 out of 5 stars

Vores første gang på Vejle Center…

Vores første gang på Vejle Center Hotel..
Værelset lugtede af kloak allerede ved ankomst. Receptionisten prøvede at afhjælpe problemet ved at hælde rens i kloakken.
Den seng der var slået op på værelset til vores datter manglede brædder under madrassen, så hun lå i et stort hul.
MEGET larmende og alt for mange mennesker ved morgenmads buffeten. Vi stod og ventede på et ledig bord, og spurgte en ansat om de kunne rydde et tomt bord for tallerkner mm., så vi kunne sætte os og spise vores morgenmad. Her fik vi et meget flabet svar, at der altså også var et lokale længere væk, man kunne benytte, hvorefter hun højlydt gik over til en kollega og brokkede sig over os og vores spørgsmål. Maden smagte dog fint.

August 3, 2022

Uacceptabelt og respektløst

Jeg tjekkede ind med min søn på 4 år. Havde fået forhånd læst via hotels.com at hotellet tilbød børnepasning, og jeg tænkte ikke yderligere over det, men da jeg spørger i receptionen benægter hun det, hvorefter jeg viser hvor det står på hjemmesiden, hvilket den ældre dame med hvidt hår til skulder udviste utroværdig adfærd og fornærmende sagde at man jo normalt hyggede sig med sine børn når man var på hotel og da slet ikke fik dem passet samt at hun havde arbejdet i faget i 15år og aldrig havde hørt om hoteller der tilbyder børnepasning.

Mit eneste formål havde egentlig blot været at gøre opmærksom på det og var jeg blevet mødt med “ det beklager jeg, det er en fejl, det skal jeg nok lige sige videre, så der kan rettes op på det, havde det været helt fint med mig, men ligefrem at forsøge at give mig dårlig samvittighed og nævne ovenstående var unødvendigt.

April 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Et af de bedste hoteller i Midtjylland. Med en fair pris.

Jeg er stadig på Vejle Center Hotel. Det er et rigtig dejligt ophold! :personale trækker op! Du føler dig som i en familie. De spørger ind til din oplevelse i dag. 'Har det været en god dag? Fik I set det, I talte om?' Der er stor P-plads med gratis parkering. Og, der er nu 6 Clever ladepladser på parkeringsplads.
Det er dejlige værelser med bad! Og, der er masser af varmt vand!
Morgenmad koster 99,-kr./dag. Men, det er en stor buffet med alt, du ønsker: frisk morgenbrød, ost, skinke, cornflakes, yoghurt, røræg, blødkogte æg, pølser, og pandekager.... Dem, elsker børnene. Det er absolut børnevenligt sted!!!
Tag en overnatning og bliv overrasket; det blev jeg. Jeg kom her, for at se min datter.
Hilsen Frantz Hansen.

October 20, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Fem-stjernet service i receptionen ved…

Fem-stjernet service i receptionen ved ankomst!
Der var opstået problemer med booking.com reservationen, og personalet vidste det og havde gemt ekstra værelser ubooket, så ingen kom i klemme. Bookingen blev fundet særskilt hos booking.com, vi fik et værelse - og børnene en pose slik til lørdag aften for “ventetiden”. Flot!
Man leverer rigtig service ved at forstå problemerne og løse dem som om det var en god oplevelse!

October 2, 2021

Fantastisk hele vejen igennem

Efter at være blevet brændt af på et andet Hotel, stod vi 5 dage før vores ophold, uden hotel, uden lokale, uden noget som helst og skulle holde firma fest. Øv med øv på.
Men Gitte blev vores redning. De var presset godt op, men med fleksibilitet og go vilje fra begge sider, fik vi den fedeste fest og dejlig overnatning. Super go betjening, lige fra ankomsten hvor “Mettemor” tog i mod i receptionen, Kjeld dækkede bordene flot. Tobias og “Smilende Susie” klarede serveringen til UG
Maden og vinen smagte helt fantastisk.
Og morgen var prikken over i’et.
Så TUSIND TAK til jer alle for en skøn skøn aften.
På vegne af Metalwo A/S
Helle Refsgaard

September 13, 2021

Bryan Adams ophold uden Bryan😊

Det har været et skønt ophold med super fine rene værelser, sød og imødekommende personale og ikke mindst utrolig lækker 3 retters menu begge dage.
Vi kommer snart igen

May 15, 2021

Super dejlig ophold

Super dejlig ophold - havde købt sommerpakken inkl 2 retter
Dejlig morgen komplet der mangler ikke noget
Kan anfales og ikke mindst prisen taget i betragtning

July 29, 2020

Hotel fortjener 1 stjerne, nat med uro

Hotel fortjener 1 stjerne, skulle overnatte lørdag til søndag, fik værelse ovenover festlokale og lyden fra høj, meget høj, musik gik lige gennem væg/gulv. Musik stoppede klokken 2:45, så ikke meget søvn.
Ros til hotellet for at refundere pris på værelse, men det ville nu være sjovere at få sin natte søvn.
Situationen er konfereret af med direktør for hotel.
Absolut ikke et hotel der kan anbefales hvis der afholdes fester, der burde være ro på et hotel senest midnat.

August 4, 2019
Rated 4 out of 5 stars

OK hotel vil komme der igen.

Da jeg søgte var hotellet det nogenlunde billigste hotel i området et 3 stjernes hotel. Jeg kom sent for at sove og stå tidligt op og få morgenmad og køre. Fællesrummene er pæne og indbydende værelserne af lidt ældre interiør. Jeg havde et møde i Vejle kl. 7.30 og var lidt udfordret af at morgenbuffeten først åbner kl. 7.00. Jeg blev tilbudt en alternativ servering der er åben fra kl. 4.00. Men når vi er ca. 20 mennesker klar en torsdag morgen til morgen mad ville det måske være smart at åbne for morgenmad kl 6.30

December 3, 2015

Hej Jacob.
Tusinde tak for de fire stjerner og tak for de rosende ord. Vi er opmærksomme på at vort interiør er af lidt ældre dato og vi renoverer løbende.
Jeg beklager meget hvis de ikke har været tilfreds med vores morgenbuffet og dens åbningstider, en anden gang skal de være velkommen til at henvende dem i receptionen den pågældende morgen, ofte er vi nemlig klar lidt før og har ikke noget imod at I går i gang. ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted at holde en fest

Vi har holdt min datters konfirmation på hotellet. Det har vi bestemt ikke fortrudt.
Der var super venlig, fleksibel og god betjening hele vejen igennem. Maden var super god og der var rigeligt. Lokalet var lyst og med direkte adgang ud til en dejlig terrase.
På selve dagen var der tilkoblet faste tjenere som gjorde alt for at det skulle blive en god dag for os.
Vi var ovenud tilfredse, og tilbagemeldingerne fra gæsterne har også været at de synes det var et dejligt sted. Vi vil helt sikkert have det med i vores overvejelser næste gang vi skal holde fest.

April 25, 2015

Reply from Milling Hotel Vejle

Hej BB. Tak for de fem stjerne. Vi er rigtig glade for, at I havde en god dag. I er naturligvis altid velkomne til at komme tilbage og gøre succes efter igen en anden gang. Endnu engang tak for de flotte anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt hotel, med gode og flinke medarbejdere

Min kone og jeg var på hotellet i en nat. Og var rigtig glade for deres smilende og hjælpsomme receptionist. Værelset var godt, og vi syntes sengen var behagelig at sove i.

Deres moregenbuffet var rigtig god, godt udvalg og rigtig god kvalitet i maden.

November 8, 2013

Hej Ingi

Vi er glade for, at din kone og dig nød opholdet på vores hotel. Vi håber at få glæde af Jeres besøg igen en anden gang

Take a closer look