Vejle Hjulcenter Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt sted at handle. Produkter godt beskrevet, og med detaljerede billeder. Havde et enkelt spørgsmål til min ordre, og de svarede hurtigt. Kan kun anbefale Vejle Hjulcenter.

Rated 5 out of 5 stars

Kom forbi og aftalte hvilke dæk og fælge vi skulle ha'. Bestilt senere samme aften og levering kort efter. Meget nem at komme i kontakt med og svarer altid tilbage. Kun positive ord herfra.

Rated 5 out of 5 stars

De havde dæk med fælge til min nye bil, men premium-dækket var desværre udsolgt. Jeg kontaktede deres kundeservice og fik en fantastisk serviceoplevelse. Jeg modtog endda en personlig SMS, da dæk og f... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

46 reviews in the last 12 months

Write a review

Købte nye komplette vinterhjul

Købte nye komplette vinterhjul. Nem købsproces og hurtigt svar på beskeder. Desværre kunne min bil ikke genkende TPMS sensor, så kontaktede Vejle Hjulcenter, og vi blev enige om en løsning hos min lokale mekaniker. Alt i alt en god oplevelse, og kommer gerne igen næste gang jeg skal bruge hjul.

November 14, 2025

Super service efter køb

Hjulene blev leveret hurtigt og som aftalt, men det det gør det til 5 stjerner er servicen efter købet.
Uheldigvis var afbalanceringsklodserne faldet af under transporten på et af hjulene, men det blev der hurtigt taget hånd om til min fulde tilfredsstillelse.

October 31, 2025

Super service!

Hurtig tilbagemelding på forespørgsel. Hurtig levering. Udsolgt af ønsket varer men fik tilbudt godt alternativ til samme pris.

October 18, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Super god service trods alt

Jeg vil starte med at sige, at jeg fik en super fin og en rigtig god service af Vejle hjulcenter da uheldet var ude... for det skal De have have 5 stjerner og 6 hvis man kunne give det. *****
Grunden til, det ikke bliver 5 stjerner i anmeldelsen er, at uheldet jo var der...

Jeg havde købt 4 vinterdæk til min polestar 4 med tmps ventiler. da jeg fik sat dem på viste min bil fejl på sensor, samt rat og bil rystede ved 120 km/t.

Jeg kontaktede hjulcentret og de var meget behjælpelig, det skal lige siges at jeg bor på Sjælland så det ville være lidt besværligt, hvis jeg skulle komme til Vejle for at de kunne løse problemet, De sagde, find et værksted der kan hjælpe dig og vi skal nok betale..
Jeg havde en del besvær med at finde et værksted som kunne, ville og havde tid til at løse problemet, til en rimelig pris.
Via Biler og en del andre skulle have mellem 2-4000 kr bare for sensor problemet, da de ville skifte alle ventiler. Andre sagde de ikke kunne,
Jeg fandt et sted som clonede ventilerne fra sommerdækkene og afbalancerede alle 4 dæk for 1000 kr. jeg sendte regningen til Hjulcentret og fik pengene retur med det samme... så endnu engang vil jeg sige tak super god service

October 15, 2025

Hej Claus

tusind tak fordi du valgte at give os anmeldelse og din ærlighed, det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for, at vi fandt en god løsning, og problemet blev løst.

God vejledning

God vejledning, hurtig respons og leveringstid. Alt i alt, en virkelig positiv oplevelse.

October 7, 2025

Hej Ida

Tusind tak fordi du valgte at give os anmeldelse og din ærlighed, det sætter vi stor pris på!

Kan anbefales

Super vejledning om dækvalg og hurtigt ekspedition. Kan klart anbefales.

October 10, 2025

Hej Lars

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse med hurtig svartid på…

God oplevelse med hurtig svartid på mails samt kvik ekspedition efter betaling. Kan kun anbefales at handle her.

October 3, 2025

Hej Jan

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og virkelig god…

Super god service og virkelig god kommunkation lige fra første henvendelse. Hurtig levering.
Mit ene fælg havde en lille transportskade (ikke noget Vejle Hjulcenter kan gøre for), det sker, men stor ros for at der blev taget action med det samme og en hurtig løsning. Stor ros her fra.

October 9, 2025

Hej Kristian

Vi er glade for at, vi fandt en hurtig løsning, og du fik det ene fælge ombyttet.

Søndags service

Lavede en forespørgsel en søndag gennem dba. Fik nærmest omgående svar, samt bestilt dæk med fælge samme dag. Thumps up👍🏻

September 28, 2025

Hej

Tusind tak fordi du valgte at give os en anmeldelse, det sætter vi stor pris på!
Og ja, vi servicerer også kunderne i weekenderne :D

Fantastisk service

Det var en utroligt nemt - der blev svaret godt og grundigt på alle spørgsmål, og der var kort proces fra bestilling til modtagelse, samt en opfølgning på leveringen, som gjorde at dato for levering blev ultra hurtig. Vil klart købe dæk fra Vejle Hjulcenter næste gang👍

September 29, 2025

Hej Jesper

Rated 5 out of 5 stars

God service samt hurtig levering!

God service samt hurtig levering!

October 1, 2025

Hej Mads

Fremragende service

Jeg modtog mine vinterhjul helt som aftalt og er meget tilfreds med den service jeg har fået. Lever helt op til mine forventninger. Flotte nye fælge med de helt rigtige vinterdæk monteret til ubetinget markedets skarpeste pris.

September 26, 2025

Hej Michael

Tusind tak fordi du valgte at give os anmeldelse, det sætter vi stor pris på!
Og dejligt at høre, at vi både har god service, og nok også Danmarks skarpeste priser :)

Take a closer look