Har købt brunsviger cremen op til flere gange og den er ny blevet fast inventar i hjemmet, som hele familien elsker ved morgenbordet (eller som nat snack). Alt det bedste fra brunsvigeren, du kan... See more
Company replied
Der står 1-4 dages levering. På 4 dagen blev min ordre først afsendt.
Lynhurtig levering. Blev lykkelig helt ned i maven, da jeg smagte brunsviger cremen, den smager FANTASTISK!
Company replied
Bestilte et glas brunsvigercreme mest som en intern joke. Hurtig levering, hyggelig pakke.. og så smager det bare for vildt. Eneste minus jeg kan sige at vi løb hurtig tør, så er nødt til at købe mer... See more
Company replied
Vejsideboden finder du i Solrød Landsby. En lille bod med hjemmelavede, nytænkende produkter, der udfordrer de klassiske madtraditioner. Bag Vejsideboden står de to kokke, gode venner og naboer; eksilfynbo Marlene og grafiker Nicoline.
Solrød Byvej 46, 2680, Solrød Strand, Denmark
Det smager sgu af brunsviger - og så kom det hurtigt frem. Så kan det jo ikke blive under 5 stjerner.

Reply from Vejsideboden
Alt det bedste fra brunsvigeren, du kan dog selv vælge hvor meget er det gode der skal være på og hvilke type brød du vil have det på.
Fantastisk produkt!

Reply from Vejsideboden
Hurtig levering og sødt pakket ind, varen smagte fantastisk.

Reply from Vejsideboden
Lækre produkter og hurtigt levering. Gode priser

Lynhurtig levering.

Reply from Vejsideboden
Har købt saft, marmelade og brunsvigercreme fra vejsideboden, og har været meget tilfreds med alle 3 produkter.

Reply from Vejsideboden
Hurtig levering og lækkert produkt (bunsvigercremen 😜)

Reply from Vejsideboden
Skøn butik med dejlig betjening og perfekt levering!

Reply from Vejsideboden
Bestilte et glas brunsvigercreme mest som en intern joke.
Hurtig levering, hyggelig pakke.. og så smager det bare for vildt. Eneste minus jeg kan sige at vi løb hurtig tør, så er nødt til at købe mere..