Ook bij mij was de kleur te licht, had de reviews al gelezen en een tint donkerder besteld maar toch te licht. Mail gestuurd en binnen 20 min een reactie, kon gratis een tint donkerder bestellen. Su... See more
See what reviewers are saying
Het produkt wat ik heb ontvangen, is hetzelfde wat op Temu staat voor nog geen 5 euro met exact dezelfde naam nl. *W en geen Veloris. Dit heb ik ze ook laten weten ,maar zij weerleggen dit met een h... See more
Zeer tevreden,ik had een kleur besteld die helaas een stuk lichter leek te zijn als wat ik uitgezocht had,ik heb de klantenservice hierover een bericht gestuurd ,kreeg al snel antwoord,ik mocht een n... See more
Company details
Written by the company
Veloris is in Nederland opgericht met één duidelijk doel: innovatieve en eenvoudig aan te brengen beauty-oplossingen aanbieden voor vrouwen die houden van een egale, stralende huid, zonder gedoe
Contact info
Belgium
- info@veloris.nl
- veloris.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijk en betrouwbaar
Na eerst beetje wantrouwen over dit nieuw merk, toch steeds antwoord gekregen op mijn mail.
Ikzelf had een te lichte kleur besteld , en kreeg het voorstel om gratis een warmere kleur te krijgen. De lichte kleur mocht ik zelfs houden !
Dus wees niet bevreed zoals ik en bestel.
Veloris is zeker vertrouwbaar.
Super service
Bestelling geplaatst maar de kleur was niet goed voor mijn huidskleur.
Na een vriendelijke mail kreeg ik zeer snel feedback dat ik 1x een andere kleur mocht ontvangen. Ze gaven mij ook kleuradvies.
Zeer tevreden over de vlotte snelle vriendelijke service. Nu duimen dat deze kleur mij wel past 🤞🏻
Omruilservice fantastisch
De kleuren vielen bij mij veel te licht uit. Heb dan ook de klantenservice een mail gestuurd met de vraag of ik deze kon ruilen, zoals ze beloofd hadden als de kleur tegenviel. Dat was geen enkel probleem! Vriendelijke mails met adviezen teruggekregen en zonder problemen werden er andere kleuren opgestuurd. Top service!
Heeft mij echt geholpen met mijn…
Heeft mij echt geholpen met mijn mottige benen. Zeer tevreden ermee. Danku
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.