Company details

1. Air Duct Cleaning Service

Written by the company

Ventipartner blev grundlagt med det formål, at forbedre luftkvaliteten i danske bygninger. Vi holder til i Esbjerg og vi er en passioneret virksomhed, der specialiserer sig i ventilationsrens og indregulering af ventilation. Hos Ventipartner brænder vi for at sikre, at dit indeklima er sundt og behageligt, så du kan trives i dit hjem.

4.4

3-star
2-star
1-star

En super oplevelse

En super oplevelse, hurtig respons og godt arbejde og opfølgning på om vi var tilfredse. Og fair pris. Kan virkelig godt anbefale firmaet.

April 26, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og professionel service.

Hurtig og professionel service.
Kan varmt anbefale Ventipartner til at servicere dit ventilationsanlæg. 👍

April 16, 2026

Reply from Ventipartner ApS

Hej Jan. Tak for den fine anmeldelse, det sætter jeg pris på. Det betyder meget at du oplevede service som både hurtig og professionel.

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Yderst kompetent medarbejder som man gerne vil lukke ind i sit hus. Firmaet holder hvad de lover og kommer altid til tiden. Under rensningsopgaven kom firmaet med et par forslag til forbedringer og udskiftninger, som man på ingen måde føler sig forpligtiget til at købe med. Alt i alt en virkelig god oplevelse!

March 17, 2026

Reply from Ventipartner ApS

Tak for din anmeldelse, Henrik.
Godt at høre, at du havde en god oplevelse, og at både arbejdet og rådgivningen levede op til forventningerne.

Ordentligt

Ordentligt, pålideligt og veludført arbejde til tiden.

March 12, 2026

Reply from Ventipartner ApS

Tusind tak, Rikke – det betyder virkelig meget!
Jeg er glade for, at du havde en god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse at have besøg af VentiPartner til…

Vi har haft besøg af VentiPartner til rensning af vores ventilationsanlæg, og det har været en rigtig god oplevelse.
Teknikeren var venlig, professionel og effektiv. Han tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og forklarede, hvad der blev lavet.
Luften føles renere.
Kan helt klart anbefales til andre, der ønsker en ordentlig og professionel service.
En ny aftale kommer automatisk efter 3 år
Mvh
Anna Og Stefan

January 9, 2026

Kære Anna og Stefan

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse.

Det glæder mig meget at høre, at I var tilfredse med besøget, og at I oplevede både god service og en mærkbar forbedring af luften. Det er vigtigt for mig, at kunderne føler sig trygge og godt informeret.

Tak for anbefalingen, og jeg ser frem til at hjælpe jer igen, når det bliver tid til næste service.

VentiPartner

En udsøgt fornøjelse.

En udsøgt fornøjelse.
Andi er en ordentlig og super flink fyr. Han arbejder professionelt og guidede os til den bedste løsning.
Vi er mere end tilfredse med resultatet og den friske luft vi nu har fået,
Kan kun anbefale Ventipartner på det varmeste.

January 8, 2026

Reply from Ventipartner ApS

Tusind tak for den virkelig fine anmeldelse.
Det var en fornøjelse at hjælpe jer, og jeg er glad for at høre, at løsningen lever op til jeres forventninger og giver jer frisk luft i hverdagen.
Mange tak for anbefalingen – det betyder rigtig meget.

Rated 5 out of 5 stars

Super service. Meget tilfreds med rens af ventilation.

December 20, 2025

Reply from Ventipartner ApS

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med rens af ventilationen og vores service.

Fantastisk service og markant bedre ventilation

Fantastisk service og markant bedre ventilation

Vi har haft Andi fra Ventipartner til at rense vores ventilation samt skifte både lejer og spjæld i selve anlægget. Hele oplevelsen har været virkelig god, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Efter arbejdet er ventilationen mærkbart mere effektiv - fx er der ingen dug på spejlet efter bad længere - og anlægget kører samtidig langt mere støjsvagt end før.

Kan varmt anbefale Ventipartner!

November 5, 2025

Kære Morten

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de venlige ord!
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at ventilationsanlægget nu er markant forbedret.

Det betyder meget for mig, at du tager dig tid til at dele dine erfaringer – og jeg sætter stor pris på din anbefaling.

Ventipartner.dk

Rated 5 out of 5 stars

Super service og mærkbar forbedring af indeklimaet

Jeg har haft besøg af VentiPartner til rensning af vores ventilationsanlæg, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.

Efter rensningen har jeg helt klart kunnet mærke forskel – luften føles renere, og anlægget kører mere støjsvagt.

October 16, 2025

Kære Rikke,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du mærker forskel på indeklimaet, og at du havde en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på dine fine ord – det betyder meget for os.

Andi
VentiPartner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Ventipartner…

Jeg kan varmt anbefale Ventipartner samt Andi. Arbejdet blev udført professionelt og med stor omhu. Venlig samt god kommunikation, og ankom til adressen til aftalt tid. En rigtig god oplevelse fra start til slut.

September 29, 2025

Tusind tak, Søren, for din flotte anmeldelse! 😊
Det glæder mig virkelig, at du har været tilfreds med arbejdet og hele forløbet.
De bedste hilsner,
Andi – Ventipartner

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og høj kvalitet!

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Ventipartner. Fra start til slut var servicen professionel, hurtig og meget hjælpsom. Kommunikation var klar og imødekommende, og jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Jeg kan varmt anbefale Ventipartner til alle, der ønsker en pålidelig leverandør med fokus på både kvalitet og kundeservice. Tak for en super oplevelse

October 1, 2025

Kære Kasper.
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både service, kommunikation og proces har levet op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din anbefaling – den betyder meget for os.
Tak fordi du valgte Ventipartner, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Ventipartner

Take a closer look