Ventusdesign Reviews 33

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har fået en ventus W266 vejrstation for et par år siden i gave,og vil bare sige at produktet leve op til mine forventninger,både lyn indikator,temperatur,vindhastigheder virker som det skal...vh Kim.L... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en Ventus W827 trådløs. HVOR HERRE BEVARES, magen til skrammel skal man lede længe efter, holder ikke signalerne 2 meter væk, alarmer går igang uden at være sat, skærmen kan ikke aflæses, alt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har 2 stk. W.224-7 Weather station with LCD Colour Display and Touch keys. Den første havde en' defekt modtager, men temperaturSenderen kunne fungere sammen med en anden vejrstation. Senere k... See more

Rated 2 out of 5 stars

Har netop købt en W820, og jeg kan ikke sige, at jeg er vildt begejstret over købet. Specielt er appen skuffende. F.eks vises minus temperaturer f.eks -3,6 som -3.-6 (måske en program fejl) og vin... See more

2.2

Rated 5 out of 5 stars

Godt køb

November 6, 2016

Ventus er ikke seriøs !!

Har op til flere gange oplevet, at Ventus produkter LANGT fra lever op til de flotte billeder på deres emballage. Især deres displays er utroligt dårlige at se på, men på emballagen er displayet knivskarpt. Dette må da være lig med falsk markedsføring. Og kontaktede endda firmaet, og forespurgte om de kunne fremsende et billed af et specifikt produkt hvor det var pakket ud, således at jeg kunne få et indtryk af produktet. Men det kunne jeg ikke få !? ... og det siger vel alt om firmaet og deres produkter !!

March 8, 2016

Dårlig kvalitet og ansvarsforflygtigelse

Den ene stjerne er faktisk for meget. Købte i 2013 en W145 vejrstation. Vindmåleren tager vand ind for oven og det ødelægger elektronikken i løbet af et halvt år. Jeg har gennem Imerco, som i øvrigt giver super service, fået vindmåleren byttet 2 gange, og nu da den igen er gået i stykker, vil Ventus ved direkte henvendelse ikke stå ved ansvaret, så jeg må af sted til Imerco igen. Her er den arrogante melding fra Ventus service, efter en lang dialog:
"Vi tilsidesætter ikke købeloven, jf. loven så er der 6 måneders garanti, OG 18 måndeders reklamationsret. Efter de 6 måneder er det køber der har byrden mht. at påvise at produktet har fejlen fra købstidspunktet.

Vedr. yderlig dialog skal jeg bede dig rette henvendelse i butikken hvor den er købt."

Jeg mener, at godt nok er det et hobbyprodukt, men det må kunne holde mere end 5-6 mdr. Derfor har vi også købeloven. - Det er jo heller ikke helt billigt, så man forventede slet ikke den slags "Kinakram"

February 9, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig kvalitet, selv af et hoppyprodukt.

Jeg har haft mindst 3 forskellige Ventus vejrstationer, lige nu har jeg en W177 og en W827. Min regnmåler har aldrig fungeret på W177. Jeg har skiftet batterier et utal af gange, så virker den i kort tid, hvorefter den mister forbindelsen. Min W827 har fungeret lidt bedre men nu efter lidt mere end et år, virker regnmåleren heller ikke længere og stormen "Gorm", har lige blæst vindmåleren af, så nu virker den del heller ikke mere. Fælles for begge vejrstationer er, at vindmålingerne altid har været "helt hen i vejret". De værdier som vises, er ikke tilnærmelsesvist sammenlignelig med DMI og de faktiske forhold. Jeg er klar over at det er et hoppyprodukt men det er ikke engang troværdigt nok til at bruges til hoppy brug. Jeg er ret sikker på at jeg har haft min sidste Ventus.

November 29, 2015

Ventus w160

Købte for et års tid siden en Ventus w160 vejrstation. Hvis du køber denne eller en lignende model, skal du være opmærksom på, at den kræver el for at kunne vise konstant display. Batterier er kun til backup og de 3 AAA-batterier holder ikke længe.
Jeg giver nødtvungen en stjerne, vejrstationen er nu kasseret til fordel for et andet mærke.

October 23, 2015

Ventus W155 - med usandsynlige visninger

Jeg har i et års tid haft monteret en W155 på gavlen af mit hus i ca. 7 m. højde
Vindretning, temperatur, ur og lufttryk vises ret plausibelt
Regnmåleren har aldrig virket
Ved vindhastigheder på 12-14 m/s (jeg har rimelig erfaring fra sejlbåd i at bedømme vindtryk) så viser måleren at det blæser 1 - 3,5 m/s selvom "møllen" er ved at gå amok - og der er tilsyneladende ingen justeringsmulighed
Så nu bliver skidtet skrottet

June 3, 2015

Spild af penge

Efter købet af en "Ventus W928-Ultima" må jeg erkende at de 1399.- kr. er spild af penge. På hjemmesiden jeg købte den, fik jeg informeret at Ventus har en dansk support, som er meget hjælpsom, og som gerne vil hjælpe til at få den nyindkøbte vejrstation til at opfylde de forventninger jeg havde til mit køb, og som af sælgeren blev betegnet som en af de bedste.
Efter 14 dage hvor jeg ventede på at Ventus supportmedarbejder, skulle komme tilbage fra ferie, fik jeg endelig kontakt, og pr. telefon lovning på, at jeg kunne få at den hjælp som der skulle til.
Mit første problem, blev løst med en svar mail hvor der var kopieret 3 linjer fra manualen, og efterfølgende har jeg pr. mail fået denne besked "Jeg har desværre ikke tid".
Sælger holder på sin ret til at jeg ikke kan fortryde mit køb, og få pengene tilbage. Så 1399, kr for at se hvad temperaturen er udenfor er ret mange penge.
Desuden er software som Ventus har liggende på deres hjemmeside forældet, og det lader ikke til ( som lovet) at der i løbet af et par dage, vil den sidst nye blive tilgængelig.

May 15, 2015

W.224-7 Weather station with LCD Colour Display and Touch keys

Jeg har 2 stk. W.224-7 Weather station with LCD Colour Display and Touch keys.
Senere købte jeg en' til hos jem&fix nedsat til 100kr fordi jeg kunne altid bruge en ekstra sender som reserve, hvis modtageren ikke ville virke?
Jeg kan godt forstå at nogle virksomheder er nødt til at konkurrere med lave priser, når de ikke kan konkurrere på kvaliteten :(

March 2, 2015
Rated 2 out of 5 stars

Ventus kan nu fortælle at vand fryser ved 2 plus grader

W177 installeret med noget besvær, meget små skruer til batteridæksler,
bliver ikke sjovt når batterierne skal skiftes i vindmåleren på taget.
Selvfølgelig er det til amatørbrug- sjovt når det blæser at se hvor meget og når vinteren sænker sig at kunne se temperaturen dale- større er mine krav trods alt ikke-men her bliver jeg udfordret:
Når vinden rusker i træerne kan jeg se det blæser 2 m/s og når sneen daler blidt og vandpytterne fryser til is fortæller Ventus mig at der er 2 graders varme (mit andet termometer til 20kr kan dog fortælle mig at vand først fryser når der er 0grader). Altså 2 vidt forskellige oplysninger når jeg kigger ud ad vinduet og når jeg aflæser min Ventus- så er det pludselig ikke sjovt men bare møg irriterende at have en vejrstation.
Min næste vejrstation bliver 100% sikkert ikke af mærket Ventus.

February 4, 2015

Ventus W 155 Vejrstation

For 3 år siden købte jeg den første vejrstation fra Ventus W 194. Den holdt godt 2 år.

Den 12/01-2012 købte jeg en Ventus W155. Den 12/01-2012 blev vindmåleren ombyttet. I kraftigt blæsevejr stod den bare helt stille.

Den 15/05-2012 var alt gået i stykker. Der var ganske enkelt intet der fungerede ud over det indbyggede ur. Den blev ombyttet til en ny.

Her den 06/07-2012 er den nye også færdig. Intet fungerer. Den modtager ikke signal fra nogle af de 3 enheder.

Bilka i Herning vil nu blive bedt om at give mig pengene tilbage.

Kort sagt, så vil jeg blot sige: Hold fingrene fra produkter fra dette firma, noget er helt rav ruskende galt !

July 6, 2012

Ventus vejrstation

Via Bilka her i Hillerød købte jeg en vejrstation W194. De store forventninger til produktet blev hurtigt gjort til skamme da jeg satte den til computeren.
Ifgl. brugsanvisningen skulle den kunne køre på Windows XP, 2000, og Vista. Da jeg så nærmere på dataerne over den viste det sig, at XP ikke var nævnt.
Trods forsøg lykkedes det ikke at få forbindelse til den.
Jeg har både rettet telefonisk henvendelse og pr. mail, men til ingen gavn. De lovede at ringe tilbage, men har ikke gjort det.

Deres forskellige oplysninger om hvad produktet kan forbindes til er lige så forskellig som den hjælp de lovede at give og som udeblev.
Dybt skuffet måtte jeg kontakte Bilka og få pengene retur.

June 25, 2012

Is this your company?