Veramode

Rated 1 out of 5 stars

Læste det som Vero Moda...

Læste det som Vero Moda...
Bestilte et par jeans d. 9. September - penge trukket straks - og da havde jeg opdaget min fejltagelse... Skrev mail at jeg ville annullere ordre og have pengene tilbage - skrev 3-4 gange uden svar.
Stor var min overraskelse da jeg 2. Oktober fik mail om at pakke kunne afhentes..
Ok jeans - made in china... Lidt store men jeg orker ikke returnere....

Hold jer langt væk!!

October 3, 2025

Svindel firma

Jeg er endnu en der læste det som Vero Moda . Jeg opdagede det først, da jeg havde betalt med MobilePay. Jeg prøvede at kontakte dem, umuligt.

September 25, 2025

Fusk

Fusk!! De svarer ikke på mails og penge er bare trukket. Føj siger jeg bare!!

September 7, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Læste det desværre også som Vera Moda 🙄…

Læste det desværre også som Vera Moda 🙄 pengene er trukket og har intet hørt i 10 dage. PAS PÅ!!! Det er scam og nu er der sjovt nok heller ikke en internet side mere. Æv - det er en svindelside og mon ikke de dukker op igen snart under et andet navn!

September 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Melder mig desværre i flokken der har…

Melder mig desværre i flokken der har været et fjols og bestilt herfra. Læste det også som Vera Moda 🤬🤬🤬🤬
De vender ikke retur på mails, men pengene er trukket 💸💸💸. Forstår ikke hvorfor de må reklamere på Instagram når de er så elendige!!!!

September 22, 2025

Svindel!

Hold jer fra denne virksomhed!
Vera Mode udgiver sig for at være en dansk virksomhed - det er det ikke!
Varerne af tvivlsom kvalitet afsendes fra Hong Kong og først efter flere uger. Ingen respons fra kundeservice. Oplyste tlfnr. eksisterer ikke.
Penge trækkes ved bestilling.

Forsøgte at annullere mit køb, da jeg ikke havde fået leveringsoplysninger efter en uge. Ingen respons fra kundeservice, men 3 dage senere kom besked om oprettelse af forsendelse og 12 dage senere er varerne modtaget. De skal nu retur pga. dårligt pasform og for korte. Spændt på om returnering overhovedet er muligt!

September 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

verA modE og IKKE det danske Vero…

verA modE og IKKE det danske Vero Moda!!! Hjemmeside og alt ser perfekt dansk ud, at man som forbruger tror man handler ved det danske selskab (som jeg ofte har gjort), at det er først efter EKSTREM lang leveringstid og når man vil sende retur, man opdager det er bedrag - og de absolut ikke er til at komme i kontakt med.

September 19, 2025

Nul stjerner herfra

Nul stjerner herfra. SCAM
Brug ikke denne side...
Øv plejer altid at tjekke trustpilot, men har simpelthen ikke nærlæst godt nok. Troede jeg bestilte hos Veromoda, som mange gange tidligere.
Har ikke modtaget mine varer, og det sker nok heller ikke.
Øv

September 17, 2025

Fusk

Jeg faldt desværre også i - bestilte med ekspres levering den 10/9 - så en uge, og ikke så meget som en mail om at noget er på vej.
Det gik desværre lidt for hurtigt for mig, forvekslede med mærket Vero Moda… my bad! Men lader til at være fusk og i hvert fald ikke et dansk firma!!

September 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

SCAM!! Udgiver sig for at være en dansk hjemmeside

Troede det var en dansk hjemmeside. Bestilte d. 08.09, og har stadig ikke modtaget mine varer, selvom pengene er hævet på min konto.
Telefon nummeret eksisterer ikke, og de svarer ikke på mine henvendelser via hjemmesiden eller mail.

September 8, 2025

SCAM

Jeg hoppede desværre i da sitet og det hele virker 100% dansk. Jeg har endnu ikke modtaget mine varer og er i tvivl om de rent faktisk kommer.

September 3, 2025

Kina varer

Har endelig modtaget min vare efter 17 dage. Bukserne var sendt med Hong Kong yun Express og bukserne lugter langt væk af kemi.
Jeg kan ikke sige om størrelsen om størrelsen passer fordi de lige nu er ved at blive vasket for 2. Gang. Hvis de stadig lugter, ryger de ud.
Jeg var sikker på jeg bestilte ved en dansk hjemmeside, da de sender gratis med Dao.
Hold jer væk fra den her side.

September 15, 2025

SCAM - hold jer væk

SCAM SCAM SCAM, jeg faldt desværre også i. Pengene er trukket, har fået både mail om bestilling og at mine varer er på vej. Men når jeg søger min ordre eller oplyser tracking nummer, så findes ingen af delene. Jeg har ringet på deres nummer, men opkaldet går ikke igennem.

September 10, 2025

Fup og fiduser

Ærgerligt jeg ikke kan give 0 stjerner
Hold jer langt væk. Jeg var så dum at bestille og da jeg efterspørger et trackingnummer svarer de mig på polsk. Nu er der gået 14 dage og trods flere mails til dem, svarer de ikke. Op i r…n med deres 2-6 dages levering. Svindel og humbug
Jeg politianmelder dem grundet svindel

September 5, 2025

Det er scam

Det er scam. CVR nummer findes ikke og det angivne tlf nummer virker ikke. Har skrevet en e-mail som de ikke besvarer . Hold jer langt væk

August 2, 2025

Take a closer look