Company details
Written by the company
Verhuisbedrijf Geleen is een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf gevestigd aan Kampstraat 80, 6163 HG, Geleen, Limburg. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en staan bekend om onze zorgvuldige aanpak, heldere communicatie en klantgerichte service. Met jarenlange ervaring in de verhuisbranche weten wij precies wat nodig is om iedere verhuizing soepel en stressvrij te laten verlopen. Onze professionele verhuizers behandelen uw inboedel met de grootste zorg. Of het nu gaat om een lokale verhuizing binnen Geleen, een verhuizing elders in Nederland of een complete bedrijfsverhuizing, verhuisbedrijfgeleen.com biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw wensen en planning. Daarnaast verzorgen wij ook inpakservices, demontage en montage van meubels en veilig transport van kwetsbare of waardevolle spullen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Wij streven ernaar om iedere verhuizing efficiënt, veilig en volgens afspraak uit te voeren. Transparante prijzen, duidelijke afspraken en een persoonlijke benadering maken ons tot een verhuispartner waarop u kunt vertrouwen. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op via +31 46 369 0187. Bij verhuisbedrijfgeleen.com bent u verzekerd van een professionele verhuizing met oog voor kwaliteit, service en uw gemoedsrust.
Contact info
Kampstraat 80, 6163 HG, Geleen, Netherlands
- +31463690187
- contact@verhuisbedrijfgeleen.com
- verhuisbedrijfgeleen.com
in huis hielpen ze met verplaatsen van…
in huis hielpen ze met verplaatsen van zware items
De verhuizers hadden duidelijk ervaring…
De verhuizers hadden duidelijk ervaring met moeilijke doorgangen.
geen chaos of zoekwerk tijdens uitladen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.