Jeg har altid været super godt tilfreds. I er alle så søde ved vores dyr. Og I tager jer også af os ejere, når vi står overfor det frygtelige i at have dyr ( når vi skal sige farvel) KUN ROS TIL JER.... See more
Company replied
Blev mødt af venlige kompetente mennesker. Katten blev diagnostiseret og behandlet og har det fint i dag. Vibeke
Company replied
Fuld tilfredshed med dyrlægeklinikken, da jeg fik sundhedstjek og vaccination af vores kat. Det var nemt at få en tid og velkomsten i receptionen var venlig og smilende. Der var endda et særligt skærm... See more
Company replied
Vi vil endnu gang sige tusinde tak for hjælpen og henvisning forhold til Rita. Vi er så taknemmelig for den hjælp hun fik og henvisning til Århus dyrehospital. Vi er blevet så glad for den hjæ... See more
Company replied
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Rådhusgade 20, 8740, Brædstrup, Midtjylland, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 69% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks

Min oplevelse af Dyrlægecentret Brædstrup – VetGruppen
Jeg skriver denne anmeldelse, fordi jeg selv ville ønske, at jeg havde kunnet læse om andre ejeres oplevelser, før jeg lod min kat blive behandlet her.
Min kat er 7 år, og jeg har haft hende siden hun var få dage gammel. Jeg kender hende derfor særdeles godt. Hun kan blive bange og stresset hos dyrlægen og kan hvæse og knurre, men hendes journal viser også, at hun tidligere har kunnet undersøges. Den 24. august 2026 står der eksempelvis: “knurrer og væser, men laver ingen udfald”.
Hun fik konstateret en mammatumor. Jeg fik videreformidlet en anbefaling fra Aarhus om sedation, blodprøve, finnålsaspirat, mikroskopi, røntgen af thorax og fjernelse af hele mælkelisten til omkring 29.000 kr. Jeg valgte i stedet operation på Dyrlægecentret Brædstrup, hvor to knuder blev fjernet.
Jeg havde flere gange bedt om blodprøve og røntgen inden operationen, da det var vigtigt for mig. I den journal, jeg har fået udleveret, kan jeg ikke se nogen præoperativ blodprøve eller røntgen af thorax dokumenteret, selvom anbefalingen fra Aarhus fremgår.
Den 7. september kontaktede jeg klinikken, fordi min kat ikke havde haft afføring siden torsdag. Jeg ønskede egentlig hjælp til behandling hjemme, da jeg selv kan give hende medicin, men accepterede at komme ind.
Det blev en meget voldsom oplevelse. Journalen beskriver hende som meget vred, stresset og vanskelig at håndtere. De kunne ikke give hende Microlax, fordi hun var for voldsom. I stedet fik hun omkring 5 ml paraffinolie oralt gennem tremmerne efter flere forsøg.
Hun tissede først i sin transportkasse og derefter igen i det injektionsbur, hun blev placeret i. Da jeg senere kom ind til hende, lå hun derfor i sit eget urin og afføring.
Jeg oplevede, at jeg i starten ikke kunne komme hen til hende eller berolige hende. Da jeg endelig fik lov til at komme til hende, faldt hun til ro ved min hånd, og jeg kunne forsigtigt løfte hende ud af buret og over i hendes vogn uden problemer. Dyrlægen kommenterede bagefter, at vi måtte have et “specielt bånd”. Ja – jeg har haft hende siden hun var få dage gammel.
Det gjorde mig meget ked af det, at personalet ikke ville rengøre hende efterfølgende. Jeg fik at vide, at de ikke ville håndtere en kat, der kradsede. Hun blev derfor sendt hjem med urin, afføring og paraffinolie på sig. Jeg har efterfølgende brugt flere omgange på selv at forsøge at få olien af, og der er stadig olie tilbage.
Jeg observerede desuden blod på hendes pels omkring munden og under kraven samt et sår i munden, da jeg kom hjem. Kraven var fyldt med olie. Jeg blev spurgt, om den skulle skiftes, og sagde ja, men det blev glemt. Da jeg kom hjem, opdagede jeg også, at flere af de små plastikcirkler på kraven var revet ud, uden at jeg havde fået information om det. Hun har desuden haltet siden den 7. september.
Jeg fik heller ikke paraffinolie med hjem, selvom hun fortsat havde problemer med afføringen, og måtte derfor kontakte en anden dyrlæge for at få det.
Jeg fik ikke udleveret journalen før omkring et døgn senere, selvom jeg havde brug for den akut og måtte foretage flere telefoniske henvendelser for at få den. Ved disse efterfølgende opkald oplevede jeg personalets tone som arrogant og meget lidt imødekommende.
Da jeg endelig fik journalen, kunne jeg blandt andet læse, at jeg angiveligt ikke havde tilset operationssåret, og at klinikken gentagne gange skulle have bedt mig om det. Det kan jeg ikke genkende. Jeg har tilset hendes operationssår mindst to gange dagligt.
Jeg kan heller ikke genkende beskrivelsen af hende som generelt ukontrollerbar eller aggressiv. Hendes tidligere journal viser hvæsen og knurren uden udfald.
Jeg vil være ærlig om min egen opførsel. Jeg blev meget vred og sagde under en telefonsamtale ting, der var hårde og ikke i orden. Det tager jeg ansvar for. Men min vrede ændrer ikke på det, jeg oprindeligt henvendte mig om: hvordan min kat var blevet håndteret.
Efter dette forløb har jeg mistet min tillid til Dyrlægecentret Brædstrup.
Jeg forventer ikke, at en bange eller smertepåvirket kat altid er nem at håndtere. Jeg forventer derimod, at hun bliver behandlet med omsorg og respekt, også når hun ikke samarbejder, og at journalen giver en korrekt og fyldestgørende beskrivelse af forløbet.
Jeg kommer ikke til at tage min kat tilbage til denne klinik.
Jeg håber, at andre katteejere får mulighed for at træffe deres valg på et oplyst grundlag.

Reply from VetGruppen - Dyrlægecentret Brædstup
Blev mødt af venlige kompetente mennesker.
Katten blev diagnostiseret og behandlet og har det fint i dag.
Vibeke

Søde personer, rolige og behagelig dyrlæge 100% sikkert jeg vil bruge dem igen

Reply from VetGruppen - Dyrlægecentret Brædstup
Vi er meget tilfredse med deres måde at ɓehandlinger både dyr og kunder på

Reply from VetGruppen - Dyrlægecentret Brædstup
Jeg skulle sige farvel til min elskede hund Sille.. men de gjort det på en tryg og god både tiltråds for den situation/sorg man stod midt i, blev man grebet på bedst muligvis og den rigtige måde at sige farvel 💔🕊️

Reply from VetGruppen - Dyrlægecentret Brædstup
Kompetent personale som også rummede os som ejere. Venligt personale og virkelig nærværende ..

Reply from VetGruppen - Dyrlægecentret Brædstup
De er altid søde og venlige over for os som kunde og særdeles over for vore hund, de er meget omhyggelig med undersøgelser og spørger ind til hvad vi har oplevet med vores hund ang. de symptomer vi kommer med.

Reply from VetGruppen - Dyrlægecentret Brædstup
Jeg bestilte en tid til sundhedseftersyn med min hund og bad om den dyrlæge han har haft de sidste 2 år. Det fik jeg, men dagen før blev jeg ringet op og spurgt om det var ok at en anden dyrlæge overtog grundet sygdom. Det var jeg umiddelbart ikke glad for, men af tidsmæssige årsager sagde jeg ja.
Vi ankom og blev varmt modtaget, den kvindelige dyrlæge sagde at hun var beæret over at få lov til at få konsultationen, hun var klar over at det havde stor betydning for mig grundet tidligere forløb med hunden.
Min hund var glad, kvik og hurtig til at acceptere hende. Dyrlægen var virkelig grundig, alt blev undersøgt og italesat.
Super god oplevelse. Men må erkende at prisen er høj i den butik. Svaret ligger i dygtige opdaterede dyrlæger og veterinær sygeplejersker.