Company replied
Endnu engang har i, hos Frederikshavn Dyrehospital, overfor mig, vist hvor professionelle, dygtige og omsorgsfulde i er. I er ikke "bare" dyrlæger, i er mennesker. Mennesker som både er fagligt dy... See more
Company replied
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos VetGruppen – Frederikshavn Dyrehospital. Vi blev taget imod hurtigt, og hele personalet var både imødekommende og venlige. Dyrlægen Mads tog sig virkelig go... See more
Company replied
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Krogen 6, 9900, Frederikshavn, Nordjylland, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 65% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Den samme gode gamle service og der er altid et smil, på læberne når man kommer ind 😃

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
Min hund havde en dårlig oplevelse nogle år tilbage og kunne ikke få lov at rense ørerne og klippe negle. Blev modtaget stille og roligt og fik lavet det der skulle laves under let bedøvelse. God oplevelse og ingen problem med at rense øre nu.

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
I er ikke "bare" dyrlæger, i er mennesker. Mennesker som både er fagligt dygtige og meget professionelle til jeres job, men også mennesker som er i stand til at sætte sig ind i andre menneskers situation og følelser, når det gælder vores højt elskede kæledyr.
Det er bestemt ikke en selvfølge at proffessionalitet og empati hænger sammen. Det er en evne kun nogle få mennesker forstår at mestre. Dyrlægerne hos jer, på Frederikshavn Dyrehospital, er netop sådanne mennesker!
Trine Rise

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
Konen og jeg havde fundet en forfærdeligt syg og udhungret killing som vi selvfølgelig ville forsøge at hjælpe. Den rare kvinde som vi d. 03-0,8 om aftenen; var inde ved, var meget sympatisk og kærlig over for den lille; som desværre skulle til den anden side og lege videre.
Varm anbefaling at tage til Frederikshavns Dyrehospital hvis man gerne vil have at dyrene og deres velbehag bliver taget i betragtning før alt andet - Om så de er "vilde" dyr eller ej.

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
Super venlig og professionel behandling med lidt ekstra uden beregning noget af det bedste jeg har oplevet

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
I er så forstående over for vores hund. Ville dog ønske at man i vat gruppen kunne få to eller tre gange hvor man kunne komme forbi til tjek

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
Forståelse og giver sig god tid.
Min bedste ven (hund) var i centrum 👍🏻

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
Min hund på 4½ år har været til alle indkaldte sundhedstjek, senest 14/10-2025.
Jeg syntes, at han lugtede grimt ud af munden, hvorfor jeg fik en tid til tandeftersyn d. 8/6. Dyrlægen - ikke den samme som havde udført sundhedstjekket - anbefalede tandrensning og eventuelt fjernelse af nogle tænder. Da jeg hentede min hund efter behandlingen havde han fået fjernet 13 tænder og skal have fjernet 9 mere!
En kompetent dyrlæge ville ved sundhedstjekket have konstateret at der var behov for et tandeftersyn og ikke blot have markeret for tjek af tænder og mundhule.
Man behøver vist ikke være dyrlæge for at vide, at et så voldsomt paradentoseangreb ikke kommer i løbet af 8 måneder.
Jeg kan ikke anbefale VetGruppen Frederikshavn Dyrehospital.
Altid god betjening og på en måde der gør hunden tryg under hele besøget

Reply from VetGruppen - Frederikshavn Dyrehospital
Jeg fik en god behandling af den dyrelæge som hjalp mig